13

Анонимен

преди 5 години

Ква срама бе пингвин? Нали утре като стане една война точно на ей тея мъжки момчета ще се молите да защитят държавата.

12

Анонимен

преди 5 години

Българска работа, срама няма те ей!

11

Да допълня...

преди 5 години

До Fck 3 Така е. Аз през соца ходех с 10 ст. на училище , а като голям с висше ветеринарно образование ходех без пари в джоба , защото взимах 200лв. заплата.Жевеех в служебно жилище и карах Трабант.Сега имам два апартамента , смених 4 коли и 4 мотора.Времената се промениха. Света върви напред.

10

Анонимен

преди 5 години

Нарушените условия на живот от 30 години са равностойни на болест.Този проблем създава голямо вътрешно безпокойство на родители,учители .Много от които зависи реда и сигурността наблюдават отстрани социалните провали и имат право да казват че всеки сам си е виновен.Много евтин и повърхностен предлог за оправдание,който не задължава с нищо.Не трябва ли И полицията и хората от които зависи и са задължени да извършат всичко необходимо,което би спестилозлополуки ,инциденти на подрастващите?

9

Анонимен

преди 5 години

В неопитни ръце на безразсъдни младежи, тези "оръжия" толкова лесно могат да се обърнат срещу притежателя си, че няма накъде. Илюзорна сигурност.

8

Анонимен

преди 5 години

Директорката много интересно го е формулирала-клеветят се. Значи децата които съобщават за това са клеветници на младите герои.

7

Радо

преди 5 години

Завършил съм 2007 и преди беше така :)

6

Анонимен

преди 5 години

По добер да се защитаваш за да запазиш психиката си на мъж докато се оформя. Никой не го интересува никой в България, особено като става въпрос за агресия всеки се покрива и се плаши. Просто преди се очакваше някакъв ред някакви висшестоящи да го въведат ама и те са същите загубени страхливци-демагози. И сега хората вече знаят че няма спасение освен самозащита и родителите са научили децата за да не повторят същите грешки. Аз съм мирен човек но това го подкрепям. България е джунгла.

5

Анонимен

преди 5 години

След като родителите и техните отрочета са ***, трябват строги закони които да се прилагат. Скенери на входа на училището и охрана. Да се подгонят търговците които продават такива стоки на непълнолетни или тези които ги купуват и предоставят на непълнолетни. В някои държави има затвори за непълнолетни в които се пращат тези които се провиняват многократно. Стягай плебея за да не ти играе хоро на главата.

4

До2

преди 5 години

Ако копираха от родителите си, щяха да ходят на училище с брадви, колове, вили и всякакви други сечива с двойна употреба. То имаше репортаж за тези гении, бяха им скрили лицата, но зелените ръчички развалиха всичко.

3

Анонимен

преди 5 години

това поколение не е обичано, затова се получава. Ако му се покаже как да прави добро, то ще дава - огледало на родителите е!

2

Fck

преди 5 години

Това става защото това поколение е разглезено и разхайтено. Родителите дават луди пари за детето телефони,дрешки а то свиква ,че всичко може да получи. Аз съм ходил с 1-2 лева на училище и се чудех какво да ям...а те сега ми ходят с по 20-30 и нагоре и им остават за да си купуват такива "играчки" с който да се ръгат и боксират защо? Защото така ги научи системата. Американски филми и песни съдържащи секс,наркотици и насилие. Е на ви ся Америка.

1

Анонимен

преди 5 години

ей това са родители, всичко знаят за милите си деца