11

Анонимен

преди 5 години

"Който ни освободи,той ще ни пороби."

10

Анонимен

преди 5 години

Герои са - да!!! Дали са живота си, за да ни има нас сега и да живеем свободни!!! А ако сега можеха да ни видят, че сме в ново робство - евроатлатическо, натовско, англосаксонско и еврейско заради личните интереси на политиците...., Едва ли биха се зарадвали нашите предци на днешната " демократична" ситуация!

9

500г ТУРСКО РОБСТВО

преди 5 години

и РУСИЯ - ОСВОБОДИТЕЛКА. Тези думи от ТИКВАТА очаквахме да чуем, а не за ЧУЖДО УПРАВЛЕНИЕ и за "Партньорите" , които го уважавали

8

Анонимен

преди 5 години

Поклон и благодарност на братския руски народ който ни върна свободата. Без Русия нямаше да има днес България.

7

Анонимен

преди 5 години

Днес България отново е поробена вижте само как изглеждат селата не са били така и тогава когато башибозук ги е ограбвал а днешните същите като тогава грабят и бият!

6

На думи

преди 5 години

Какъв поклон като роднините на Ботев и Левски след Освобождението са унижавани и оставени да умрат в нищета.А правнука на дядо Нею,предателя на Бенковски е общински съветник от ГЕРБ в Етрополе.

5

Факт

преди 5 години

България никога нямаше да се освободи сама, без Русия, каквито и герои да имаме. Каквито и да са били интересите на Русия, резултатът е факт - появава се държава България, българите вече имаха държава. А Англия и Франция предложиха на Турция да изпратят специалисти по размирици в колониите при априлското въстание, защото те имат голям опит с жестоко и кърваво потушаване на недоволствата в колониите си за да могат турците по лесно да потушат въстанието.

4

Анонимен

преди 5 години

Борисов - голям български държавник !

3

Интересно

преди 5 години

И както пееше великият Тодор Колев ''мъгла и след мъглата...........пак мъгла''

2

Анонимен

преди 5 години

Хе ,хее... това е човекът с най-много Началници в света! И той ще говори за свобода и независимост????

1

Анонимен

преди 5 години

Ха познайте кой е тартор на организираната престъпна група за ограбване на народа?