37

Анонимен

преди 5 години

Двойкаджиите по медицина убиват българите, а отличниците лекуват германците

36

В същото време

преди 5 години

Тайна ли е заплатата, която получаваше Габриел Обертан в "Левски"? - Не е тайна, просто е много трудна за изчисляване, защото се е формирала от различни фактори и компоненти. В нея са били заложени плащане на твърди суми и различни видове бонуси. Но ако трябва да направя разбивка на това, което Обертан е трябвало да получи за една година, тъй като договорът му е бил подновен при нови условия, които влязоха в сила от началото на 2019 година, е МЕЖДУ 95 000 и 100 000 ЛЕВА на МЕСЕЦ!

35

Анонимен

преди 5 години

Като искат на големи заплати в Западна Европа , да отиват да учат там ,а не тука по занижени цени !

34

Анонимен

преди 5 години

Да се махат , изобщо няма да ни липсват ! - нормалните хора даже си мечтаят за това.Мнда, след което някои нормални хора ще бъдат обявени за по-нормални от нормалните и ще се возят в мерцедеси с перденца, а другите ще вегетират из панелките за един орден "Ударник" и салам "кучешка радост" :)

33

Анонимен

преди 5 години

Колко стойността на обучението на лекар?Нщкой знае ли колко пари дава държавата за да завърши?

32

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 29Значи е по-добре да останеш в България за 1000 лв. заплата?от която след като си платиш данъци, застраховки, осигуровки и наем, не ти остава за храна?Сигурно е така ;)

31

Бойко Борисов

преди 5 години

Съкращавам 500 лекаря и затварям 4 болници, защото трябва да съберем 3 милиарда да платим за Ф-16

30

Анонимен

преди 5 години

4000 евро в германия са равни на 800лв в България. Там данъците и сметките и наемите са много по големи

29

Анонимен

преди 5 години

България излезе ли от ЕС и НАТО, да не мислиш, че богатите ще стоят тук, бе човек :)Да се махат , изобщо няма да ни липсват ! - нормалните хора даже си мечтаят за това.

28

СИКАДЖИЯТА

преди 5 години

ПОРАДИ НУЖДАТА ДА РЕСТАРТИРАЕМИ АТОМНИЯ КОРУПЦИОНЕН гьол БелеНЕ, няма увеличение на заплатите на медиците!Яжте хасфалт

27

Анонимен

преди 5 години

Това са пълни лъжи. Има недостиг на милиционери, на даскали и на всякаква пасмина от администрацията, щото те протестират най-много.Лекарите не протестират - значи няма проблем! А, изнасяли се навън? Е и? Това да не би да е проблем - политиците все още се лекуват безплатно в правителствена, военните във военна, а милиционерите - в МВР болница. Защо на някой трябва да му пука за населението?

26

Анонимен

преди 5 години

Немските лекари бягат в Швейцария и щатите от немската мизерия. 4402 евро за Германия като си платиш данъци, осигуровки, застраховки и наем не са толкова много пари... Остават ти за харч половината, а това си е мизерия. С тази мизерна пропаганда се опитват да поддържат интереса към това да заминават хората ни, но все повече остават тук и търсят реализация.

25

АНТИ

преди 5 години

Ще го търсите времето на бай Тошо,но нЕма да го намерите !З0 години, руснаците не ни помагат и контролират,резултата = фалит.

24

Циник

преди 5 години

Имам познат ...IT работеше за някаква мутра в Пловдив ... караше Лексъс от най-големите есювита с малки черни люксембургски номера..в един момент разбра , че въпреки тази "екстра" с есювито - мутрата го цака с парите ... сега е банкер в Люксембург и кара собствен Лексъс последен модел .... тези дни ще си купува и Харли ... всеки умен и образован ще направи грешка да остане в страната на мутрите и политиците мутри!

23

Статистик

преди 5 години

За последните 12 години България са я напуснали 4970 лекари, и нито един митничар!

22

Цветан Цветанов

преди 5 години

Поради закупуването на 8 броя Ф-16 за 3 милиарда лева, орязвам заплатите на всички с 20%

21

Бойко Борисов

преди 5 години

Не ни трябват лекари, а овчари! Стига с тези глупави специалности програмисти и лекари.. а кой ще пасе овцете,а??

20

Анонимен

преди 5 години

След тази информационна статия и тези които са останали ще избягат ! - и ще почнат хората да ходят по врачки и баячки.

19

Сп??нс

преди 5 години

Момичето го е казала много точно - проблем не са само парите, а че никой не им дава възможност за развитие. Така е и на други места. Затова предпочитат да търсят бъдеще навън.

18

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е излизане от ЕС и НАТО и България няма да ги пуска да емигрират и богатите ще плащат по-високи данъци.България излезе ли от ЕС и НАТО, да не мислиш, че богатите ще стоят тук, бе човек :)