97

Анонимен

преди 5 години

До " Горко на побеИ каква е скритата част от ВСВ. Интересно ми е

96

Щерю

преди 5 години

В цяла Западна Европа съвсем справедливо се надига нова вълна на антисемитизъм, но в БГ медиите - ни дума, ни вопъл, ни стон - нищо, нула... Платени са, като всичко продажно в БГ...

95

V

преди 5 години

Абе вие що не давате кво става по Европа??? Ромовете искат безплатни имоти .Лъжат че Каракачанката ги изхвърлил на -15 градуса . А украинците пак ги били . Украинците много мразят ромовете .https://facebook/biser.angelov.589/videos/10214168299749981/UzpfSTEwMDAwMzYyOTYwNzEyNzoxMjg4MzAzODM3OTg4NDkw/

94

" Горко на побе

преди 5 години

Интересно, ако беше победил Хитлер и Оста, какви славни дитирамби щяхте да изливате всички жалки драскачи. " Горко на победените..." ( Да не говорим за конспиративната част на ВСВ и хилядите неизвестни тайни, премълчавани до днес...)

93

расист за правда

преди 5 години

възраждането започва!Имаме нужда от нов чичко с мустачки.Черното заедно с червеното пие кръвта на народите.

92

Няма разлика!

преди 5 години

болшевизъм---означава Държавен Монопол , върху средствата за производство.фашизъм--означава Частен монопол , върху средствата за производство..Свободния пазар---означава контрол , върху едрия капитал /без монополи/ и свободна търговия и движение на хора , стоки и идеи!Комунизма и болшевизма ---не могат да съществуват без "Монополни структури" и без военни конфликти за нови пазари и власт!Основната им идеология е --"национализма" и "интернационализма"!

91

Професор

преди 5 години

БОЛШЕВИЗЪМ И ФАШИЗЪМ----ДВЕТЕ СТРАНИ , НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА!!!!

90

ПРАВИЛНО ,...90

преди 5 години

Подписано е и искането на Васил Коларов за съюз с Германия и присъединяване към Остта!

89

Анонимен

преди 5 години

Не е реабилитиран фашизма, или поне повече от другата забранена тоталитарна идеология - болшевизмът.

88

виж в нета

преди 5 години

Бях написал "***"--за Договора "Рибентроп -***" между Германия и СССР!Защо са го заменили със звездички , просто не разбирам!А , иначе това го има в Нета и сме го свалили от там!/За инфо , трябва да питам брат ми/Ще го публикувам ако ти е интересно!

87

Анонимен

преди 5 години

Накратко - фашизма е реабилитиран напълно!

86

Анонимен

преди 5 години

Щом господ им дава дълголетие, значи заслужават!

85

Анонимен

преди 5 години

До Що ,не бе...Какво беше написал в коментара си, та го замениха със звездички? Не може ли да го обясниш описателно?Освен това, аз не знаех, че Чочоолу е писал на Царя с настояване да влезе в "Остта". Вярно ли е това или ни майтапиш?

84

Що ,не бе...

преди 5 години

Квото е социализъм--това е и национал-социализъм!ЩО ДА НЕ ВЗИМАТ ПЕНСИИ ХОРАТА??!!Я, Чочоолу у Ст.Заагора ---и при цара, убивал и крал коне и крави ...и при БКП--убивал и крал, от Държавата , па и карал и писал на Царя , да Влезе в "Остта"/Рим, Берлин ,Токио / , щото били заедно с Русия и Сталин , по Договора с ***!Къде е разликата ??!

83

Да ,бе....

преди 5 години

Всички ония с партиен билет на БКП/ДС , гдето ограбиха народа , след 9.09.44г. и 3-пъти грабиха българите и фалираха Държавата , да им раздадеме заплати и пенсии , като на фараони ...па да им финансираме и издържаме и Бизнеса , щото са т.пи , алчни , крадливи и некадърни по рождение!За благодарност , и к.опе.ленцата червени им да издържаме до живот!Що , не ..нали??

82

Реалноста

преди 5 години

В България всеки член на БКП нетрябва да взимат пенсий а да бъде осъден на принодителен труд

81

са

преди 5 години

викам и всички работили за държавата по време на кумунизма - т.е 99% от пенсионерите да не получават пенсия по същата логика. Абсурдно е. Да си им плащат пенсииките, режима може да се мени, но си работил за държавата.

80

Отврат и погнуса 67

преди 5 години

И какво излиза че държавите чиито граждани получават тези кървави пари ни учат на демокрация, да уважаваме обратните и ни учат що е правилно дишане? Такъв цинизъм и долно лицемерие не съм виждал.... Затова тия същите "демократи" мразят Росия и Путин.

79

Анонимен

преди 5 години

И ко от това ? да му мислят руските ветерани живеят по зле от сви,ни но тях още от червената армия кой ли ги брой за хора

78

ТРЯБВА

преди 5 години

Това е нищо - в България още изплащат Пенсии на наследници на Фашисти и Убийци лежали в Белене , водят се *репресирани* . Има справка в НОИ .