33

Продълж. на 37

преди 5 години

Затова много българчета отиват на училище, въоръжени като за битка. Няма какво да се чудим. И без да ги подучваме, потомците ни ще отвоюват и държавата, и спокойствието си от наглите готованци.Но е редно все пак да знаем, поне в основното училище какъв процент от българчетата носят палки, ножове и т.н., а също и дали има техен връстник-ром, който да не носи нож?Каквото повикало, такова се обадило.

32

По същия случай

преди 5 години

Един от ромите взел часовника на българче, чийто баща после се разправял с рома и го заплашил, но ромът продължил да деребейства.Значи, ние плащаме данъци, за да има държава, включително да има пътища и улици.От нашите пари се отчисляват надбавки и други помощи за ромските семейства, които не плащат никакви данъци.После изхранените с наши пари деца на тези роми застават на улицата, изградена с нашите пари, за да отнемат от децата ни левчетата, които сме отгладували, за да им дадем за закуска!

31

Ще стане ясно,

преди 5 години

след като и тук качат писмото на онази майка от Плевен, която протестира заради това, че полицията не е реагирала на оплакванията на родители, чиито деца от доста време са били причаквани от двама роми в пубертета и е трябвало да им дават пари за правото да минават по улицата! Децата са по-малки от двата пубера и са били заплашвани, за да не се оплачат на родителите си. Детето на въпросната жена било ощетено "само" с 200-300 лв, за разлика от други, платили много повече като "такса спокойствие"

30

Не са уточнили

преди 5 години

Какъв процент от тези деца са от онова малцинство?Най-интересно е да знаем процентът им сред онези, които са под 14 г. Все пак става въпрос за "културна" особеност.Останалите деца каква да правят? Ще се защитават.

29

авс

преди 5 години

през соца такива деца на интернат до 18 г. а сега демокрацията им позволява всичко.испуснахте питомното сега гонете дивото

28

Бай Иван

преди 5 години

Назад са с материала,за да сме истинска деморкация, трябва да носят огнестрелни оръжия ;)!!!!

27

Ром"с

преди 5 години

Не се клеветят другарко Директор ,а Ви информират за да си вършите работата която Вие г-жо Директор не си я вършите добре.

26

Анонимен

преди 5 години

Чичо Тони ,това не е извинение за грешките и прозвучава малко фатално .Високи технологии,а ипримитивно ниво на развитие.Когато децата започнат да растат в проста,но стройно подредена обществена система,няма да показват протести в поведението,душевни кризи и неудовлетвореност.

25

Чичо Тони,

преди 5 години

Ако не са "тези неща" други ще бъдат. Работата не е в "нещата", а в главата. Населението у нас е масово празноглаво - ни семейство има, ни училището върши някаква работа, ни която и да било друга институция. Каквито управляващите, такива даскалите, такива родителите, такива и децата!

24

22 Ха,

преди 5 години

Като гледам как нищо не се прави в училищата ни масово, скоро може и да се ходи само на изпити на друго място,а не там.Безсмислено в редица сгради с надпис "училище" се харчат пари за издръжка и заплати.Там не се преподават знания,няма дисциплина и възпитателен процес и ако и пребиваването на децата в тях не е сигурно е по-добре да се закрият.Без друго който иска децата му да научат нещо се запрята и ги учи сам или ги праща по уроци и по курсове.Търсете си работа,при която се искат резултати!

23

тя

преди 5 години

Само учител да не си в България! Който не е бил в професията не знае за какво става реч!

22

aaa

преди 5 години

До АнонименСамо дето във въпросното училище няма българи....

21

Анонимен

преди 5 години

До 26Отчасти си прав но не забравяй че в училище понякога човек му идват хора които са с 3-4 години по-големи или цели групи от хора и разликите в развитието на физическа сила са непреодилими освен ако не си роден много здрав. Кво правиш тогава? Или измисляш нещо или ти разказват играта и после потенциално цял живот психически белези

20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКва срама бе пингвин? Нали утре като стане една война точно на ей тея мъжки момчета ще се молите да защитят държавата.--Точно откива "мъжки момчета' първи ще побегнат . Защо мислиш че носят боксове и ножове ? Щото са им слаби ръчичките . Страх ги е да не си повредят маникюра . Меки са им нещо китките . И най вече СТРАХ от по-силните и за КУРАЖ . Днешно време дори момичетат се бият повече и си организират боеве отколкото "смелите момчета ' .

19

Анонимен

преди 5 години

Преди години (20-30) и ние разнасяхме подобни неща, един се хвалеше с пластмасова палка, друг с "пеперудка", автоматичен нож, на един баща му беше дърводелец и правеше бухалки и т.н., разликата е че не бяхме толкова озлобени и не се носеха в училище с цел разрешаване на спорове.

18

Ха

преди 5 години

До АнонименВ нашето провинциално училище не ходят така децата......--------------------Ти сигурно и диплома ще му издадеш .... Нещо като - "Отличника на Мама" .

17

Анонимен

преди 5 години

Учениците използват палките за самозащита.

16

Анонимен

преди 5 години

В нашето провинциално училище не ходят така децата. Почнат ли и там - спирам детето и ще минем на домашно обучение изцяло. Без друго дори елементарните знания не получава в клас, преподаваме у нас, понеже в училище никой не налага дисциплина. Ходи само за да е сред други деца. Ако средата стане опасна го спирам - няма ни една причина да продължи да посещава българско училище.

15

до 9

преди 5 години

Да заведат в училището Б. Борисов

14

Питам

преди 5 години

До SS 11 Алоо, в къци има 11 ножа. Ако го няма някой нож дори няма да забележа.За какъв закон за хл. оръжие говориш ?