145

От Берлин

преди 5 години

Да, прави сте да критикувате, това което стана с мадридският Комарджия! Но не забравяйте, че престъпник с престъпник се сдушават.... Той наистина докара със себе си мръсни ***, дошли за грабеж и измами... УВИ, мога да ви уверя, че болшинството, които познавам тук са страхотни и морално чисти българи, на които мога да се доверя!!! Но, никой от тях не иска да се занимава с политика.... Бог да е с Вас!

144

Българин 1

преди 5 години

Това май ще продължение на сериала"800 дена стигат"!!!

143

Матросов

преди 5 години

На пост ли? Денонощно си на амбразурата!

142

Анонимен

преди 5 години

Тва нали вече го играхме по времето на Мадридския гешефтаджия - бай Симо. Дойдоха едни лалугери с кабинети 70х70 см в чужбина, нагушихме ги, оправихме им живота, те ни оправиха отзад и всичко замина. Айде, стига са идвали разни спасители!

141

ПЛ

преди 5 години

Давам мнението си на имигрант от 21г(и не го налагам)Мисля че Българите живеещи извън БГ не би трябвало да могат да гласуват.Българинат във и извън БГ си дребна продажна душица и винаги търси сладка облагане си мислете че щом е от чужбина ще оправи нещо освен самият себеси!Време е да се спре с надеждата че някой ще дойде от някъде и ще оправи БГТоест ако някой не е готов да да се бори за првата си може да забрави за добър живот!

140

Ng

преди 5 години

Аз няма да се върна. Е вярно, мъчно ми е, ама като се прибера на втория ден вече не ми е мъчно. Става ми едно приятно че след 10 дена ще си отида. Няма да стане нищо. От чужбина няма да стане. Същото е като с четите едно време. Четниците са си мислили, че като влязат в България, там селяните само това чакат за да се вдигнат на бунт. Знаем от историята, че това е била пълна заблуда.Същото е сега, хората в България мизерията си ги устройва и си им харесва. Няма как ние да им кажем.

139

Скептик

преди 5 години

Милеаналите богаташки синчета знаят единствено как се харчат пари.

138

СПРЕТЕ

преди 5 години

РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ КЛРУБОВЕ ТИП "МИЛЕНИУМо" ФИКТИВНО ГРУПИРАТ ВЪЗДУХ.НИКОЙ ОТ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА НИТО Е ЧУЛ,НИТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТАКИВА ФАЛШИВИ ИНИЦИАТИВИ.ВСИЧКО Е ПРАЗНА ГОВОРИЛНЯ.НАПИШЕТЕ СПИСЪК С ИМЕНАТА НА ЗАВЪРНАЛИТЕ СЕ,,ОБРАЗОВАНИЕ,ВЪЗРАСТ.ДА НЕ СЕ ОКАЖАТ СЛУЧАИ КАКТО НА ЗАВЪРНАЛИЯ СКЕ ОТТ САЩ:ЗАВЪРШИЛ КИНОКРИТИКА -В АМЕРИКА ТОЗИ "СПЕЦИАЛИСТ"ЩЕ УМРЕ ОТ ГЛАД

137

Свестен човек не

преди 5 години

имигрира !Българската имиграция е тъжна гледка - приличат на глутница гладни кучета впрегнати в тежък впряг - ако някое куче успее да се откъсне напред, другите кучета почват да го ръфат отзадако опита с Милен Велчев не ви е показал колко струват "Българите" от чужбина, значе пак ще ядете дървото

136

Иван

преди 5 години

До анонименТова означава ли, че никога няма да се оправим?

135

Анонимен

преди 5 години

Това "българче" се чуди как от Британско да се върне на бял кон, че дори търси вина в ЕС за забавянето на БРЕКЗИТ! И двете ни деца са в Европа, с хубава и успешна кариера и изобщо не ги интересуват мераците на Новите българи!

134

Анонимен

преди 5 години

Поредния мишок решил да се пробва в политиката.

133

Xa ха

преди 5 години

Този път за 80 дни ,не за 800 дни ! С усилията на децата и внуците на чекистите и кагебистите ! Всички до един учат или работят в омразната за тях Европа и САЩ !!! Не щат Расията !

132

Никиту Василев

преди 5 години

Тая схема не работи. Питайте дядо Сакскобурготски. Той нали пробва и доведе юпита от Лондон . ... С две думи - Оср*ахме се . Яко. Само брата на аверчрто Милен направи на далавера едни хотели по Черноморието ...... а сега се чуди к'во да ги прай .

131

Валентин

преди 5 години

аз помня великденчетата на симеон. И те така все завършили чужбината, с много претенции и самочувствие се завърнаха да оправят родината. Напънаха се ники микимауса, кичка каква беше-там и милен и ако не друго поне себе си успяха да оправят - кой с хотел на морето, кой с други неща

130

Крумов

преди 5 години

Ама за колко време-800 дни или по бързо?

129

шматка

преди 5 години

Поредния мишок решил да се пробва в политиката.Българите зад граница ще помогнат ако инвестират в Бг.Всичко друго е мижай да те лажим

128

Калоян

преди 5 години

Искат да "оправят" България за пореден път! Много им е мило за родината, но си стоят на Запад, що така? Такива предатели никога да не се завръщат и да им се отнеме българското гражданство!!!

127

Анонимен

преди 5 години

Айде пак поредните готованци, лешени да гепят квот може още от държавата! Нали ги гледахме такива по времето на Симеон - остъргаха всичко до кокал, което Костов не беше още обрал! Мамини сладки задгранични вампирчета!

126

Хазарта

преди 5 години

Имаш нов "проект"? Демек си архитект?! Респект!