51

Анонимен

преди 5 години

Ko si dumat na masata s vodkata....ne struva....pokajete kopia na dokumentite, deto razpisaha....tea molodci....

50

до 47

преди 5 години

Не съм чел договорите, явно ти си вещ в това, но практиката ми е показала, че ВИНАГИ КОГАТО ИМАМЕ ДОГОВОР С РУСНАЦИТЕ---ПЛАЩАМЕ СКЪПО , МНОГО СКЪПО.....1. Най - скъпият газ в Европа 2. Най - губещата рафинерия в света - Лукойл не е платил и един лев печалба. 3. Милиарди ни е струвало "освобождението" от руснаците - след 09.09.1944г. тяхната окупационна армия е била на наша издръжка.

49

Борисов...

преди 5 години

...си "трупа" теми, угодни на господарите му, а когато след време не е нужен, както и ние на господарите музика българинът пак ще плаща прескъпо на руснаците да ги "спасяват". А през това време сметката расте.

48

Русия е несигурна

преди 5 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

47

Анонимен

преди 5 години

Борисов забрави ли,аква е ролята на Русия в "трудните времена",в които живеем?Русия е заплаха за България и това го написахме в официален документ,другарю Борисов.

46

Анонимен

преди 5 години

То и пред Медведев има тефтери, сериозните хора си водят бележки.

45

хахахааааа.....

преди 5 години

До Анонимен 40"Какво" е България днес????????????????

44

вие европейците

преди 5 години

До БГмечти... мечтии....

43

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ НЕ МОЖЕ ДА ВОДИ РАЗГОВОР БЕЗ ТЕФТЕРИ ПРД СЕБЕ СИ.В ДРУГИЯ МАТЕРИАЛ НЕ ВИЖДАМ ХАРТИЙ ПРЕД РАДЕВ.

42

Без коментар

преди 5 години

Правилно е казал.

41

Без коментар

преди 5 години

Путин каза:България се отказа от "Южен поток" под натиск отвън. Сега те съжаляват, сега те говорят, че биха искали да получават руски газ, но вече през "Турски поток". Не бихме желали цяла Европа да изглежда като България, която прояви такава слабост и неспособност да защитава своите национални интереси.

40

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаНапротив, не си чел договора - Южен поток щеше да се строи с руски средства, но в замяна на това България 20 години нямаше да получава никакви преносни такси.

39

Да допълня...

преди 5 години

До Сралин поц 36 И на мен при прилича на хидроцефолия или нещо по лашо.

38

Един от Северозапада

преди 5 години

До БГ Южен поток щеше да се изгради изцяло с руски средства, а после и да ни плащат такси за пренос. За какви български пари бълнуваш? Белене щеше да се строи с руски средства, и 20 години да изплащаме с пари от продажбата на тока, а после-още 20 години да работи за нас централата, на чиста печалба, и евентуално-още 15 след това. А каква печалба донесоха за държавата фотоволтаиците на Бойко, или американските бази?

37

Дай заден!

преди 5 години

Ние сме В НАТО и С Русия, заяви Борисов ... Дааа ... - рекъл Помпейо многозначително по този повод.Нали е дипломат ...

36

Факт

преди 5 години

Ясно! Борисов иска да говори за практична енергетика, а Медведев приказва общи приказки за взаимно сътрудничество някога в бъдещето. Асно е ,че е дошъл за да даде последни инструкции на предателя-прецедент как да саботират евроизборите и защо се бави БСП ,та още не е взела властта. Можем да очакваме яростно активизиране на антидържавната дейност на БСП.

35

Анонимен

преди 5 години

Да да главоч много точно.

34

Анонимен

преди 5 години

Руският гном има несъразмерно голяма глава. В България на какива казват "главоч".Иначе посещението му е вредно за България/

33

Слънчеви градини

преди 5 години

Доста думи,пък плява.В *** ,без европейските МУ субсидии,кокиче не може да произведе.

32

Анонимен

преди 5 години

Основна и единствена тема в разговорите с руският гном трябва да бъде какво правят пълчищата руски шпиони и провокатори в България ?