84

ДОН

преди 5 години

А бе пак...буря в чаша вода ..или ...от мухата слон.това не е новина,нито пък интересно

83

Киро Кюмюря

преди 5 години

То този кавaл, не е ли ингилизин? те по рождение са сбъркани, тъй че ко му пука да изпапка една жаба, то и в италия и франция си ги плющят ежедневно, тъй, че не е кой знае какво да плюскаш жаба. По интересно живеят ли наистина там жаби, или си я е носил от полето? Сега слушах, че и Рамбо и умирай трудно ще ги глобявали, че след снимки у дупката намерили 3 прилепа умрели.

82

Анонимен

преди 5 години

До ГоранХубаво, и като харесваш България, като знаеш, че е забранено къпането в Рилските езера, ще отидеш ли да се изкъпеш там? Въпреки, че както всички вече знаем, ако си платиш достатъчно може и да се насапунисаш даже, че и гърба да ти изтъркат?Хайде сега остава да ми кажеш, "ДА! Ще отида да се изкъпя!" и ще самозатвърдиш факта, че ти самият си сред вредните хора, благодарение на които сме станали "бананова република".

81

Горан

преди 5 години

Харесвам си България, но без хората в нея!

80

Анонимен

преди 5 години

Хайде де, Горанчо, кажи една държава която харесваш и която уважаваш и на чийто народ симпатизираш?

79

Анонимен

преди 5 години

Явно трябва да знаем всички предавания по всички телевизии по света. Или пък точно обратното - ако не гледаме Беър Грилс, значи сме нещо пoдчoвеци.

78

Горан

преди 5 години

Все едно, но да се държите така, все едно е разчекнал бедрата на рила планина, с това, че бил изял няколко жаби, и прецапал през силно замърсеното езеро, е доста попресилено! Не е утрепал мадарският конник, все пак!

77

Анонимен

преди 5 години

До ГоранГоране, кажи ми държава която уважаваш и на чийто народ симпатизираш. Като изключим България.

76

Анонимен

преди 5 години

"Мисълта ми е, ония много добре знаят какви са му предаванията, тогава защо са го допуснали там!?"Що пък трябва някой да знае какви са предаванията на някакъв си шушлек. Аз миналата година научих кой е този. До тогава дори не знаех.

75

Анонимен

преди 5 години

До ГоранГоранчо, моето момче, един истински човек с чест и достойнство никога няма да се подиграе с национални обекти на която и да било държава. Тук българите които са взели най-вероятно подкупи за да му позволят безнаказано да направи това, са за бой. Обаче това в никакъв случай не оправдава него. Той е знаел, че е забранено, но го е направил. Даването на подкуп също е престъпление. Също както и получаването на подкуп.

74

Горан

преди 5 години

До 75: Не сме и бананова република, защото у нас не растат банани, а ***! Като толкова искаме да сме държава и народ, който да е уважаван и почитан от всички е трябвало да не допускат Беър Грилс въобще да снима там! А, не да го пуснат, и после - ама, той така направи, той това не биваше да прави! Мисълта ми е, ония много добре знаят какви са му предаванията, тогава защо са го допуснали там!?

73

Анонимен

преди 5 години

"Ами, правил е, това за което са се разбрали, но то не е било по-различно от другите му предавания!"To и тук е знаел, че не е позволено, но го е направил въпреки всичко. А там едва ли го е направил, защото е щял да си има сериозни неприятности.Та, общо взето в България проблемите идват от хора като теб, които са ОК с това да дойде някой и да погазва законите и да се подиграва с национални обекти, щом си плаща за това. Заради такива с твоето мислене сме "бананова република".

72

Горан

преди 5 години

До Анонимен 72: Ами, правил е, това за което са се разбрали, но то не е било по-различно от другите му предавания! Така, че коментарът ви беше абсолютно излишен! А, тук вероятно казусът е такъв, разбрали са се, каквото са се разбрали, и ако е имало извършени нередности спрямо връчените протоколи, е трябвало нередностите да се санкционират още тук, фактът че това не е направено говори зле за господата, дето не са си свършили работата, а не за Беър Грилс.

71

Анонимен

преди 5 години

Заприличахме на някаква държава в която чужденците идват и оскверняват всичко, без да им пука, защото знаят, че дори и да си платят глобите, за тях това е нищожна сума.А Ганчовците се радват, че идват хора при тях да им се подиграват и да показват невежеството им по целия свят по телевизиите.

70

Анонимен

преди 5 години

"Извинявайте за въпроса ми, но според вас природният парк Йелоустоун, в бананова република ли се намира? Питам, защото Беър е снимал и там!"A в Йелоустоун дали си е правил каквото си иска? Или там е бил послушен и не е убивал животни в защитена територия? И не е палил огън на забранени места, нали? Още въпроси имаш ли?

69

Горан

преди 5 години

До Анонимен 69: Извинявайте за въпроса ми, но според вас природният парк Йелоустоун, в бананова република ли се намира? Питам, защото Беър е снимал и там!

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Крачен лост!

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Страшно глупаво е да обвиняваш някой друг за собствените ти беди и недостатъци! Ако, да си "българин" за теб е да си ограничен и тесногръд, да , тогава съм "антибългарин"! Първо си изясни някои неща преди да слагаш квалификации на другите! Държавата ще продължава да е бананова република, заради такива като теб! Чудно е , че после ревете защо било така!

66

Анонимен

преди 5 години

"Викам, че след като е имало представители на Националния парк и не са му направили забележка, не виждам какво е виновен човека."Не може да не е знаел, че не трябва да се прави. Имало е протокол, прочели са го. Платил си е. Там е работата. Дали рушвети или глоба, все тая. За него дори и максималният размер на глобата е все едно муха го ухапала. Обаче не му прави чест да потъпква правилата заради собствен кеф и удоволствие.

65

Горан

преди 5 години

После няма какво да се вайкаме, че тук никой не ще да идва, и че нямало външни инвестиции, и т.н. Ти прави спънки и проблеми на всяка крачка за абсолютни глупости, пък после чакай и туризма и всичките ти отрасли да цъфнат, и вържат!