371

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПРАЗНУВА. ПРЪСКАТ СЛЮНКИ САМО ПОТОМЦИТЕ НА РАЧКО ПРЪДЛЕТО!

370

3ти март е измислица

преди 5 години

Истинският национален празник е 6ти Септември!Присъединете се към онлайн петицията за смяна на трети март!

369

Анонимен

преди 5 години

Да живее България!А за Русия - спомняме си за атентата, който направиха в църквата Света Неделя избивайки над 100 БЪЛГАРИ, спомянме си и за избитите без съд и присъда от Народния съд, спомняме си и за тоновете злато изнесени от България, спомняме си и за откраднатите архиви, които не искат да ни върнат, спомняме си 45 годишното комунистическо робство, спомняме си и Държавна сигурност...Спомняме си и няма да забравим никога! Спомняме си и проклинаме тази азиатска кочиина!

368

Анонимен

преди 5 години

Русофилиистик-путиинофилскаата измеет е активизирана...

367

dk

преди 5 години

браво на това 17 годишно момичеда го издирят телевизиите да я видим а не да ни показват брадати идилци и джендърикак точно го е казаладиректно в политиката такива отстояващи интереси

366

Ани

преди 5 години

Браво Бойко! Ти си героят на нашето време.Както по времето когато Иван Аксаков е казвал че българите не трябва да имат нищо свое, така и днес неговите наследници в Кремъл се опитват да присвоят българския подвиг чрез своите клакьори от БСП.Но, като се замисли човек, как би могъл да станеш велик държавник ако не бяха тези интриганти и манипулатори които ни заобикалят и се опитват а заглушат гласа на истината?

365

Дидо

преди 5 години

Е Борисов бъди честен днес сме под управлението на американците ! Ха си стъпил накриво и си аут от политиката! Самите те демек ЦРУ ще ти спретнат преврата, има над 80 НПО на американски грантове!

364

Щирлиц

преди 5 години

Честит празник!Хвала на президента наш,че не спомена отвратителните евро.ейски ценности!!!

363

Анонимен

преди 5 години

Много продажно човече. Какво чуждо управление, бе продажник -това и децата знаят, че е османско( турско) робство.07685

362

Анонимен

преди 5 години

и този за безименните руски селяни, замръзнали в преспите на Шипка или положили кости край Плевен и Шейново. За нашата свобода падат и много румънци, финландци, украинци и доблестни войни от всички народности в руската императорска армия, чиито подвиг днес почитаме.

361

говори Президентът

преди 5 години

Свободата идва на щиковете на армията на царя-Освободител Александър Втори. През годините и най-вече в ново време споменът за Руско-турската освободителна война бе изопачаван според политическата конюнктура на момента. Но вестниците и хрониките от онази епоха са съхранили спомена за тази народна война, за възторга в Москва и Санкт Петербург при обявяването на манифеста. Споменът за петимата синове на императора, воювали в действащата армия, и този за безименните руски селяни, замръзнали в

360

Анонимен

преди 5 години

..." вековете чуждо управление..." !!! Да наричаш 5-вековното турско робство чуждо управление е обидно за загиналите герои! На най-големия български празник не смеем да говорим като българи. Миналата година другият титан Цв. каза от Шипка , че сме се борили срещу...хън, мън...представителите на чуждата власт.../ перифраза/. Къде сте, Ботев, Левски, Бенковски..Волов..Каблешков..Кочо Честименски...? Нима си жертвахте живота заради някакво си "чуждо управление"?

359

до 365

преди 5 години

Напиши си името като дойде 4-ти юли да ти честитим от форума любимия ти празник,щом твърдиш,че само ,,слугите на Русия" празнували 3 март. Ти явно си слуга на американците.. Аз се радвам,че НЕ съм турчин.П.С Ако ще триете коментара ми, изтрийте и този на 365.

358

Анонимен

преди 5 години

Само почетния "хидроинженер"и пудела му Карадайь...МЪЛЧАТ.Всички други български политикани се "изокаха".Потвърждават че не са българска партия,а това потвърждава че нямат място в България.

357

лично мнение

преди 5 години

Бойко, Бойко , на тия думи ти самият НЕ вярваш дето си ги казал днес на Националния ни празник, как очакваш народът да ти повярва?

356

Бфн

преди 5 години

Нинова ли изтегли 16 милиарда дълг.Кой ще го плаща? Вие ли? Това са 4 КТБ-та бе бун.аци.Нинова е страхлива. Вместо сега да излезе на улицата и да поведе народа към ОСВОБОЖДЕНИЕ. Ще видим къде ще бяга Турчето Бойко.

355

Бате Бойко искрено §

преди 5 години

Аз Бате Бойко благодаря на ИЗВЪНЗЕМНИТЕ,че с тяхните летящи чинии и лазерни мечове допринесоха за Освобождението на България.Разбира се аз Бойко имам най-голям принос, де....

354

честно

преди 5 години

Не знам за вас българи,но аз от всичко дето е написал Бойко в писмото разбрах 2 неща:Първото е,че трябва да сме Горди,защото външнополитическите партньори на Бате Бойко ни уважавали(мнооого се съмнявам) и второ,че трябва да сме ,,толерантни" към ро**м*и и турци. Ето ги тия 2 ключови фрази: ,,Няма как да не се чувстваме горди с постигнатото от всички нас заедно, когато виждаме уважението и признанието на нашите външнополитически партньори."...Защото можем да сме пример за етническа толерантност.

353

Анонимен

преди 5 години

Този отново нямаше смелостта да каже от какво сме се освободили и благодарение на кой, а освен това - какво са си шушукали на четири очи с господаря Столтенберг !

352

до Бойко

преди 5 години

Бойко вдигни заплатите и намали сметките,( НЕ обратното) българите сме единни в това желание. Думата ни като народ както си написал къде, се ,,чува"? Правилно е да кажеш,че гласът ни като народ трябва да се чува. Дума се дава,(ако обещаваш нещо),думата я пишеш,ама тя не е звук да я чуваш.