45

Анонимен

преди 5 години

само лудите се връщат в мизерията наречена бг

44

Анонимен

преди 5 години

За жалост просперитета за България и този път ще забуксува.Разберете,че самата система е прогнила от корупция,механизмът е добре движен и синхронизиран от мафията и олигарсите.Да,новите младинхора могат да дадат идеи,но ако те не са в унисон с грабежа на влиятелните и монополите,бъдете сигурни,че ще се ликвидират в зародиш.Пипалата на призналите се за бизнесмени са налазили навсякъде ! Всичко е разпределено ! Единственият начин да живнем е общи закони и наказания,конституция и правосъдие с ЕС

43

Стратег

преди 5 години

Ще я оправят, да;))) Много мога да говоря по темата за оправячите, избягали от село на Запад;))) и върнали се, да ни оправят;))) Това са едни обикновени подражатели на западният модел, а налагането мув България, ще доведе до нашето пълно изчезване. Хубавото е, че някои бягат с максимата: "Когато се оправи България, ще се върна". Да, ама тогава ще си ненужен, защото паразитирал там, идваш да паразитираш и тук. Борбата е тук и сега, на място и само останалите, които я водят, имат правото!

42

Аха

преди 5 години

Не могат да ни оправят хора, който тук не могат да се оправят и са побегнали навън!

41

Оправяч

преди 5 години

Оправям дупки всякакви

40

Ех, хубава идея но

преди 5 години

Ако тези мозъци от чужбина са като юпитата на царя, мерси, по добре си стойте там. Нагледахме се на мисии, то не бяха "демократи", не бяха царе, даже на мутра се доверихме и какво, погледнал се Илия и пак в тия. Търпението ни свърши, 30 години експерименти, до кога? Първо младите да се завърнат, да поживеят тук и с това да докажат, че България им е мила, тогава и тукашните млади ще им повярват. Нали гледахме "Фермата", видяхме какво е мисленето на българите живеещи в чужбина.

39

Анонимен

преди 5 години

Нищо няма да се получи по простата причина, че след толкова години демокрация в България се кара по един и същи начин. Дори и да има свестни, ще бъдат използвани за да могат тарикати да крадат на воля. Откакто СДС се подиграха с вярата на хората, всеки следващ е още по-зле. Цялата държава е засмърдяла от главата. Само като видя Цвъко и Боко и ми се повръща, за червеното котило да не говорим.

38

Анонимен

преди 5 години

Тия българи нищо няма да оправят, освен това, заради което са се спасили зад граница - поне личното си положение.Пък който ще да разпространява лъжи, който ще - да им се връзва.Хората изчезнаха и продължават да го правят и така ще е до последния работещ разумен човек на тая територия - никой не е толкова гламав, че ако може да работи при по-добри условия условия, да го прави при мизерни такива. Само връзкарите остават. И тия, дето не работят и чакат на помощи. И пенсионерите.

37

Анонимен

преди 5 години

Трябва да ни дойдат сини внуци на основателите на СДС, само те могат да ни оправят.

36

Анонимен

преди 5 години

Червени внуци юпита... ще ги гледаме на яхта с милен велчев

35

Е бре бре

преди 5 години

Пак дойде време за оправяне. Не ни стигна оправяне ееей. Всеки да оправя иска. Що вместо пак да ни оправят, първо не се върнат, па да успеят и тука със собствени инвестиции или кредити, да поотгледат тука децата си и като се докажат тука да се кандидатират тогава на избори.

34

Анонимен

преди 5 години

Излизане от ЕС и НАТО и съюз с Русия - само това може да оправи България.

33

Бай Митьо

преди 5 години

Калоян Буковски е роден в гр. Русе през 1992 г - вчерашен хорльо!

32

филм

преди 5 години

Юпита и цар - втора серия

31

Диагноза

преди 5 години

Хе,хе! Такова българско джендърче,което е излязло от България ,което никога не е вдигало нещо по-тежко т лъжица и вилица , което не е служило войник , което е папкало крадените от народа трудови пари ,то ли сега иска ПАК да ни оправя ??? И за колко дни този път ? И защо да не мога аз да го "оправя" това джендърче , а ? Да му тегля една дебела пиш.ка на това лайненце?

30

V

преди 5 години

Българите които работят в чужбина нямат нищо общо с тоя ;) В политиката морала го разваля най лесно костюма ;) Ако това му е работното облекло представям си ква му е ценностната система . Само за справка .Един такъв к.ав.ал с костюм вместо работно облекло дойде да ни оправя и като преструкторира дълга ни всички трябваше да платим половин милиард лева повече само от разликата в курсовете между долара и еврото . Същия ,, експерт,, измисли и краденето на ДДС и ни го наложи ;) Пак костюмирани ши на

29

Анонимен

преди 5 години

Капитализма и демокрацията добре оправят българите, даже им е малко, още трянва, още!

28

Анонимен

преди 5 години

БСП обещава добри капиталисти, които ще хвърлят трохи на народа, гласувайте за БСП.

27

Предложение

преди 5 години

Предлагам капиталистите да се откажат от печалбите и да работят на загуба, а всичко което изкарват да го дават за високи заплати на работниците!

26

И аз

преди 5 години

И аз искам да оправям, къде дават номерчета. Ще ви оправя, хубаво ще ви оправя, само ме изберете.