17

Анонимен

преди 5 години

Ако изравнят заплатите до 4 хиляди евра, много болници ще фалират и болните няма да може да си плащат и да се лекуват само най-богатите политици и банкери. Ако останат ниски, лекарите ще избягат и пак няма лечение. Най-добре е излизане от ЕС и НАТО и България няма да ги пуска да емигрират и богатите ще плащат по-високи данъци.

16

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е тук какво остава. С изключение на София, другаде трудно се получава адекватно лечение.

15

Анонимен

преди 5 години

До ПомняПреди 9 септември великите сили искаха да си разделят България като колония.

14

we

преди 5 години

Една от най-голямите глупости е млад специалист да гледа парите а не възможностите да добие квалификация.

13

Циник

преди 5 години

Аааахахаха ... лоботома ме изтри!В същия този окаян сайт публикуваха прогноза , че след 10 год. ромите ще са 3 000 000.Нещо да съм излъгал?Сигурно от чист патриотизъм младите лекари ще блъскат дежурства в Спешна помощ ... та да ги "съветват" роми недоволни от обслужването!

12

Анонимен

преди 5 години

И при това са на държавна издръжка докато учат, докато други които искат да работят в България, ГЕРБ и ОП ги карат да са платено обучение по 2-3 хиляди лева на година. Можеше платено всички и после който къде намери работа за 5-6 хиляди лева.

11

Помня

преди 5 години

Преди 9 Септември щеше да е и по зле, ако границите бяха отключени.И тогава бяхме най бедни в соц. лагера и цяла Европа.Само Албания беше след нас.

10

Анонимен

преди 5 години

А правителството не тласка ли младите да ходят в чужбина с безобразните си закони и изгъзици?

9

Анонимен

преди 5 години

Ама давайте да местиме държавата тогава. Що за държава е това, която си обучава младите хора(независимо в кои специалности) и ги праща(или принуждава) да отиват в чужбина???

8

Сандо

преди 5 години

ама слижете и разлиаката в разходите - данъци, наем, храна, транспорт и колко остава при едната заплата и колко при другатаи ще блесне истината че кой знае колко зле след като се опъне чератат в БГ не е зле.

7

аз-ът

преди 5 години

Във всички сфери е така. БГ работодателя все още е на принципа ще ми целуваш ръката щото те храни. Ми не ц*рвул. Моите ръце ме хранят, не твоите. И докато не го разбереш скоро ще ми целуваш г*за за сбогом на аерогарата. И смея да твърдя ... говоря от името на (пчти) всички българи !

6

Анонимен

преди 5 години

Въпросите към управлението ,нали всичко върви прогрес има гледай тв.

5

Анонимен

преди 5 години

Тия които останаха в БГ не са лекари а двойкари търгаши.Което беше читаво отдавна е в Германия, Франция и САЩ.

4

Анонимен

преди 5 години

Това го писах тук преди време и не ми вярваха някои хора - че моя позната взима във Франция 4000+ евро, а тук блъскаше като робиня за няма и 1000 лева... Учат като луди, скапват ги от практики и накрая айдееее, гърби до дупка за 500 евро.

3

Стига

преди 5 години

Стига сте писали лъжи. Аз вярвам на премиера слънце - Бойко Методиев Борисов. Той казва, че сме добре и доходите са ни европейски, а той е най големият демократ.

2

БЛЯК

преди 5 години

До Анонимен 1Точно така!!!! Въпроса е, какви "лекари" остават в България, като опитните ги ловят още в университетите и ги "крадат" за всякакви клиники из цял свят, а България "чмае" и дори не разбира какво се случва?!

1

Жоро

преди 5 години

Не само в медицината, във всички сфери има глад за кадри. Вече няколко години се говори как липсват подготвени специалисти, но работодателите някак си не се сещат да започнат да дават нормални заплати.