11

ай сиктир

преди 5 години

То хубаво че разговарят ама дали се чуват и разбират или по-скоро всичко е заради протокола, а и между другото тиквата да вземе фандъка за преводач та белким разбере за какво иде реч.

10

Мike Pompeo

преди 5 години

Тиквата строи огромен Хотел с 9 басейна , и 560 стаи до Ахелой .Кажи на чиффута Мендел да прати руски туристи за Хотела .

9

наблюдател

преди 5 години

Белене не го построи нито ТЖ, нито Луканов, Нито Жан, нито Орешарски.Колкото и да им е мъчно на комунистите единствен шанс има при Бойко. Защото Бойко е мъж за разлика от по-гореизброените.Само че, за да се построи, трябва да е изгодно за България. Защото утре някой нов Шрьодер може да пропилее българските интереси за топло местенце в Газпром.

8

Анонимен

преди 5 години

Живеем в страната на чудесата. За два дни 3 мнения на господарите депутати

7

Анонимен

преди 5 години

много слагачески се е ухилил борисов на тази снимка ... несериозна работа... ((

6

Виж сега

преди 5 години

Медведев, Медведев, сигурно имаш много добри детски спомени от братска България, но за десет години една корумпирана, крадлива и опростачена тиквена шайка.

5

Анонимен

преди 5 години

Трудни времена, държавата през иглени уши, Началниците искат едно, народът иска друго. Фалшиви новини, хибридни атаки, новичоци, руски агенти, Федотовци, Скрипали. И на всичко отгоре - този безкраен Брекзит. Спасението ни е в едно Световно първенство по футбол.

4

Анонимен

преди 5 години

Борисов още преди да се откажем от Белене знаеше, че България при отказ ще бъде осъдена и ще трябва да плати с лихви. Знаеше, че цената на тока ще нарасне и в едно интервю в Панорама твърдеше, че този който вземе решение за спиране на Белене ще бъде отговорен за всичките лоши последствия от това си действие за България. Напишете в ютуб "борисов за Белене" и вижте интервюто в Панорама от 08.04.2011 г. Въпреки всичко той продаде интереса на страната.

3

българина

преди 5 години

старите му номера, идват избори герб губи електорат, една среща с Мдведев и си мисли че всичко е простено, но руснаците знаят че нито белене ще има нито руска газ, ще има американска и турска,отделен е въпроса за туризма който тази година ще го издуха заради плюенето по Русия

2

Анонимен

преди 5 години

Бaxти, на тоя вече му викат "Бочко общото". На кой ли не пристана

1

Един от Северозапада

преди 5 години

Пак ли на англииски разговарят? Внимавайте, че ще ядосате патриотите! По-добре по десетопръстната система разговаряйте, че Медведев нещо не е внимавал в часовете по Български език .В краен случай, може да включите и Цветанов, няколко депутати от Герб, както и заклета преводачка с руски език, които да обяснят на Медведев, какво всъщност е искал да каже Борисов.