126

истината е че,

преди 5 години

Сигурно ще ми се разсърдят някои учители обаче и те имат вина за това поколение. Аз съм набор 86,доста отдавна завърших.Като ученичка винаги съм била възпитана никога не съм повишавала тон на учител,съвестно си пишех домашните и учих уроците.Обаче винаги ме подценяваха,за 6 се заяждаха все едно на кандидатстудентски изпит се явявам.Всичко беше,за да могат именно децата на учителите да са с отличен и да ги приемат да следват. В класа ни имаше група и на ,,ку4ките" С тях никой не се заяждаше.

125

до 124 и Перко

преди 5 години

Щом е час по английски , трябва да се преподава този предмет. На който му се танцува да се запише на танци или да си е избрал хореографското училище в Котел. Не е въпроса дали са танцували рап, ръченица или кючек. Не му е мястото в часа. Да си танцуват в междучасието, в двора на училището. На мен като не ми е харесвала математиката, да не би някой да ми е питал дали не мога да използвам часа вместо да решавам задачи да рисувам например???

124

Перко

преди 5 години

Ай стига бе. Ако бяха играли ръченица по медиите щяха да пепикват от възторг. Ама не, чалгата вече е начин на живот за това поколение

123

Анонимен

преди 5 години

Чалгата в час е проблем, по-големият е на какви хора поверяваме децата си да ги възпитават.

122

Анонимен

преди 5 години

Хайде оставете учителите на мира вече.----Точно "учителката" е проблема. Няма елементарно възпитание и култура, няма авторитет, тормози ученичка и обижда семейството и.

121

Анонимен

преди 5 години

Много шум за нищо...Като не искате да слушат чалга - водете ги на балет и опера. Малките по цял ден гледат как бащата набива на ракия и салата и взима пример. Такива са ни заведенията, таква ни е телевизията, такова ни е обществото. Оставете учителката на мира. Една птичка пролет не прави.

120

Анонимен

преди 5 години

Хайде оставете учителите на мира вече. Проблема на тия майки не го разбирам какъв е, при условие, че те така са си възпитали децата. Преподавателят е там да преподава! Вие не може да възпитате 1 дете очаквате от тези хора да могат да възпитат 30! И тия майки христянки малко да се успокоят, защото за всяко нещо мрънкат и обвиняват кого ли не, но никога не признават собствената си вина...Да не е учителката да им е пуснала чалгията? и форума БГ мама да се ззатвори

119

Анонимен

преди 5 години

При такива прости и нагли учителки, като ръкопляскащата нищо добро не очаква децата ни, прочетете какво е писала на детето и ще разберете същността и. Да не говорим, че си личи, че е била пияна, когато е тормозила детето.

118

Кина

преди 5 години

Пфууу, да ви пикая на образованието ! Задължително ли ще развращавате българчетата ?!

117

Анонимен

преди 5 години

Възпитанието на детето е задължение на родителя! Учителите и директорите не са детегледачки и превъзпитатели. Когато детето не е научено на обноски, дисциплина и уважение дори и Айнщайн да му преподава нищо няма да се получи.

116

Анонимен

преди 5 години

Диви Балкани!

115

Sofia

преди 5 години

Така е на село

114

хм

преди 5 години

Децата си мислят вече, как да привлекат внимание....и социалните мрежи са насреща.....

113

Анонимен

преди 5 години

Увеличавайте им още парите на учителите без да изисквате за това постигнати резултати в обучението и накрая резултата ще бе все такъв - плачевен!

112

Георгиев 85,

преди 5 години

"Айде, родителите да си поемат отговорност за поведението на децата им.""Айде" да прогледнеш - чалгата се е случила в училище. Там родители няма. Има ученици и учители. За конкретния случай отговорност да си понесат реално виновните - даскалята, позволили това дъно.Въобще 99% от държавните ни училища са пълна порнография. Точно с тяхна помощ и с "рамо", ударено от ръководствата им. Понеже учениците скачат според това, дето им се "пуска". Не те определят правилата. Не се оправдавайте!

111

Бивш учител

преди 5 години

Добро утро! Чак сега ли забелязахте проблема? Че не се води никакъв учебен процес, а учениците правят каквото си искат, учителите не пишат отсъствия, водят мъртви души в час, пишат оценки Отличен, които преди години едва ли не се равняваха на Среден? И всичко това, е отмъщението на Дани Боцкавия , за учителската стачка.Въведе той "парите следват ученика" , и ето резултата.

110

АНОНИМЕН

преди 5 години

Работя в училище . Бил съм и учител. Цялата система от МОН до последното училище е тотално сбъркана поради това , че е "подредена " от западните ни баджанаци. Тотално сбъркани учебници по история и литература на България . Имало е турско робство сега го отричат по нареждане от запада. Отричат се Ботев, Вазов, Вапцаров, Смирненски, за сметка на долнопробни автори. Пропагандира се непрестанно омраза към Русия за сметка на това "Америка за България" ни е дала лев за някое кабинетче. ВУЗ чакат деца

109

Анонимен

преди 5 години

Каквато държавата....................такова и образованието!!

108

Анонимен

преди 5 години

Това училище е хубаво. Българските училища са хубави - красиво подредени. Предметите са също добри. Преподавателите преподават добре уроците си. НО матряла, т.е. днешната " учаща" се младеж ( която в нея няма нищо младежко и добро, а пълна порнография) е под всякаква критика. НЕ училището като сграда и институция е виновно, а матряла. България НЯМА бъдеще с такъв матр'ял!Матр'яла тормози съвестните, свестни и скромни деца, които отиват в училище за да УЧАТ, аНЕ да вършат простотии.

107

Анонимен

преди 5 години

еее няма оправиякога раздават юмруци - защо бият децатакога седят и пляскат - защо пляскатайде уточнете се