391

народе!!!

преди 5 години

свободата на България ли търсеше или проливите в топлите морета?Левски - опасен съперник на Русия!

390

мистерия-докога?

преди 5 години

До babaqgaВерно ли е, че целия руски народ е бил против войната. Защо в учебника е обратното?

389

Gogo

преди 5 години

Народен съд и на въжето, мръсен мутро-политик, селски диктатор с доживотна американска виза, ще ми говориш за България ти, бандит мазен!

388

г

преди 5 години

Защо не видях в изхождането му( не в изказването му) думичката Русия.

387

Честен

преди 5 години

Този мазен *** .........., 9 .. !

386

babaqga

преди 5 години

Левски, кой предаде Цар Освободител! Цяла Русия е била против войната дори за това е убит царя смешнерале!

385

8

преди 5 години

Истинският български премиер щеше да отиде на 3 Март на Шипка при народа, Боко там не ходи и няма и да отиде, защо ли?

384

Анонимен

преди 5 години

На снимката -- един предател .

383

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са дали около 100К жертви в тази война а великото българско опълчение 2К (източник Wikipedia) - и все пак нито дума за жертвите на Русия. Това е новата ни демокрация - цинизъм и лъжа за миналото!

382

Анонимен

преди 5 години

Ще уважавам този, който го е заслужил. Сегашния ни премиер е лъжец и измамник, който трябва да прекара остатъка от живота си в затвора. Това е моето мнение. За престъпления срещу народа на България трябва да му бъде отнето цялото имущество, гражданството и гражданските права и да изгние в затвора!

381

Биолог

преди 5 години

От КОГО сме освободени, бе амебо продажна? И КОЙ ни е освободил? Тези, които ти пишат имбецилните изказвания, трябва да завършат поне детска градина, защото още там децата вече знаят, че сме освободени от ТУРСКО РОБСТВО, което замрази развитието ни за 5 века, през които бяхме клани, изнасилвани, продавани и купувани, и че освободителите ни бяха основно РУСНАЦИ, хора с език, религия, гени и цивилизационна принадлежност, еднакви с нашите!

380

Анонимен

преди 5 години

Fake news. Nema video kak leji snosti bg Duma v chepika na Schenker...

379

КОМЕНТАР

преди 5 години

ЕДИН ДЕН ХОРАТА СЕ ПРОБУЖДАТ И ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ЖИВЕЯТ В ЛЪЖА !! ПОЛУИСТИНА ! ВСИЧКИ СА ОБЛАДАНИ ОТ МАШИНИТЕ, КОИТО ИМ ДИКТУВАТ КАКВО ДА ОБИЧАТ И МРАЗЯТ, КАКВО ДА КУПУВАТ И ПРОДАВАТ, КЪДЕ ДА ХОДЯ И ПРАВЯТ ! И ВСИЧКО ТОВА СЕ ДИКТУВА ОТ ШЕПА ДЪРЖАВНИ ОЛИГАРСИ ! РОБИЯ ДО ШИЯ ! МАТРИЦАТА Е НАВСЯКЪДЕ!ЕНИЧЕРИ !!! ЕНИЧЕРИ !! ЕНИЧЕРИ !!!

378

Анонимен

преди 5 години

Браво господин Премиер!

377

Русомраз

преди 5 години

Кажи бе, копeйкаджия?И ти ли казваш като *** Радев, че опълченците на Шипка са загинали под преспи???Ама така става, когато родителите ви са роднини...Раждат се ***!

376

Русомраз

преди 5 години

О свещена тъпoтa!Според речта на президента, героите на Шипка са загинали под преспи сняг ...Август месец...

375

Pilot

преди 5 години

И този , като една плеяда политици не смее да назове истината за руснаците загинали за нашата свобода ! Неблагодарно племе сме !

374

мразичервенотиквеник

преди 5 години

Тоя *** изглежда се прави на ударен , не спомена хилядите руски жертви , или пък така му наредиха господарите от ФАЩ . Г-не БорисоФФ изтривалките като теб ще бъдат бързо забравени , а героите които са дали живота си за България ще бъдат вечно помнени .

373

На баба ви хвърчило

преди 5 години

Научете се са уважавате държавността Българска!!! Както Президента така и Министър - председателя, така и Българският Парламент!!!Когато плюете Държавата плюете на себе си!!! И Левски да възкръсне за вас и него ще оплюете нещастни хейтъри такива!!!

372

Анонимен

преди 5 години

Подзаглавието кърти мивки!