44

Анонимен

преди 5 години

свършиха последните 2 жаби в рила, каква еко катастрофа:) сега ще плъзнат високопланинските комари, пренасящи вируса на високопланинска луда крава, боже :)

43

това ми напомня на..

преди 5 години

миналото лято бях на сев. чернооморие (в добруджа) където наглите депутати са заградили защитени езеро и местност за себе си, и ходят да ловят риба, докато НСО слухти да не им нарушават рахата. запознахме се с местен чичка-бракониер, който мъкнеше чувал раци от същото езеро. спрели го тези от НСО и му се скарали: бай пешо, стига вече вади раци, няма да останат за депутатите. а оня с изсмял и им казал: алооо, тук селото беше под руско, турско, румънско, немско и раците не свършиха, стига глупости

42

V

преди 5 години

Тез съвсем са извратиха .Кво толкова е станало не разбирам ??? Българина ще остави камара *** след себе си ,ама важното е че не е палил огън и не е плувал . А махалите като почнат да палят гуми зимата няма проблем .Много се размиха ,,ценностите,, Как може да плуваш и да ходиш около езеро да е проблем ,а да палиш гуми и да оставят тонове *** след себе си да е нормално ???????????

41

До 40

преди 5 години

Да се пази околната среда добре, но тези псевдоеколози, стигнаха до крайности, но пък ние си мълчим и търпим - не може природата да е по-важна от хората! Това днес не е екология, а секта, която тероризира нормалните хора, а пък вожда Тома Белев върти милиони.

40

доволен селянин

преди 5 години

до по надоле 80%всички проблеми решихте ся за две жаби моабет има къде къде по големи проблеми но с промитите мозъци до там сте стигнали язе си одим на риба и на лов амче направете едно предаване за бедните рибки сърнички мечки птички и так дале що съм изел при тва законно

39

Анонимен

преди 5 години

Едни територии в България станаха частна собственост на едни НПО-та. Как пък се нароиха стотици НПО-та? Може би заради обществената хранилка, евросубсидиите, рекета, чуждестранните грантове и т.н.

38

Анонимен

преди 5 години

Както е тръгнало в скоро време няма да ни допускат да ходим никъде, само от в къщи на работа и обратно. И на края - към гробищата. Щото трябвало да се пази природата? И за кого? За извънземните , може би.

37

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък от къде намери жаба?Умиращите от глад българи не са ли изяли всички жаби вече?

36

Анонимен

преди 5 години

Щом сме стигнали до там, да не може да отидеш в планината да се разходиш, да си направиш бивак, да се запалиш лагерен огън, да си опечеш дивеч, да се изкъпеш в езеро, значи живеем в някакво тотално сбъркано секта общество, което се управлява от гуру-шамани и фейсбук света инквизиция.

35

4i4o dяdko

преди 5 години

човека даже слонски лaйна яде за да изкара пари,вие сега ще го глобявате

34

do 31

преди 5 години

До Ветрувианския човек"Как се карат на краГ. " Как са ти краГата след 10ч. смяна в Кауфланда?

33

Анонимен

преди 5 години

До Ветрувианския човекНяма как да виси на въже, да бърка бетон и да е в Кауфланд едновременно.

32

планинар

преди 5 години

За да спасим природата трябва да се закрият всички лифтове. Красотата е в часове катерене за да я достигнеш.

31

Анонимен

преди 5 години

ДА бе, разхождат се друг път.Хората ходят там да берат гъби и да копаят корени и луковици, за да има какво да ядат, защото българина умират от глад.

30

G

преди 5 години

Аз предлагам на Беър Грилс да изкара 6 месеца от ноември до април с минимална или средна за страната пенсионерска пенсия (като отделя сума и за лекарства) и тогава да си говорим за оцеляване. В панелката или в селкската съборетина при айшето, както реши. Това с яденето на печени жаби и пльокане в езерце до кръста през юни си е направо СПА.

29

Ветрувианския човек

преди 5 години

Това предаване на Бери нещо му се губи смисъла.На колко хора на света им трябва подобна информация как да оцелеят в пустуща. Сигурно под 0.001% Трябва повече прагматизъм.Как седем дни в седмицата по 8-10 часа се бие бетон на ръка.Как се виси на скелето по 8-10 часа за да се прави изолация.Как се коси на ръка сено за две крави.Как се карат на краг 10 часови смени в Кауфланд за 800 лева.Тоя тва , ако го издържи ще изям всички крастави жаби у Монтанско.

28

моркова

преди 5 години

До zeus ЖАБАТА Е НАЦИОНАЛЕН СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ .....не трябва да се закача.Щото после как ще ,,вдига крак да я подковават като вол,, Тая поговорка важи за бае ви *** и най вече сегашните му управленци с пълна сила.

27

Учителя

преди 5 години

Предлагам, за да има все пак някакъв баланс, нали в медиите, за да има баланс винаги канят по един дърт комунист - русофил за да е опонент на поканения гост. Та сега да вземат да поканят и един руски телевизионен екип да прави "зулуми" из Балкана, та да мирясат хората

26

Анонимен

преди 5 години

До 26:Горане, престани с тази суета.Достатъчно плюсчета си нацъка.

25

Анонимен

преди 5 години

Изял две жаби, запалил огън и бам 10000 лева глоба за благодарност за направената реклама на България.А онези пишмян туристи, които хвърлят найлонови торбички или стъклени буркани кой ги санкционира.