66

Анонимен

преди 5 години

Ако бяха танцували рап кат за последните минути от час по английски щеше ли да мине без шум това събитие или кат шумно то весело завършване на час по усвоение на езика с модерно представена култура в часта си музикално-танцова изява по стил на някои си много изявени изпълнители в музикални забави по разни медии и други не толкова изявени подражаващи на кумирите зарад урбанизацията в терени с квартали обостроени модерно с минибарчета за коктейли,маси,чадъри,шезлонги,басейни и те в оскъдно облекло

65

Либерал-демократ

преди 5 години

Какво толкова е станало не знам!? Все пак сме демокрация, това е нормално. Малко са се повеселили децата. Стига вече сензации!!! Щом толкова искате комунизъм, бегом към комунистическите държави ( Китай, Виетнам и т.н.). Какво правите в България. Тук се стремим към запада и дясното управление, което е правилното за България.

64

Анонимен

преди 5 години

а след часовете какви неща въртят..........!

63

+-

преди 5 години

А ако въртяха ханша пред някой даскал,то след това щяха да ореват медиите,що този даскал .... .

62

Анонимен

преди 5 години

Всички учители са партийно назначени или с роднински връзки. Дипломите им- подарени. Толкова от тях. Повече не чакайте, нямат потенциал.пп Пак добре, че не са играли на карти.

61

АНАРХИЯ

преди 5 години

ИСТИНАТА се вижда навсякъде-*** народ.ЗАТОВА Европа мачка такива селендури по фабрики и заводи.Най простите хора са и най бедни,корупция и др.После дранкат Путин бил виновен,Русия била такава,Сега при САЩ кючек в училище и Турси танци.Живков си беше на местото нямаше кражби,ИМАШЕ РЕД дисциплина в училищата и респект от образование.ромите ходеха на училище и работеха.Казармата създаде хора.Има войска и контрол,СЕГА анархия чакат помощи мързеливите ЕС ...анархия

60

Анонимен

преди 5 години

Очакваме да чуем по въпроса и министъра на образованието.

59

Лудко

преди 5 години

Някой знае ли, колко дни е платеният годишен отпуск на учителите???Ами аз ще ви кажа: 57 работни дни е!А сега сметнете, колко работни дни има в годината и ги намалете с още 57.За 2019 са 249-57=192 дни х 6 часа=1152 часа, понеже учителите работят по максимум 6ч + 2ч самоподготовка у доме :)Средната учителска заплата е 1100 лв х 12 месеца = 13 200 лв за годинаи ето за какво работят учителите: 13 200лв : 1152ч = 11,46лв за часИ всичко това е без никакви добавки, като облекло, стаж и т.н.

58

Анонимен

преди 5 години

На Тикавата такова население му трябва!

57

Анонимен

преди 5 години

Децата са деца, може да се сравнят с пластелин, който се оформя в домашна среда, училище и улицата. Но в случая вината е изцяло на учителката. По ТВ показаха какво е писала на ученичката през Вайбър. Ако успеете да прочетете писанията и на стоп кадър ще се втрещите от заплахите и обидите, а детето я моли най-културно да спре да и пише.

56

Анонимен

преди 5 години

Всичко започва и свършва с домашното възпитание и семейната среда !Заплатите на учителите са безпомощни в такава ситуация !!

55

Анонимен

преди 5 години

Преди години всеки ден нещо подобно ставаше но не се качваше в интернет и си оставаше в класната стая. Сега да реши един ученик да си събуе гащите ще стане новина и ще се обсъжда. Вредно е самото обсъждане на простотията понеже това надъхва и другите да правят простотии

54

На Иван брат му

преди 5 години

52 Анонимен"И на тези все заплатите им били малки, а?"А твоята дъщеря какви ги върши в училище и извън него? Май май възпитанието куца, а не училището...

53

Анонимен

преди 5 години

Време е за промяна в учебната система. Реално погледнато, 80% от населението няма нужда от знанията, които ще придобии след 4ти клас. По-добре е, да не ги насилваме да учим, а да концентрираме ресурсите си върху умните, милите, можещи и като цяло: по-добри от другите деца.Защо да си губим времето, че да правим 1-чките на 2-ки, когато може да правим 10тките на 20ки?

52

Анонимен

преди 5 години

Когато се преподава религия и политика в училище тва става пълен кючек

51

Анонимен

преди 5 години

И на тези все заплатите им били малки, а?

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50уууу, разгеле Рангеле, един да го каже!!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Защо им е на бъдещите бармани, сервитьпрки и миячи да учат?

48

Анонимен

преди 5 години

Браво ,само така!Няма всички да стават професорки,даскалици и банкерки,икономиката ни има нужда и от танцьорки !

47

Анонимен

преди 5 години

Казва се бели денс и е западно влияние. Не се казва вече кючек. Бъдете европейци.