59

Анонимен

преди 5 години

На Теменужка не й остава друго, освен да учи турски и да се моли на Ердоган-султан за по-ниска надценка на руския газ!!!

58

Анонимен

преди 5 години

България е най-зависимата държава в целия ЕС, не само от Германия, Франция, но и от САЩ, Русия и Турция.................................не се сещам за друга по-жалка държава в цялото Северно полукълбо...........освен може би Македония и Украйна!!!БГ-население не само намалява, но и прогресивно затъпява!!!

57

Не на БЕЛЕНЕ

преди 5 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

56

Анонимен

преди 5 години

Сега ще купуваме руска газ от Турция(с надценка, определена от Ердоган-султан) и ще внасяме ток от Турция и Румъния.............защото БГ-политици са най-калпавите не само в ЕС!!После се сърдите на оня професор за 80-те %..............не , 90 % сте тъпите и глупавите!Ядрена енергетика означава не само евтин ток, но и енергийна сигурност, работни места, инвестиции..............но тия неща няма как да ги знаете..............знаете само кръчмите, салатите и ракията!!

55

Анонимен

преди 5 години

Русия осъди България е арбитражния съд............а тия пари АЕЦ-Белене можеше да бъде построен...........докато ГЕРБ-ерите спираха руски проекти и се хвалеха с това за едно потупване по рамото Румъния и Турция строиха ядрени реактори!!Никакъв интерес не знаете, освен вашия собствен........на 100-тина човека!!Добър ден, селяни прости............най-бедни в Европа сте, защото сте глупави!!

54

Анонимен

преди 5 години

da

53

Анонимен

преди 5 години

Винаги сме били зависими от някого. Само че сега не е от Русия, а от САЩ и НАТО. Все някой друг ни свири как да хопаме и ни обира пряко националния интерес. И това не е никога добре за България, независимо кой е поредният й господар.

52

ако е вярно

преди 5 години

За сметка на нашия гръб прие пълно социално осигуряване за руснаци постоянно живеещи у нас с ползване на безплатна медицинска помощ от деня на започване на работа без да плащат вноски за 5 годищен период назад както е за българската рая, ползване на детски, майчинство и всякакви придобивки каквито се сетите без никакво изискване за вноски в минали периоди. Ако това е вярно---Тиквата е за съд....

51

Винаги

преди 5 години

Винаги щом имаме договор с руснаците, плащаме най-скъпа газ , отказваме се безвъзмездно от неустойки и обезщетения за вреди , а Лукойл е на загуба....само в България.....

50

A

преди 5 години

Да, ФЕРБ занят интересите си и особено тези на техните близки роднини и кумове.

49

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с "хъбчето"?

48

Анонимен

преди 5 години

Теменужките спряха проекта, защото имало много голяма ескалация на цената. От 3,9 до 6,4 милиарда евро. Сега колко е ескалацията на цената? Твърдяха, че няма договор за Белене и щяха да вкарват в затвора директорите на НЕК. Днес същите ще строят АЕЦ Белене и плащат. Това е голяма комедия и е достойно за комедиен филм.

47

бай ганю

преди 5 години

тези пак продължават да си пеят тяхната песен че черното не е черно а е бялобезочие,наглост и не компетентност нооо така е когато имаш на разположение народни пари за харчене а не лични

46

Анонимен

преди 5 години

Орешарски спря проекта, не лъжи!

45

България решава

преди 5 години

Дали руската тръба от "Турски поток" ще премине през България го решава българският народ , а не руската компания "Газпром".

44

Анонимен

преди 5 години

Нищо, народе, споко.Сега освен, че ще стоим гладни и ще студуваме.Обаче ще си имаме Слънце за премиер.Кой като нас.

43

леля Пена

преди 5 години

За АЕЦ-а - не сме смешни,жалки сме.Само показваме колко некомпетентни,подвласни на чужди интереси и комисионни хора ни упавляват.

42

Анонимен

преди 5 години

Когато започнаха строителството на ЮП през 2013-та договорката с руснаците беше, тръбите, които минават по дъното на Ч. море да се платят от руснаците, а после на сушата ние да си ги построим. Да ама не. Борисов се направи на големия мъж и спря проекта. С турците беше същото - Русия прокара тръбите по дъното на морето, турците си прекараха останалата част.Сега и със Северен поток така строят. Ние естествено ще д...хаме супата и ще подсмърчаме.

41

Тихомълком

преди 5 години

Борисов омилостиви руския пигмей дошъл да си нагледа васалите и отърва Новичока. За сметка на нашия гръб прие пълно социално осигуряване за руснаци постоянно живеещи у нас с ползване на безплатна медицинска помощ от деня на започване на работа без да плащат вноски за 5 годищен период назад както е за българската рая, ползване на детски, майчинство и всякакви придобивки каквито се сетите без никакво изискване за вноски в минали периоди. Нека нашите пенсионери и инвалиди си чакат увеличение.

40

Анонимен

преди 5 години

Какво ли не ни мина през главата. Та това ли.Ясно, почваме да моржуваме. Трябва да открият такива курсове по издържане на студ.Турците ще си се топлят, а ние ще тракаме със зъби.Само защото Борисов реши, че тръби нямало нужда да минават през България. През 2013-та. И имаше нахалството да се хвали с това.