112

Ken

преди 2 месеца

До э23
Той една, ти една, още 1000 като изядат по една и те ще изчезнат.

111

ТрУмп

преди 2 месеца

Що не го обявиха за терорист, бежанец ... когато скочи в Рио Гранде от към мексиканска стана ?

110

фифи

преди 2 месеца

До :D В най-бедната държава хората няма как да си купят съвременен електрически еко-таралясник! В най-добрия случай ще си купят старо колело, Трабант, Москвич или Лада! Но за повечето остава възможността да ползвт градски транспорт, или дори да ходят само пеша!...

109

Цветан Караилиев

преди 2 месеца

До ВНИМАВАЙТЕ КАКВО --Пич,дай Боже да имаш здраве и повечко муниции.Колкото до торта-дано да стават за това

108

Я па я..!

преди 2 месеца

Заради тази жаба Рила бе обявена за Национален парк, а Беър Грилс я изяде , дори без да я опече на Грил.Ама хааа! 10 000 евро глоба.

107

э23

преди 2 месеца

Голям праз - изял една жаба! И какво - ще падне Рила ли от това?!!

106

Горан

преди 2 месеца

В отговор на зададен въпрос:

Аз, лично не бих се изкъпал в рилско езеро, защото това е застояла вода, и кой знае какви мръсотии има там. Отделно, че си има табели, че къпането, и прочее е забранено, а аз не съм ингилизин, и чета български, и забрани спазвам! Най-вече обаче признавам, че не бих рускувал да се къпя там, поради сериозни опасения за здравето си!

105

ВНИМАВАЙТЕ КАКВО --

преди 2 месеца

ПРАВИТЕ--- някакъв питек пък написал ,че красотата била в катеренето , а той знаели там на високото където си вкарва га--дн--ите пръстчета в процепите за да се задържи какви птички гнездят и какъв ужас преживяват като му видят мут--рат --та на процепа А ? Да не съм ва видял да висите като пав--и--а --ни по райското пръскало ,че ще сбъркате пътя за Калофер ...а за скалите на Пирин и Рила направо под тях ва оставям с оптиката за тор.

104

Анти-грант

преди 2 месеца

Гледах предаването. Пълна пародия. Няма нищо общо с реалността. Рила е представена като огромна, непристъпна и дива планинска верига. Все едно е Хималаите. Буквално се гаврят с България. Няколко пъти беше повторено клишето "най-бедната държава". Тези мерзавци само в богати държави ли снимат? Трябва да се забрани на Дискъвъри да припарва повече тука!!!

103

SHEFA

преди 2 месеца

До :D102-БРАВО-КАЗА ЛИ ВИ ГО?

102

:D

преди 2 месеца

Какво сте ревнали, бе 'родолюбци' и 'природолюбци'! Точно тези, същите които най-много реват по форумите, точно те палят огньове пред блога да варят лютеница и компотец. Точно тези същите си хвърлят боклука през прозореца и фасовете през прозореца на автомобилите. Пак те, същите търкалят 30 годишни дизелови кeнефи по улиците и си разливат маслото и антифриза на тротоара пред блока. Айде стига фалшив патриотизъм и родолюбие!

101

Анонимен

преди 2 месеца

Тоа го признавам за оцеляващ, ако слезе по южния склон на Люлин планина и извика: "К.. за Миньоро".

100

SHEFA

преди 2 месеца

До Анонимен96 ТИ ПА ОТ КАДЕ ПОЗНА?-ВЕРНО НЕЕ.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам следващия път този инфантил да заснеме оцеляване в лондонския Хайд парк. Може да ускубе и опече на шиш някоя патица от езерцето там. Поне няма да убие защитен вид.

98

Krom

преди 2 месеца

И бре! Лошия ингилиз увреДи природата ни? Интересно тогава онея П.омашки чукове дето изсичат в Разложко хектари "санитарна" сеч, кихат на високо и изнасят нелегално дървесина как да ги тълкуваме? Беър Грилс си е марка. Не е направил нищо лошо. Аман от псевдо еколози. На активистите предлагам да се борят с Шведската мафия п.омашките разбойници които не само опоскват горите но и горски бият. Е тогава ще кажа, че са яки. А това си е п.орнография.

97

Анонимен

преди 2 месеца

И той ми беше смешен и Ед Стафърт, които с огромен зор УЖ оцеляват из Рила и Пирин. Най-трудно им е било да не попаднат на някое село, пътека или шосе. И са се въртяли дни наред на десетина км все едно кой знае колко са изминали. А наоколо са ги пазили от местните да не влязат в кадър.Колко ли са се смяли горските

96

Анонимен

преди 2 месеца

До SHEFA

То и ти не си мъж, щом патeто не ти е 30 сантиметра!

95

Анонимен

преди 2 месеца

До SHEFA

Кой какви буки е отсякъл е друга тема. Тук темата е има ли нещо незаконно направено или извън правилата? И отговорът е - ИМА!
Колко малко му било нарушението на Беър, няма значение, важното е, че го ИМА!

94

SHEFA

преди 2 месеца

До Анонимен91-ВРЕДАТА Я ИМА ТЕЯ ДЕТО ОСЕКОХА ВЕКОВНИ БУКИ С СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ДЕКАРИ-ТЕЗИ ДЕТО СИ ПУСКАТ СТАДАТА С КОНЕ ТАМ ГОРЕ В РИЛА-ТАМ НЯМА НИЩО И БЕЪР НЕ МОЖА ДА НАПРАВИ ФИЛМ- А ИНТЕРВЮ.ЗАТОВА ЗАГЛАВИЕТО Е ТАКОВА-КАК БЕЪР ГРИЛ ОЦЕЛЯ-ТАМ ДЕТО СЕ РАЗХОЖДАТ ХОРА.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Преди време имаше друг подобен. Един французин, който засне пopно филм в България и го кръсти "Petites cochonnes bulgares". В превод означава "Малки български *yрв*ички".
И във филмът се показваха някакви българки, насаждаше се идеята, че всички жени в България са такива, имаше сцени с българското знаме, герба на страната. Снимаха се разни мръсотии в интериор с национални носии, възрожденски къщи с фолклорни мотиви. Имаше някаква картинка с някаква седнала върху кофичка кисело мляко. Ихаа...