79

Петракиев

преди 5 години

До Ано На въпроса какво правим,отговорът е :Духаме супата !

78

Анонимен

преди 5 години

Медведев дойде, определи кой какви комисионни ще лапне и нашите *** обърнаха палачинката

77

Анонимен

преди 5 години

Руснаците имат да плащат един милиард долара транзитни такси за газ . Зора е ние да се откажем от договорените пари, да пренасочим евентуалните вземания през новия газопровод ,който ние ще го построим с нови 2 милиарда долара наши пари. И ако утре Ердоган се сецне нещо на Путин ,кво прайм ?

76

Анонимен

преди 5 години

Възможно ли е след време в централата в Козлодуй да бъдат заменени реакторите с такива за бързи неутрони и отработеното гориво от Белене да се използва в Козлодуй?

75

бг

преди 5 години

До онзи ден южен поток и аец Белене се водеха увеличаване на зависимостта от Русия, за вредни, за опасни за несигурни - думи на същата тази кокошка Теменужка. Според същата проекта 2006 година се оказва че е струвал само 4 милиарда евро,а не 10 както ревеше *** от Банкя. Днес построяването на южен/турски поток не е зависимост от Русия а в ползо народа, руската технология за АЕЦ е най-сигурната пее теменужка - е няма ли да им потърсим сметка на тия лъжци от ГЕРБ, лъжат, крадат а резултат 0

74

чернобилче

преди 5 години

Това, което българската държава замита под килима е чернобилския геноцид срещу собственото й население. Броят на българите с онкологични заболявания за последните 30 години расте със застрашителни темпове - над 350 000 души към 2018 г. Броят на онкоболните в България расте два пъти по-бързо в сравнение с Европа. Това е жестоткият дивидент, който хората плащат - реалните последствия от Чернобил са стотици хиляди българи, покосени от ракови заболявания. Толкова за "безопасната руска ядрена техноло

73

Мнооого ще се говори

преди 5 години

Герб ги е страх от всичко. За това са въвели като практика говоренето. Говорят, говорят, говорят, все едно бият по празна тенекия. От първият, та до последният гербер. Страх ги е да не се натопят някъде, страх ги е да поемат отговорност, която винаги е прехвърляна на друг, страх ги е от възмездие. Впрочем на принципа "страх лозе пази". Не ги е страх само тогава, когато авантата влиза в собствените им джобове. Макар че всеки по-интелигентен човек би се страхувал най-много от това.

72

Да ви поясня само:

преди 5 години

90% от управляващата ни класа са деца или внуци на хора от смесени бракове (между руснаци и българи), служители на КГБ (или техния филиал ДС). Възпитавани са в любов към Русия/СССР. Че даже и премиер руснак (Сергeй Станишеф) сме имали... Не ги считайте за българи тия в парламента!!! Българският народ няма собствена и независима представителна власт от 1944 г. насам!

71

Анонимен

преди 5 години

Германия защо строи Северен поток 2?Умни са швабите, не питат за всичко еврокомисията.......................германеца си гледа интереса, докато Бай *** за едно потупване по рамото подарява милионите от транзитни такси на комшиите!

70

ами сега!?

преди 5 години

Много е вдъхновяващо това ,което казва г-жа Петкова-значи все още имаме някакви яйца!Но и яйцата на г-н Паси също са интересни!Може да са като на яребица,може и да ги няма,защото в Атлантическия клуб /истинския ,не българската имитация/не се шегуват- може да останеш без яйца за едното нищо!А някои съвсем умишлено ги оставят без яйца -така са по-послушни!

69

Анонимен

преди 5 години

Ердоган го каза в прав текст:"Ние се възползвахме от грешката на България!"Не ви дойде акъла в тъпите тикви.................малко ви е било 5 века турско робство!!!Сега ще стоите на студено и тъмно, селяни прости................ще мечтаете за хъбчета..........дори и за тях трябва да питате големите началници в ЕС!!!

68

Констатиращ

преди 5 години

Из онзи ден, чукнали Деси Плевналиева отзад! А пък Деси си е хубавка! Може и отпред да са я чукнали!Виж, тЪз, сааааамо отзаде Е...... ако някой се обърка и я чукне де!

67

????

преди 5 години

Искахте независимост от Русия..................сега сте зависими хем от Русия, хем от Турция и лудия диктатор Ердоган-султан, хем от чиновниците в Брюксел и ЕС, хем от САЩ !!!Само маймуните са по - глупави от БГ-политици!!Дори и в това се съмнявам вече!!!

66

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

ТЕМЕНУЖКЕ --НЕ РАЗБРА ЛИ ---ТУРСКИ ПОТОК Е НОВОТО ТУРСКО РОБСТВО ЗА БЪЛГАРИЯ----ВИЕ УПРАВНИЦИТЕ ТОВА ЛИ ПОДГОТВЯТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ ВЪЗОБНОВЯВАНЕ НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ЮЖЕН ПОТОК

65

????

преди 5 години

Нали са големи тарикати герберите???Какво стана сега?Американска газ няма...................газта от азерите е много малко и несигурна, руската газ е най-евтина и най-сигурна.............но ще я купуваме с надценка от Турция.................толкова сте прости!!!Как един път не защитихте БГ-интерес??

64

Учителя

преди 5 години

на всеки който сключи и подпише заробващ договор с Русия мястото му е в затвора...трябва много да внимават преди да гушнат рублите...Кьовеши пристига и прошка няма да има...

63

Анонимен

преди 5 години

Електроенергията от АЕЦ е най-евтина..............затова Турция и Румъния строя ядрени реактори..................а Бай *** иска да излъже големите страни , да му подаряват евтин газ и ток.............такъв филм няма!!!Добър ден, селяни прости!!!Ще си останете най-бедните в Европа и следващите 100 години!!

62

Анонимен

преди 5 години

Каква независимост от Русия??? Какви са тези укропитешки идеи и от къде идват??? Гледаш си интереса и не разрешаваш на корумпираните си управители срещу подкупи да купуват руска газ от космоса и това е! Не като Бойко дето смята и през луната да прекара газта преди да я купи! Само и само да прилапа рушветите спря директната тръба от Русия, заедно с ползите от транзита! Сега се борят да плащат транзитни такси на Турция...

61

Анонимен

преди 5 години

БГ-политици направиха кардинална грешка със спрените големи енергийни проекти(за АЕЦ - Белене и Южен поток...сега Турски поток).Казаха го в прав текст и Путин , и Ердоган................решенията за България не се вземат в София, а в ЕС и САЩ!!!Безхарактерни сме и глупави.............затова всеки ни клати!!!

60

Учителя

преди 5 години

Цсвят се отказа от АЕЦ-овете...скъпа и изключитено опасна и вредна енергия...толкова за Белене, слагат се по два волтаика на всяка къща и ще има енергия бол...А за газа...какво значи сигурни доставки? Като имаме само един доставчик - Русия? Турция има поне 4 доставчика и затова договаря супер ниски цени...