106

Munchen_DE

преди 5 години

До 109.Много добро мнение, за жалост така стоят нещата дори и в София. "22 гимназия" през ученическите си години съм я чувал само като много добър пример.Работих малко повече от 1 година в 19 СУ, там определено нивото е сравнително високо, родителите ми се видяха много разбрани.Има разбира се и изключения - 25-то, 34-то и 132-ро са по-добре от преди години.Лошото е, че като цяло нивото на образованието пада с всяка изминала година.

105

Край

преди 5 години

Даже и централните софийски училища приличат на училища от гето. 22 училище е до НДК - училище на над 100 г. Входа не му се вижда от дима на цигарите. По тротоарите пред него седят ученици и надигат шишета с бира. Ученичките се обличат като за околовръстното. Униформите били "по желание". Виждали ли сте някой да носи униформа "по желание" - нали ще бъде нарочен за *** от. Държавните и общинските училища са свършени.

104

А КВО ИСКАТЕ

преди 5 години

Учителки да пляскат шамари ли!?

103

Анонимен

преди 5 години

Това са нашите деца - възпитани, добре обгрижвани от всички, център на системата, само с праваааа. А учителките пляскат, какво да правят друго...Въобще не разбирам възмущението - нали това искахте?

102

до 105 нострадамус

преди 5 години

Личи си общата ти култура,щом псуваш на майка.Прочете ли новината изобщо? В коя друга държава ученички в ,,елитни гимназии" ще се кълчат да играят кючек в чааас??? И учителят да им пляска??? Това да не е чалготека или кръчма??Че те утре ще решат да се качат по бельо на чина като им разрешават всичко или да си снимат клип направо голи в междучасието.

101

нострадамус

преди 5 години

кое не е нормално ваща мама ,слушали малко музика и айде новина

100

Анонимен

преди 5 години

Моля, публикувайте имената на учителките по чалга и кючек.

99

33

преди 5 години

Образованието вече е пълна чалга !Слезе на ниво елементарна грамотност !Новият закон не работи !Бягайте с децата си в чужбина - където и да е няма да е по-зле от тук !ГЕРБ се провали тотално и в тази сфера !

98

Munchen_DE

преди 5 години

Да, така е... сегашното подрастващо поколение няма нужда от английски, нито от немски. Нито има нужда да подръжава на културите на страните, откъдето идват тези езици.Чалгата и чалга поведението са плъзнали като рак в цялата страна и не се отнася само до хората от малцинствата.За бъдещи пожарникари, полицаи, шофьори, сервитьорки, продавачки (нали обичаме да слагаме пол и на професиите) толкоз. 3-ка по всичко е достатъчна!

97

Анонимен

преди 5 години

Българската икономика няма нужда от високо образовани и квалифицирани кадри. Кол центровете искат само хора с чужд език и обща компютърна грамотност и толкова.

96

Анонимен

преди 5 години

На тези отгоре не им трябват много умни, робите нямат нужда от английски. Да въртят кючеци това е, добре дошли в Булгаристана.

95

Кои са кючекчийките?

преди 5 години

Тъмнокоса, доста охранена ученичка, която има фигурата на 40-годишна леля. Кои изглеждат толкова зрели на 14 години?Не е нужно да отговаряме на въпроса.

94

бай Тошо

преди 5 години

Нали искахте банани. Нали искахте като Запада и като в Холивуд..Не ви ли казвахме че за да живее запада добре трябва да парзититира върху други.ТОВА СТЕ ВИЕ . А ЗА ДА НЕ НЯМАТЕ СИЛАТА ДА ПРОМЕНИТЕ НЕЩО ПЪРВО ВИ ПРАВЯТ *** .

93

Анонимен

преди 5 години

В едно елиттно училище, класната пускаше Криско и Гери Никол на малките третокласници.Всичко е прекрасно в родината.

92

ан

преди 5 години

без дисциплина нищо не ставакогато се въведе ред и дисциплина ще има знаниядотогава ако нещо научат от частните уроци и то бел и математиказабравете за физика химия биологияпосле се чудите защо 19 процента смятат земята за плоска и феномените по разни телевизии са фактор

91

Solar Power

преди 5 години

Всички държавни училища са така :)Какъвто е хала на БДЖ такъв е и на всичко държавно.....

90

..

преди 5 години

Попов, можеш ли да намериш 3-те грешки в заглавието си? За един прЕател питам. А това, че е глупаво е вече друг въпрос, но не извинява липсата на знания по български правоговор и граматика.

89

Анонимен

преди 5 години

Вместо Hello, ученички въртят ханш в час. Учителки пляскат! А после заплашват дете и наричат майка му грозна вампирка, която е за психиатрията и не става за родител!

88

Анонимен

преди 5 години

Боко е абсолютно прав за матрияла !За нищо не става !

87

КралиМарко

преди 5 години

Закривай!Тва образованието е излишно напълно!Предлагам решение - всички младежи да стават айдуци и мутрета, а всички девойки - направо да започват работа на околовръстното - с професия ***!Така ще се избегне губенето на време и средства, щото то крайният резултат е пак този!От тази нация става само това - я гледайте кои са успели...курварлък и айдуклък!Ке превземем свето ей!Горд съм, кат гледам какъв матрял идва, баш екстра..то за друго не става.Закривай, и министерствата и училищата!