45

АНОНИМЕН

преди 5 години

Краварите анексираха цял континент но това никой не коментира. Краварите анексираха Кособо, Босна , без съгласието на тези хора , а Крим не е анексиран , а е бил винаги руски. Как си представяте Путин да позволи неговото стратегическо място Севастопол който е център на ВМФ на Русия и е град герой на Русия да стане собственост на краварите при положение ,че хората там 90 % са руснаци и не искат да имат нищо общо с Киев?Хайде да не слушаме какво ни пеят от запад.

44

Анонимен

преди 5 години

До 37БЪЛГАРИТЕ НИ ОСТАВА ПАК НА ВАС ДА СЕ НАДЯВАМЕ!--верно е, остава ти на ка-путинските "вагнери" по покривите да се надяваш, да те спасят от народният линч в стил чаушеско!

43

Анонимен

преди 5 години

До Tangra 39Ами прав си, че за това НЕ СА ВИНОВНИ ТЕ, А НАШИТЕ УПРАВНИЦИ! За тях е по-важно краденето, а народа на Родопите са го дали на ишлеме на депесарите! И те от българи вече правят турско население!ПОЗОР!

42

Далновиден

преди 5 години

2064г,Москва"Поздравяваме ви с 50-годишнината от присъединяването на Крим!"2064г.Брюксел"Не признаваме анексията на Крим!Аллах акбар!"

41

Анонимен

преди 5 години

има едно интервю с Лукашенко за Украина. Без да заема страна, го каза мн хубаво....като влязоха зелените, те украинците кскво направиха, колко пъти гръмнаха, колко войска противопоставиха, 0.Защо Украинката все още тогава полиция ескортираше колоните с зелени към Севастопол.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Ами да............такива повърхностни и илементарни типова като тебе САМО ЗА ДЖОБОВЕТЕ СИ МИСЛЯТ! За тях НИЩО СВЯТО НЯМА! Слава Богу ЧЕ СТЕ ЕДИНИЦИ!!! Да, много кресливи и нахални, но скоро ще ви светне и на вас докъде ще дойдеме, ако не променим курса си! До трета национална катастрофа!

39

До слава Окраини

преди 5 години

Слава на вашите герои, че Русия си взе Крим обратно

38

Tangra

преди 5 години

В Родопите за съжаление, похомеданчените ни българи не знаят вече български. Майчиния им език го смятат за турски. Само дето още не са развели и турските знамена. Държавата е изоставила всичко освен София и там дето има пари за крадене, то вече не остана много. Навсякъде гнилоч. За съжаление няма как да управляваш 8 години и да не си виновен. Гроб докопаха гроба, остана да видим дали ще ни сложат и кръста.

37

факт

преди 5 години

Не анексира а върна това и децата го знаят само джендърите още не.....и никой не ни е виновен че през 1990г .не си върнахме Македония.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34ММдддаааааааа.........а ти пък, виждам, след като си АБСОЛЮТЕН НЕВЕЖА в това какво става по Земята, на тебе "знанията" ти се КРЕПЯТ САМО ОТ ОПОРНИ ТОЧКИ!!! Знаеш ли, вече сте абсолютно безинтересни, защото ИСТИНСКАТА ИНФОРМАЦИЯ Е МНОГО И ДОСТАТЪЧНО, така че вие, с вашите ИЗМИШЛЬОТИНИ СТАВАТЕ САМО СМЕШНИ И ЖАЛКИ!!! Ха-ха-ха......ПОЗДРАВЛЕНИЯ БРАТУШКИ....БЪЛГАРИТЕ НИ ОСТАВА ПАК НА ВАС ДА СЕ НАДЯВАМЕ!

35

Анонимен

преди 5 години

До32Фащ е анексирала главите на бг управляващите--а пу.тя - джобовете!

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Не ги е анексирала, защото "анексия" е насилствено завземане, а на нашите главите им са направо ПОДМЕНЕНИ, И ТО ДОБРОВОЛНО!

33

Анонимен

преди 5 години

нали се сещате че крушката си има опашка, да би мирно седяло не би чудо видяло, ако нямаше инсцинирания Майдан .....

32

Анонимен

преди 5 години

Хората в действителност не са доволни от пу.тя и видяха, но не смеят да кажат, защото ще бъдат моментално обвинени в "углавно престъпление" - "предателство пред родината"!цялата пропагандна машинка пу.тя се крепи на - полицейската палка и огромната, масова манипулация с насаждане на "чувство на вина"бля-довете много обичат да играят, върху тънката и щекотлива струна на руснака - "предателството", "родината", "патриотизма", "великата отечествена", "страшният враг" - подла и долна манипулация

31

Анонимен

преди 5 години

До И поляците 27Я не плещи глупости за поляците, след като не знаеш история (всъщност, откъде да знаеш, вашего брата даже на училище не ходи!). Даже Чърчил е нарекал това племе "хи-ени-те на еуропката"!!!!!!! Защото ги е познавал какви хие-ни са! Те са се съюзявали с наполеончо, после с хитлерчето, да не говорим за по-стари времена, когато даже до Москва са идвали и са я опожарили!!! Така че, ЗАСЛУЖИЛИ СА СИ ДВА ПЪТИ ДА ГИ ПОДАЛЯТ, и ако не се кротнат......руснаците И ТРЕТИ ПЪТ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ!

30

Анонимен

преди 5 години

Фащ е анексирала главите на бг управляващите

29

Анонимен

преди 5 години

дреме им на руснаците една шепа лаячи в Бг с какво си чешат езиците. Те нали ви се присмяха с македонската азбука. Те мн добре знаят каква е но на лаещо куче какво да кажеш...

28

Анонимен

преди 5 години

До до 40 20Я се разкарай оттука бе! Какви щуротии плещиш за "нашите брата турци" в родопско? ТОВА НЕ СА ТУРЦИ, НИКОГА НЕ СА БИЛИ И НЯМА ДА БЪДАТ!!! Това са помохамеданчени български християни, и забележи, НАСИЛА!! Но айде, нека да си имат друга вяра, НО ТОВА НЕ ГИ ПРАВИ ТУРЦИ! Както изповядващите будизма НЕ СТАВАТ АВТОМАТИЧНО ИНДИЙЦИ! А колкото до Крим...ЕВАЛА НА РУСКИЯ НАРОД..ЗАПОЧНА СЪБИРАНЕТО НА РУСКИТЕ ЗЕМИ, КАКТО ГО Е НАПРАВИЛА ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА! По нейно време НИКАКВИ укропи не е имало!!!

27

до 8

преди 5 години

До АнонименЧе те руснаците са най-много *** -навремето хазарите -доминиращото население на Рус приема юдаизма и стават евреи .Това става по времето на мисията на Константин Философ при хазарите .Тогава избират между християнство , ислям и юдаизъм и избират последното, въпреки че мисията на Константин Философ се счита много славна.Славна но неуспешна.

26

И поляците

преди 5 години

Много ги обичат по-комшииски са им помагали даже толкова са ги обичали ,че тогавашна Русия упрвлявана от демократа Сталин си я поделя с Райха --избивали са ги с десетки стотици хиляди и сега се чудите защо Полша е наи верния приятел на САЩ и се въоръжава постоянно ,най вероятно и атом ще разположи на територията си само и само да се пази --все съседи не могат да се разберат ,все те виновни ,все те нападат...