17

Анонимен

преди 5 години

СС е осъден от международния трибунал в Нюрнберг, свикан от СССР, САЩ и Британия. СС е признат за престъпна организация, а хората които тук някои мaлoумници възхваляват, са масови убийци на чиято съвест лежат милиони трупове, включително на жени и деца.Изненадан съм, че в България има толкова много привърженици на нацизма.Обяснявам си го единствено с привнесената от Запад образователна реформа, създаваща ***.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17От кой е признат престъпниците също получават пенсии ! Гермaния не съди своите, а ги праща на междунaроден трубунал, тука е разликата между народи с чест като Гермaния и Япония и тези без чест дето пращат своите на смърт за един политически виц. Тук не става въпрос изобщо за комунизъм или демокрaция просто е или имаш чест или нямаш самураите не са били нито комунисти нито демократи или си лоялен или не си. Във СAЩ ветераните ровят в кофите за отпадъци ?

15

V

преди 5 години

Според мен Хитлер е трябвало да разпусне вермахта и да прехвърли хората в СС . Там бързо щяха да отсеят плявата ,заради структурата и принципите . Бъдещето на армиите е точно в частните армии като СС ,а не в държавните като Вермахта . Трябвало е въобще да не взема офицери от вермахта . Това не решава въпроса със стратегическите грешки на Хитлер и конструктивната немощ на някой оръжия . Бързи Хайнц и Ромел са по скоро тактици технолози на войната ,останалото е плява

14

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите и тук денацификацията е пропуснала доста фашунгери.СС е признат за престъпна организация от международен съд, даването пенсии на есесовци за дейността им е престъпление.

13

Анонимен

преди 5 години

А сега немците наричат армията си Бундесвер (Bundeswehr) -думата е съставена от думите Бундес и Вер , като Вер означава отбрана, защита .Но Бундес Републиката така и не можа да се защити от "бежанци" ..

12

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Няма що : 50 души взимащи пенсия по 1500 евро и 5 милиона хрантутници в Германия от цял свят каращи на помощи и социални за десетки милиарди евро. Но все тая, тия милиарди идват от държави със затихваци функции като България

11

Анонимен

преди 5 години

Значи ако Германия ни нападне директно се предавам отивам в техния затвор и после чакам едни пенсии, който е *** дa лежи в един окоп и да чака смъртта там, ей гениално бе.

10

Анонимен

преди 5 години

Превода на изречението под войника е " За честа на немската армия "Вермахт в немския език е от женски род и означава въоръжените сили на Германия (1935 - 1945) , или иначе казано армия .

9

Редакцийо,

преди 5 години

Прати някой журналист да проучи какви са били тези хора, облечени катоКу Клукс-клановци нощес около Руски паметник /може и ритуал да са извършвали/.Както е тръгнало, на народа му дойде до гуша от разни привилегировани етноси и използващите ги политтически партии. Ако някой опрости неплатените наеми за общинските жилища, и Вафен СС да беше тук, пак трудно ще озапти побеснели работещи, но дискриминирани българи!Кой знае какво са репетирали онези с белите качулки през нощта.

8

истина е

преди 5 години

Ама тук има още хиляди бойци срещу комунизма и капитализма ,които вземат големи пенсии !А сега излизат от горите партизани ,които се бият срещу Русия ,и получават заплати от СОРОС !!

7

Анонимен

преди 5 години

А арабите в Белгия, които колят и бесят под знамето на ислямски милиции получават не само пенсии, ами и къщи, здравни осигуровки, пари за 10-те си чавета и други благини, платени от глупавите неверници-данъкоплатци в Белгия. В този ред на събития пенсии за каквито и да са бели войници е само една малка и трогателна справедливост.

6

Анонимен

преди 5 години

Тези хора се биха срещу болшевизма!!!! Заслужават много повече! Поклон!

5

Анонимен

преди 5 години

Какво му е скандалното войника има договор и служи срещу пари военопленика няма договор и не получава заплата . Военопленика трябва да получава заплата от собствената си държава на която е служил и за туй попаднал в плен ако не им плащат достатъчво следващия път вместо да попаднат в плен ще захвърлят пушките и ще се цанят за врага.

4

Германските военни

преди 5 години

са служили в армията, изпълнявали са заповеди, когато родината им е воювала.Не виждам какво чудно има в това, че получават пенсии. Същото важи и за чуждестранните служители към немската армия.Онези нашенци, които са били длъжностни лица в лагерите в Белене, Скравена, Ножарево в периода на социализма, днес получават пенсии и им се зачита като прослуженото време годините, в които са били надзиратели, администратори, охрана и т.н. в онези лагери.

3

V

преди 5 години

Наще войници колко вземат заплати ??? Русенския македонец взема към 5 бона . А нацистите вземат няколко пъти по големи пенсии от заплатите на наше войни :))) СМЕШНА ДЪРЖАВА .И МНОООГО ЖАЛКА

2

Анонимен

преди 5 години

Иначе джихадистите вемат солидни соц. помощи в Европа без проблем.

1

Подкрепям

преди 5 години

Напълно заслужено!