61

санкциите остават

преди 5 години

Медведката ще хапне и ще пийне с ушатия ни президент, после ще се примоли на Тиквoка да му махнем най-накрая санкциите, и като разбере че санкциите остават ще си се прибере по живо, по здраво.

60

Анонимен

преди 5 години

"Деньги нет, но вы держитесь"Страшен лаф! Медведев го каза в Крим, в гр. Феодосия на една пенсионерка която му се оплака че и е ниска пенсията. И после добави: "вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья!"*** да теглят крепостните роби. Те друго и не искат.

59

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До шашкодиверсификация на международните отношения.

58

Народна Просвета

преди 5 години

диверсификация на националната отбрана е начина, по който хитлер е провел втората световна, и резултата му е отвял тиквата. а ако имате предвид, че требва да си купиме руски чайници при програма за унификация на въоръженията на нато, си го кажете в прав текст. и без това сме в тоя алианс, да ни се смеят на диверсификационните (в случая да се разбира фурнаджийски) номера.

57

шашко

преди 5 години

Защо Медведев , а не Путин ? Уважаваните европейски страни са посещавани от президента на Русия , а не от "безгласната буква" Медведев.Путин посети Сърбия , Унгария ,Австрия.Къде сме ние за него ?За мен е показателен факта на неуважение от ръководството на Русия към нас, благодарение на отношението на правителството ни.От това загубата ни е двойна - от Запада и от Русия.Оставаме с глупавата си вярност към " партньорите".

56

Народна Просвета

преди 5 години

До Анонименимаш ли идея кво означава тая дума ?

55

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

...и след един месец арсенал ще фалира, а ние ще си купим реактори за аец-белене трети път.

54

Берлин

преди 5 години

Ще издава заповеди от Кремъл.

53

Анонимен

преди 5 години

На четири очи може да разговаря Фендъкова, защото е с руска филология! И с френска да е, все ще се справи!

52

Шок и ужас

преди 5 години

Ама нужно ли е да му спонсорираме на Медведев фешън кампанията? Да в дошъл на 4-ти! Добре че се сетил да ходи и президента! Леле мале!

51

БСП

преди 5 години

Исторически ден и празник за *** от Димитровград!

50

Анастаси

преди 5 години

Вън на руското джудже от бъалгария

49

saki

преди 5 години

Пиянка пълна. Сигурно ще се натаралянка още в самолета .

48

Анонимен

преди 5 години

Ще строим газопровод на Русия и Сърбия за 3 милиарда ,като го плащаме ние...Гениално Тиквоний...

47

Анонимен

преди 5 години

До запознат"Деньги нет, но вы держитесь"!--гледай филма на дневалния за именията на малкият мук и уникалните офшорни схеми за придобиването им.сигурен съм, че и по нашето море нещата са купани по този начин. това е престъление и който е продал тия имоти е за затвора!

46

Факт

преди 5 години

Добре,Борисов го е поканил и ще си говорят на 4 очи как да се разберат за повече икономика и взаимна изгода. Това добре, но какво ще си говорят на 4 очо Медведев и прецедента Радеф ? Ами те няма да си говорят, ще говори само Медведев ,а нашата *** ще клати клепоухата си тиква и ще мига често. (вече сме го виждали как "разговаря ").

45

Анонимен

преди 5 години

Медведев: Честит ви 3-ти на патерица!Тоя е първия руснак сигурно с такова честитене и натрисане. Или първия хуманоид, защото дори селския Илийчо знае че честит 3-ти март се казва на 3-ти март

44

Анонимен

преди 5 години

Браво на Нинова! Снощи не подкрепи тази русофилия, докато цялата заря герберасти бе там начело с президента! И зад него наредени Карастанчева, Бойко, Фандъчката - даскалка по руски на младини.....

43

Анонимен

преди 5 години

До Дженди ПрайдОт туско робство ни е освободило НАТО !--със сигурност не е раССия!как си представяш - 500 години едни владеят територията и идва някакъв бас-тун и хоп... с една битчица и 500 годишният владетел вдига байряка? а дали вече не е бил стар, уморен и изтощен този владетел така, че и без бас-туна на роба са щели да му паднат оковите, след като в течение на десетилетие е чукал по тях в килията и до толкова им е изтънил метала, че малко му е оставало да настъпи "умора на материала"

42

Анонимен

преди 5 години

Медведев да вземе тиквата в самолета и да го пусне в Сибир да реже тайгата.