25

Анонимен

преди 5 години

Хитлеристка войска е била приветствана от обикновените украинци и посрещнати с цветя смятани са за освободители до момента в който хитлеристите получават указания да се отнасят с украинците меко казано лошо ,НО въпреки товоа любовта към тогавашната Русия е била толкова силна че стотици хиляди са се включили военно доброволно на страната на Раиха...--това го има в документални филми НЕ Е тайна ! Хитлер е бил доста зле/ военно некомпетентен / иначе е можел да спечели абсолютно всеки украинец..

24

Коце кмета

преди 5 години

След Янукович укрите видяха кон боб яде ли... Не стига че сега им се налага да работят, сметките им се вдигнаха 5-6 пъти, ами и жизнения им стандарт падна около 3 пъти. Единствено либийците бяха нахeндpeни по-лошо от демократизацията на Обонго.

23

Един ден ще --

преди 5 години

се усетят ,че живота им е минал в празнуваща и все по празнуваща Русия управлявана все от демократи тип Сталин..

22

Анонимен

преди 5 години

До Слава УкранЕй, не съм вярвал, ама в Европа се намери и един много по-*** народ от нашия - украинците. Затънали сте в собствените си *** до шията, ама устите ви широко отворени. Никой не можеше да ви направи това зло, което сами успяхте да си сторите и вместо напред с Русия, сега потъвате за благото на кравефермата.

21

Путин

преди 5 години

Крим празнува, Русия празнува, а гаргите грачат.И колкото и да се кичат с нищо не значещи лозунги като "международна общност", "общи ценности", "свободен свят" и прочие дивотии, гаргите са си просто гарги.

20

не е за 40 а за 4

преди 5 години

лека грешка...

19

до 40

преди 5 години

Първо ти не си българин за да говориш за ,,нашите българи ,, тъй като ,ако беше българин и защитаваш Б-я щеше да се сетиш за това ,че е много важно да се знае как се провежда референдума със или без калашници и второ помисли си за нашите братя турци от кърджалииско и др.райони как ще гласуват ,ако турската армия организира референдум в населените от тях области....това че защитаваш изцяло политиката на Путин не те прави българин....подчертавам политиката на Путин...

18

Анонимен

преди 5 години

Държава "Украина" няма. Руска земя, и една ивица от Полша. Но всъщност и Полша е руска и немска земя.

17

Анонимен

преди 5 години

Столицата Москва Е домакин на фестивала "Кримска пролет", който започна на 16-ти.

16

Анонимен

преди 5 години

До никиПовярвай, жителите на Крим се радват най-много.

15

Крим

преди 5 години

Народът на Крим празнува след два референдума, признаването на самоопределението на народите - ООН.Да са живи и здрави!Дръпнаха напред икономически, а на съвременните болници и апаратура, може да им завидим, дори в БГ.Мисля да си купя едно апартаментче там.

14

Анонимен

преди 5 години

До Русия...Русия ли ни разруши икономията и армията бе, п.ато.к? Русия ни ги изгради.

13

Анонимен

преди 5 години

Анексия означава на практика завладяване. От друга страна, пък, кримските ръководители подписали за това договор с Путин. А и жителите на Крим изобщо не изглеждат нещастни.

12

Факт

преди 5 години

До Слава Укран В Холандската преса, през 1948 г., е публикувана статия в която се заостря вниманието на европейските граждани, а именно: През Втората световна война, освен германците, НАЙ-МНОГО ЕВРЕИ СА ИЗБИТИ от украинците. В частност от бандите на Бандера. Какво ми се хваляш ..... убиец!

11

Русия...

преди 5 години

*** народ, слаба държава. Докато им подръжаваме на руснаците и нас ни чака упадъка в който е Русия в момента. Евроанлантическият е правилния път за България. Колко по-далеч от Русия, токкова по-добре за България.

10

Ти да видиш..

преди 5 години

А парад на Червения площад ще има ли ?

9

Честен

преди 5 години

Украйна е изкуствено създадена държава от СССР. Голяма част от територията на това творение е или Руска или Полска. Преди създаването и в тези територии са живели разни племена.

8

Анонимен

преди 5 години

До Американец1 празнуват,че перлата на черноморието Крим стана част от територията на Православная Ръсь и *** не можаха да докопат полуострова.Това празнуват кримчани.

7

ники

преди 5 години

А на жителите на Крим дали им е до празнуване???

6

Американец

преди 5 години

По скоро се вземи гръмни на червения площат в любимага ти Москва при твоите братя. Русофил значи психично болен човек или човек незнаещ историята. Сега ако искате сложете и 100 минуса. Тя истината боли, все пак..