119

Гост

преди 5 години

България винаги е била зависима от чужди сили!През 10 -ти век България пада под Византийска власт.През 14-ти век под Османска власт.През 1944 година под руска власт.През 2008 година новите господари на бедна и пропаднала България е ЕС.Това е срам и позор за един народ.

118

Анонимен

преди 5 години

А в наш интерес ли е да сме слуги на чичо Сам и бюрократите в Брюксел?

117

опала

преди 5 години

Слава на всички БКП-та по всички земни калбета.Българският слон , пръв и най-верен приятел на най-големият слон.Кой е слонът ?

116

Българин

преди 5 години

България трябва да се стреми да стои далече от западните окупатори. Навремето СССР фалира защото Русия даваше много повече на членките на СССР от колкото вземаше. За това всичко струваше стотинки, имахме безплатно образование и здравеопазване и какво ли не.Сегашните западни поробители източват ресурсите ни, хората ни и в замяна ни дават до толкова, че от страна в топ 30 в света, сега сме извън топ 100.

115

Анонимен

преди 5 години

Борисов да престане,да сънува с отворени очи тръби,две атомни централи,хъб,руски туристи-колонизатори и руски кофи,наречени"бойни самолети.Как не спря да се унижава пред лилипутите от Кремъл?Как цар Борис Трети,съумяваше да е в добри отношения с Русия,без да се унижава,докато това не е случай с Борисов.

114

зико

преди 5 години

Ако беше бай Тошо по не до сега най малко 25 години щяхме да получаваме ток от АЕЦ Белене. Е, кога сме били не зависима държа тогава или сега.

113

Анонимен

преди 5 години

Гинка-оШФорката и е приятелка на тая, смятайте...

112

Мурадов

преди 5 години

ЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ,ТУРЦИЯ,САЩ И ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ!КЪДЕ ВИДЯХТЕ ВИЕ СВОБОДАТА АЗ НЕ ВИЖДАМ!Това ли е свобода да те управляват мафии комунисти джихадисти и дл.

111

Анонимен

преди 5 години

ЗА ЖАЛОСТ, С ТАКИВА ТЕМЕНУЖКИ РУСКОТО, КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО НЯМА ДА СИ ОТИДЕ СКОРО.

110

Не злато ...

преди 5 години

..и дупе даваме , за да сме далече от руската ***!45-години руско комунистическо робство ,НИ СТИГАТ!ИСКАМЕ ---ЖИВОТ ,БЕЗ РУСИЯ И РУСКИ БОТУШ НА ВРАТА!АМАН ОТ "ОСВОБОДИТЕЛИ"-ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРОБИТЕЛИ!

109

toddg

преди 5 години

Под ИНТЕРЕСА да разбирам личния,нали?

108

анонимен

преди 5 години

Тези излязоха от прости по прости. Купувайте тогава двойно по скъп газ и нефт.Аман от лъжедемократи,лъже атлантици и комплексари

107

До Гошу

преди 5 години

А цената на американските тенекийй как ще избием или те понеже са на тези,които ти плащат е ок ?

106

Анонимен

преди 5 години

Нищо не знаете, освен да вземате тлъсти комисионни...............а народът, него кучета го яли, нали?

105

Анонимен

преди 5 години

Западът (главно Великобритания, Франция и САЩ) прави и невъзможното за да прекъсне всякакви връзки на България с Русия.............последствията за от това вече се виждат...............енергийна зависимост на България от Турция и един луд Ердоган, масово обезлюдяване на територията, скъп ток...............БГ-злато се краде от една френско-канадска фирма!Но нали сте прости селяни, още спите зимния си сън..............децата ви няма да ви простят това престъпно бездействие, СЕЛЯНИ ПРОСТИ!

104

Zohan

преди 5 години

А на Държавата и народа интереса знаете ли?

103

Гoшу

преди 5 години

***, вие сериозно ли си мислите, че ако Белене бъде построена и цената на тока ще падне? Значи сте много, ама много големи балъци. Напротив, ще скочи драстично и извинението ще е , че първо трябва да избием милиардите за централата, да се изплати, пък после ще видим...

102

Анонимен

преди 5 години

България си е обсебена от Русия и никой няма право да присъства на енергийния пазар тук. Това е от времето на Сталин . Москва дава много и накрая взима всичко. Това е.

101

Анонимен

преди 5 години

Когато има "случка", и е агресия срещу западен конкурент. Институциите спят не народа.

100

Анонимен

преди 5 години

Зо105. И смее ли някой да предложи нещо на България освен Русия. А е предложил , а му се случка като ТЕХАКО в Бургас. 1993г. Пламва му офиса. " а народа спи" има такава писен.