58

Анонимен

преди 5 години

До 63Брех. Че то кво по-хубаво от това бе - Хубаво алкохол че, класни пурички, до храна. Не всички сме изтрещели ***-еко-защитници--на-правата-на-животните-здравословни-фъншиу ще ето, сещаш се нали? Някой искаме, да си гледмекефа и да не се занимаваме с такива Глупсоти.

57

Анонимен

преди 5 години

До "от СТАРИЯ НЕСЕБЪР"Колко жалко че никой не купув китайските ти *** и не иска да яде от жшкото подобие н хрна, което се сервира масово из курортите ни, а? Може би е заради обслужването, което е отврат. Може би е заради хигиената.Някой все е длъжен, да ви остави 200 лева, иначе не става, ама вие, извън сезона сте такива мишкари, че пародията е пълна....

56

Анонимен

преди 5 години

Мениджърите обаче пушат повече, а в техните домове се пие повече алкохол.--значи са много по-болни, или както се казва в поговорката: "много хубаво - не е на хубаво!" е то затова много от "богатите" пукват в момент на плюскане, в момент на пиене или в момент на някоя перверзна оргия, което пукване се явява наказание Свише за това, че са се самозабравили !

55

Анонимен

преди 5 години

До 47Така е. Особе и ако има опит и в двете. Примерно завършил Компютърни Науки и после учил специалност свързана с управле ие на човешки ресурси. Спокойно минават 12-13к заплатите. Добре е, да го кажете на деца си!

54

Анонимен

преди 5 години

До дедо виА в беге кръчмичката щото не сескатават като мишки...

53

До 56

преди 5 години

Не е до щене или не щене - факти! Германски и всякакви интернационални компании си ги сменят менаджерите много лесно, но не и специалистите които са вътре в спецификата на това което се проектира. Напускане на един главен инжинер за друга компания е удар, напускането на мениджър е като смяна на носна кърпичка. Колкото и листчета да лепят по стените и компюртите си за да създават впечатление на заетост - те са това - носни кърпички. Инжинерът - рядко, освен ако не е начинаещ. Знам го от първа ръка! В Китай германците отварят халета като самолетни летища които се мениджват само от двама инжинери

52

Анонимен

преди 5 години

До 51Не съм сомаливр, но съм бил в какви ли не ресторанти, като готвач и като посетител и ще ти кажа, че 30 лева бутилка е цената, от която започва хубавото вносно вино.

51

Анонимен

преди 5 години

90% от младите меринджеи в моята компа ия с а някакви хора, гледали видра в ютуб, който допринасят 0 неща з работата. А HR-a. Ох HR-a направо е ужас То един глупости, едни семинари, едни игристопка... Добре, че ги съкратиха на половина. Правят някакви "следобед и забави" все е до е през комунизъм и предлагат на ексекютивите, да не те повишат, ако не посещаваш керливите им партита. Добре, че ги изволниха половината.

50

Така е ..

преди 5 години

Имаш ли пари си Бог.Нормално.Парите са почти всичко.

49

до 54 до Работник

преди 5 години

хахахах, ще ти се

48

Бизнесмен

преди 5 години

до 53...Направо да вземат парите на нас по-преуспяващите,които сме положили повече усилия,самодисциплина,рискували сме повече и сме постигнали повече..да вземат нашите пари и да ги разпределят на ... по-равно.Може да си мислят,че така ще им се оправи живота...ама след 3 години ние пак ще сме забогатяли,а те ще са бедни пак.Въпрос на мислене

47

До Работник

преди 5 години

Абсолютно вярно! Мениджърите понякога не знаят какво менджват - нямат представа от спецификата на работата. Учили са мениджмънт и прилагат едно и също навсякъде. По света е същия проблем, но започва да се променя - в индустриита издухват на мениджърите и ги заместват им с инжинери. Това е защото навлизат новите технологии и роботизацията затова трябва някой с мозък изнания да ръководи. Мениджърите са лесно сменяеми и повче треперят за работата си. Един специалист - не толкова!

46

Шмръц

преди 5 години

ГерББ, спите ли!? Веднага спешно заседание, и да се забранят мениджърите.. или.. заплатите изобщо!

45

Турчин

преди 5 години

Да дойдат тази държава да я завладяват някакви там германци и да се свършва, че ми писна.Българинът не става.

44

Бизнесмен

преди 5 години

Аз например като човек със свободна професия си докарвам средно към 5000 на месец,засега съм несемеен.Харча за хубаво вино,но не над 30 лева бутилката,имам няколко хобита като екскурзии,игра на тенис и бягане.Не се оплаквам.Но искам да удвоя дохода си до няколко години

43

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно това, че парите са гаранция за щастие. "Колегата" (номер 38) дето вади повече кинти и му остават казва ,че е нещастен пък аз, която разботя за малка заплата смятам себе си за щастлива. Щастието е относително и не зависи от външни фактори - пари, любов, материални предопивки. Бъдете доволни и щастливи с това, което имате и не се сравнявайте с останалите.Или както казва Morgan: "Take what is offered and that must sometimes be enough"

42

Анонимен

преди 5 години

И колко взимат въпросните меринджеи? Колкото работник на Запад.Българинът свикна да мисли като второкласен ***.

41

ВЪПРОС

преди 5 години

Кое е близо до човешката природа ?Да спиш с чиста съвест и сам в панелката .Да спиш с гузна съвест и Манекенки и да се разхождаш по Света ?

40

Проста сметка

преди 5 години

Мениджър взима двойно по-голяма заплата от обикновен служител.Програмист взима 4 пъти по-голяма заплата от обикновен нормален българин.Значи мениджър програмист взима 8 пъти повече от нас нормалните хора.

39

Анонимен

преди 5 години

А тези, които няма какво да ядат?