6

Анонимен

преди 5 години

"Боинг са най-добрите по принцип"Най-добрите са Еърбъс, технологията им е по-добра и надеждна.

5

Паметлив

преди 5 години

До АналоговАми производителят на Ф-16(Локхийд) защо се отказа от гражданските самолети?Ами падаха най-редовно!При военните не бие толкоз на очи.

4

Анонимен

преди 5 години

Така се прави бизнес по американски- продаваш бoклyкa си като му прикриваш дефектите, плащаш си на когото трябва и ползваш хората като опитни мишки. Я вижте Мъск- що народ изтрепа и всеки път причината не била в колата, при положение, че автопилота му прави същите глупости като описаният случай в тази статия.

3

Факт

преди 5 години

До АнонименБоинг са най-добрите по принцип,обаче в последно време имат проблеми както и всички останали-качеството на персонала пада!Забележете,че навсякъде фирмите гледат да минат тънко и набират хора с минималната възможна квалификация за съответната дейност!Погледнете американската армия-всичко създадено по времето на Студената война си работи перфектно,а проблемите идват от новата техника!Част от нея дори е направо неизползваема!

2

Паметлив

преди 5 години

Имаше случай в американския флот,когато супермодерен кораб се блъсна в граждански посред бял ден поради грешка в автоматичната навигация.То не е и само тоя де.Тогава отговорни хора в морската им администрация се запитаха,защо моряците не са обучени да се справят и по старомодния начин-с ръчни уреди.Естествено,всичко бе бързо потулено.Интереси....

1

Анонимен

преди 5 години

Интересна работа са тези от Боинг- от 50 години прозивеждат този модел и за 50 години не се научиха как се правят самолети.