38

Щерю

преди 5 години

Взимат двойно по-голяма заплата, пият и пушат повече, и се довършват с красиви жени...

37

Меринджейка :)

преди 5 години

Аз пък си купувам по-хубави дрешки, помагам на закъсали роднини и почти на никого не казвам, че отделям време и средства за набавяне на най-новата научна информация по моята специалност. Ако споделиш това последното, половината колеги ще те намразят, другата половина ще шушукат "Тази или лъже, или не е наред с главата", част от съседките ще те съветват да не си пилееш времето и парите напразно, а някои от роднините веднага ще ти поискат още заеми. Мъжът до теб уж проявяваразбиране. Засега.

36

дедо ви

преди 5 години

Бил съм в богата Норвегия, и само там ми се случвало да ми изпият бирата от чашата в бара богатите Норвежци.Само там ми се случвало аз да черпя на бара ,и после те да се скатават и да бягат като дойде техен ред.....айде нема нужда от такива "богаташи" Тук това и в селския хоремаг няма да се случи...

35

Shark

преди 5 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР. Що? А ти като отидеш в чужбина така ли купуваш каквото видиш? Или не си ходил в чужбина. Те хората затова имат пари, защото си правят сметката и не купуват ***.

34

От село

преди 5 години

Всички дето се правят на началници и вземат по 3000 лв в София са пълни цъървули - стресирани нещастници, работят на средно управленско ниво, над тях 5 шефа им врякат на главата, голям го вадят тук. Иначе пият, пушат и се са разхлопани нерви.Не, мерси. Ще си остана на село, с кокошките и 800 лв. заплата. Добре ми е.

33

АНТИ

преди 5 години

Тези дето пият повече алкохол, приемат повече, но празни калории.Алкохола им дава енергия на пиячите, и те не чувстват глад.Продължително пиене, както често става тук,води до отравяне (бързо или бавно) на организма, и заболяване на черния дроб, или други органи.Разбирам, че пият за бягство от действителността, но има и други начини.

32

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 5 години

A как в в Норвегия, как е в Норвегия? Коко зимат в Норвегоя, коко зимат в Норвегия?------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Норвежки турист - най-стиснатия турист.Само оглежда, пипа, върти се наляво надясно, а не купува.Плюя им на високия стандарт !

31

Анонимен

преди 5 години

През социализма работниците получаваха по-големи заплати от началниците си.

30

!!

преди 5 години

Парите са важни само ако не ти стигат.Когато са ти достатъчно, вече няма значение колко са.Аз например успявам да изхарча по-малко от 50% от доходите си - тоест остават ми много пари, но това не ме прави щастлив по никакъв начин - точно обратно.

29

Анонимен

преди 5 години

По територия по-малки държави са>Холандия,Белгия,Щвейцария,Дания,Австрия,Унгария,Чехия,Словения,Хърватска,Сърбия и мн.мн.други.За Европа България отвсякъде си е една средна държава,и тук тезата че е малка отвсякъде се разпада.Винаги се оправдаваме че сме малки,но това е само едно оправдание.Да не говорим пък за бонуса прекрасна природа,даден ни от Господ.Така че това с големината издиша,ама много издиша.Причините за собствените ни неуспехи като държава са в населението,ах,в населението!

28

Анонимен

преди 5 години

И кво ? Тъкмо по бързо от останалите ще заминат към отвъдното

27

АНТИ

преди 5 години

До BurzumИзпий едно ирландско каФе, колега.Време е.

26

Андрешко

преди 5 години

А парите от сивия сектор?-----------------------------------При държава мащеха, все повече стават като мен.

25

хм

преди 5 години

А парите от сивия сектор?

24

Shark

преди 5 години

Групости, в България няма мениджъри, има само меринджеи! Тези само се наричат така и са написани така на хартия в нЕкЪФ договор и толкоз, нямат качества никакви.

23

КАЛКУЛАТОР

преди 5 години

ДО АВТОРА:Нашият доход с жена ми е 30000 на година.Средно на месец заминават всичките за сметки и храна.

22

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да взимате, всичко е докато стигнете до пенсия. Не харчете и спестявайте да не страдате на старини. От статията става ясно , че всички сме зле и се храним лошо. Бедните се хранят най зле и некачествено защото купуват бъклици, а другото е скъпо по магазините, и то най вече заради лакомията на търговците.

21

Мрениджей

преди 5 години

И при мджеите е като при другите. Работодателите, колкото са останали в бг, търсят евтина работна ръка, а не компетентна, затова заплатите не са каквито трябва да са. Тази статия дава доста добри осреднени цифри, които показват жалката ни действителност. Меринджей финансово отговорен би трябвало да взима много повече отколкото се предлага.

20

Анонимен

преди 5 години

В България повечето Мениджъри са Жени. И българите (които останаха малко за сметка на ромовете, които изобщо не го бъркат понятията от тази повърхностна статия) се пропиват и са оставили на жените да бутнат каруцата окончателно в дерето

19

Цонко

преди 5 години

До обобщим, тези които плащат за всичко с 20% по-малко, живеят по-добре. Трябва да има контрол на разходите върху, които се възстановява ДДС. Не може един богат собственик на фирма да пазарува по-евтино от един беден пенсионер. Това трябва да се преустанови много по-належащо от въвеждане на диференциална данъчна ставка! Обаче зад популистките изказвания за "социална справедливост" се крият други интереси, а не благоденствието на трудещите се.