57

CC

преди 5 години

И какво като взимат пенсии. Ако им спрат пенсиите това какво ще промени, кой ще бъде удовлетворен? В крайна сметка те са изпълнявали заповеди, нищо повече, били са по на 20 - 25 г., деца, казали са им че го правят за родината си и са повярвали. Ами защо не вземете направо да ги разстреляте, а!

56

Враг на германия.

преди 5 години

Появата на комунизма е директен резултат от политиките на германия - изпращат Ленин в брониран влак в Русия да сваля законната монархия и да унищожи Русия. От германия идва всичко лошо, германия заслужава всички страдания на света. Дано някой ден американците или руснаците "по погрешка" пуснат атомни бомби над Берлин, Франкфурт и Мюнхен. Би било невероятно! :) За тази година колко немкини са опродeни от араби? :)

55

българин

преди 5 години

голяма грешка е направил Хитлер на времето..Не са му били нужни войни и нападения..А производство и производство и пак производство. Днес пак почти са 1 ви.Но тогава днес всички щяха да са в краката им! Но от войнствена личност като Хитлер.Друго не е можело да се очаква..А пенсиите на военно престъпниците.Ще се изплащат до смъртта им! 1500 "пенсии" в Латвия? Не са малко. Тя Латвия така и не се самоопредели до днес.Каква точно е.

54

Враг на германия.

преди 5 години

Немците и сега са си ЗЛЕ прикрити нацисти. Веднъж нацист, винати нацист. Винаги съм мразил тази държава и се радвам, че германския народ бавно, но славно изчезва етнически, заради милионите мигранти, които прииждат всяка година. Радвам се как бият и изнасилват арогантните нацита :) Такава държава не трябваше да съществува след 1945г., но нацистки агенти в редиците на съюзниците я спасиха. СССР се разпадна, трябва да разпаднем и германия и да я върнем в положението й отпреди 1871.г! Амин! Ще!

53

Трудовакъ до № 76

преди 5 години

Тази бригада е на хартия, състои се от обучаващи се наши студенти в Райха, избягали от България лица (основно бивши полицаи, германски агенти, участници в т.н. ловни роти) и невъзвращенци. За ръководител се спряга полковник Иван Рогозаров, бивш началник - щаб на Трудови войски, който след 09.09.1944 г. не се завръща в България, след като е пристигнал преди това по служба в Райха. За сравнение, малка Албания дава 2 Waffen-SS дивизии - Скендербег и Кама (последната се води някъде и като усташка).

52

АЗ

преди 5 години

КОЛКО ДА СА ТЕЗИ ВЕТЕРАНИ, ЧЕ ГО ПРАВИТЕ НА НОВИНА. АМЕРИКАНСКИТЕ ЛЕТЦИ, БОМБАРДИРАЛИ СОФИА СЪЩО СА ВЗЕЛИ ПЕНСИИ ИЛИ ДЪРЖАВНИ НАГРАДИ, ДАЖЕ ПАМЕТНИК СИ ИМАТ У НАС. ВЗЕМАТ ХОРАТА, ТАКИВА СА БИЛИ ВРЕМЕНАТА. ДАНО НЕ СТИГАМЕ ДО ТРЕТА СВЕТОВНА, ЧЕ ТОГАВА ЩЕ СИ Е... М...

51

Анонимен

преди 5 години

Немците съсипаха Русия и избиха милиони руснаци, включително брата на Путин, който умира от глад при обсадата на Ленинград. А те сега им дават евтин газ и общо взето все гледат да им пуснат аванта. Руснаците винаги са се възхищавали от немците и са се чувствали по-малко хора от тях - факт. При българите се наблюдава нещо подобно. Явно Хитлер е бил прав, че източните народи са по-нисши.

50

Анонимен

преди 5 години

Има един срамен за нас епизод малко преди капитулацията на Германия! Една група от нашата Вафен бригада дезертира и се насочва да се предаде на американците. Заловени са и разстреляни от своите! Десетки или към 120 българи!!!

49

Трудовакъ

преди 5 години

До полк. РогозаровТочно така! Правилно си разбрал. И до днес Waffen-SS са най - добрите бойци, които най - новата история познава. За разлика от Вермахта, на тях не им трябва идеологическа мущровка, те са идейно и политически предварително подковани. Като се сметнат и редовните европейски войски - Румъния и Унгария предоставиха по същество всичките си сухопътни армии, Синята дивизия (Испания) и др., над половината воюващи срещу СССР не са германци. България не е имала собствена Waffen-SS част.

48

Анонимен

преди 5 години

Германци и руснаци са историческите приятели на България! Жалко, че не продължиха заедно през ВСВ! Те ни върнаха Добруджа, а Запада ни я взе И сега добрите отношения на Кремал с Берлин са ужаст за Англия и САЩ!

47

Вафенбг

преди 5 години

Ако трябваше от България чакат пенсии, джуч най много.

46

Анонимен

преди 5 години

Само като прочетох името на тоя "алвин" и повече не четох

45

Алим Байсултанов

преди 5 години

Трудовакь е бил командира на българската Вафен СС бригада! Били са натупани от простите руснаци и здравите пъргави момчета от азиатските републики на СССР!

44

Тенчо

преди 5 години

А нещо за нашите пенсии не се ли чува ? Ще ги има ли....,няма ли?

43

42

преди 5 години

Тогава и на военните работили през комунизма по същия начин...

42

Анонимен

преди 5 години

Това е Германия уважаваща всяка своя договорка!Фердинанд също е получавал обещаната му,, пенсия"за включването на България на германска страна в ПСВ,въпреки ,че сключи примирие с Антантата с което ускори падането на Германия.Това никога не му бе простено,но германеца си спазва обещанието за пожизнената пенсия!За България воюваха хиляди мъже от Македония в двете световни ,но това не им е счетено за стаж от бг власти!

41

иван

преди 5 години

До Българинъ За всяка празна дума човек ще отговаря пред Бога.

40

хохолите капут!

преди 5 години

До Българинъти си украйнец, нали, какво праиш тук?

39

Българинъ

преди 5 години

Вечна слава на героите - бранители на християнска Европа! Вечна слава на душата на Адолф Хитлер - един от най-великите синове на планетата Земя, който умря като мъченик за християнството и Европа! Ще дойде ден, когато истината за него ще излезе на бял свят!

38

Ервин Ромел

преди 5 години

До бай ганюПлан Маршал. На нацита златото се води във форт Нокс. Не е там. И никога няма да им го върнат.:)