81

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SSНе е редно селски *** педофили като тебе, продаващи се за 2 бузлуджански кебапчета да коментират успелия човек Плевнелиев.естествено, демокрация е, не може да ти се забрани. Казвам - не е редно.

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен88колко ли пари ще имаме да даваме на русия след тия два дни?--за няколко поколения ще стигнат, да ги изплаща

79

не може да бъде!

преди 5 години

Учудващо е,поне за мен,защо посещението е двудневно?Считам,че Русия отдавна ни отписала от възможните посредници в споровете със западните държави.Ние сме на фронтовата линия.с всички произтичащи последствия.Искам да обърна внимание на това за какво е противоборството ic САЩ-не е за това сега Русия да бъде по-силна във военно отношениe спрямо САЩ/,не е затова Русия да бъде по-силна икономически,а какво ще бъде след 5 години в пъзела Русия /Китай,от една страна,и САЩ/ЕС от друга !Vae viictis!

78

Анонимен

преди 5 години

колко ли пари ще имаме да даваме на русия след тия два дни?

77

Анонимен

преди 5 години

Браво на Русия, все пак ще уважи кочинката с посещението.

76

запознат

преди 5 години

До анонимен 85,Изобщо не е грешно! Като е зает човек със собственото си оцеляване 7 дни в седмицата, дали му остават време и възможност, че и нерви, да ходи по протести, пък и време за организация трябва! Още нещо- не е казано, че не може да си на ръба на оцеляването и да няма какво да губиш! Като изплащаш ипотека за жилище например, хем може едвам да свързваш двата края, хем да има какво да губиш!

75

С Радев

преди 5 години

Може и да говори на четири очи, защото Президентът знае и руски, но с Борисов няма как да стане, освен ако Медведев проговори на български

74

Съвет

преди 5 години

Аз предлагам да се срещне с Плевнелиев , ама дали ще смее.

73

Анонимен

преди 5 години

До запознат 95"Народа трябва да бъде държан в мизерия и на ръба на оцеляването за да може по-лесно да бъде управляван!"--много грешна радсъждение, ама много грешно!управляван "лесно" може да бъде само и единствено този, който има какво да губи, т.е. който е зависим от това, да задържи имането си. който няма какво да губи - не може да бъде управляван по никакъв начин!

72

Питам

преди 5 години

До Едмонд дьо Ротшилд 85 А Русия ще я има ли ? Защото китайците отдавна са ги взели на мушка.

71

Анонимен

преди 5 години

А бе нали жужи ни наказа когато спряхме Южен паток и направи турски, тогава помислих че най накрая е дошъл краят на руския терор в България и ще изчезнат заедно с патоците си.А то какво стана след като дадоха милярди за турски паток без турците да дадат и 1.лев,пак стигнаха до България и мръсните им номера продължават, а нашите продажни политици са готови отново да ограбят бедния български народ с нови 3,3 млд лева за руските интереси! Срам пенсиите 100 евро, за тях пари няма, но за руските гл

70

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян 81 Изгърбич , ти си пич.

69

Русомраз

преди 5 години

Любовницатa на джуджето - вън от България!!!

68

запознат

преди 5 години

До санкциите остават,Пука му на Медведев за санкциите! Да му мислят обикновените руснаци! Той големия му приятел и шеф на най-голямата "руска" банка- Сбербанк веднъж го каза- цитирам по памет с превод - "Народа трябва да бъде държан в мизерия и на ръба на оцеляването за да може по-лесно да бъде управляван!". Горе-долу същото е и в България! Виж във Франция като не е така за какви протести става въпрос!

67

Шопо

преди 5 години

Епа Мечето идва да прибере глобата от милиарди,която ни издейства другарят Борисов !!! Ай,честито !!!

66

я гледай...

преди 5 години

От Медведев нищо не зависи. Той е никой.Путин е този който иска да е световен фактор. Ама нещо не му се получава.

65

Активист на БКП

преди 5 години

ВИЗИТАТА Е ПО ПОКАНА НА ПРЕМИЕРА !!! А иначе другарят Борисов мрази Русия !!! Абе наше момче си е другарят Баце !!!

64

русия аут

преди 5 години

Не разбирам за какво ще седи два дена? Два часа са достатъчни да му обяснят новата българо-руска дружба.

63

Анонимен

преди 5 години

дали ще узнае обществеността истинските разоговори "на 4 очи" ?да не излезе, че отново и отново (както с гьола) ще платим авансово едни милиарди, ще подпомогнем както винаги икономиката на раССия и накрая това, за което са платени парите - няма да стане, защото няма да бъде разрешено а и НЕ е изгодно за страната.ако борисов прецака българите в полза на газпром е пътник, а тук ще настъпи разпад, защото никой друг след него, няма да има такова доврие, каквото имаше той! никой друг!

62

България в NATO и ЕС

преди 5 години

Санкциите не само остават, но ще бъдат засилени. Така казаха Меркел, Макрон и Тереза Мей.