218

Чочо

преди 5 години

Колко хубаво беше през управлението на на БСП- по рафтовете на магазините имаше само оцет и повечето бяхме слабички и стройни и въздуха беше кристално чист,защото нямаше гориво за автомобилите ни и Георги минчев бог да го прости поръчваше на сеста си в Австрия да му изпрати туба бензин та да си подкара фиатчето. След това другарите създадоха и небезизвестни трибуквени групировки и за капак ни фалираха банките и ни обраха спестяванията .Та много добри работи сътвори стогодишната мумия.

217

аз

преди 5 години

Браво! Мястото ни е в Шенген...крайно време веше!

216

Анонимен

преди 5 години

Другарю *** ти не си народа.

215

видими резултати

преди 5 години

Господин Борисов, Вие как разбрахте, че ние, българския народ, ИСКАМЕ ДА ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН??? ЗАЩО НЕ ПРАВИТЕ РЕФЕРЕНДУМИ? СТРАХ ЛИ ВИ Е? ИЛИ ВЕРНОСТТА ВИ КЪМ БРЮКСЕЛ ЩЕ БЪДЕ ПОДЛОЖЕНА НА ИЗПИТАНИЕ? Г-Н БОРИСОВ, НА ВАС ПУКА ЛИ ВИ ЗА БЪЛГАРИЯ???

214

пътник

преди 5 години

Ние все влизаме и перманентно си дремем я по чакални, я по черджета, но никой ни не пуска вътре. Отвън като улични ***, очакващи огризки и отпадъци от задната врата на кухнята. И така 25 г. драги зрители, читатели и кибици.

213

Анонимен

преди 5 години

Кал в Европа няма, кал в неограничени количества има в Русия, споко.

212

Анонимен

преди 5 години

Е тоя докато не ни набута в калта няма да миряса!

211

Анонимен

преди 5 години

Само че там не е имало антибългарски партии като БСП, да фалират неколкократно държавата и народа си.

210

ПРОФЕСОРА

преди 5 години

Границата се охраняваше с жива сила с автомати калашников, имаше заграждения навсякъде, а на места беше минирана не от САЩ и Англия.

209

Барселона

преди 5 години

Както писах преди време тази смяна с еврото съм го минал.Повечето са плюсовете отколкото минусите от тази смяна..Вярно е че продуктите от първа необходимост ще се позакръглят но те и сега си ги повишават когато си поискат.Англичаните,швейцарците примерно си запазиха нац.валути,но къде са те...къде сме ние...

208

боко тиквата

преди 5 години

Бюджетът е на излишък, а това е постигнато с много труд и лишения от моя страна, на ГЕРБ и колегите патриоти! Вече две години с Цецко Ушето, Красьо шкембето и Бялата Златка пътуваме с градския транспорт, носим кърпени чорапи и сме на минерална вода и филии с мас. За това искам да опростя дълговете на моите верни избиратели от "Столипиново" и "Шекер махала", защото идват избори, а ние борихме престъпността и гладувахме, трудихме се много и ни се полага да останем на власт. На всяка цена!

207

Анонимен

преди 5 години

РЕНЕТА ИНДЖОВА-ЦЕЛТА НА ГЕРБ Е ДА УНИЩОЖИ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ,ТОВА СТАВА ПО ПОРЪЧКА НА ЧУЖДИ И ВРАЖДЕБНИ НАМ СИЛИ ОТ ЗАПАДА.....С ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ РЕНЕТА ИНДЖОВА Е КАЗАЛА ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ГЕРБ-ГРОБ

206

Барселона

преди 5 години

С нетърпение чакам да дойде момента да влезнем та тези Хора да го кажа по меко от банките да спрат да си разиграват кончето както си искат.Да имат Европейски контролИмам чувството че ще дойде време и да плащаме въздуха който дишаме когато влезнем в коя да е банка,Вкарвам пари...тегля пари...винаги има такса...и това е от офис на моята банка...Дано да дочакаме...

205

Анонимен

преди 5 години

Дано до юли да те няма.

204

Анонимен

преди 5 години

До 8888До 173 Ти ,който ни наричаш страхливци пътувал ли си с автомобил от България за Европа.Пътувай и ще видиш аргументи колкото щеш. ----------------------Алоо, при бай ти тошо щеше да видиш Европа през крив макарон. Нещо по въпроса ??? ++++++++++++++++Да слагате палци долу и да не слагате - ТОВА СИ Е ГОЛАТА ИСТИНА. ЯСНО. До границата - и след това - пушката. Недорасли и необразовани дечица. НИЩО НЕ СТЕ ВИДЕЛИ.

203

F16

преди 5 години

Пореден опит да ни набута в далаверите на шайката му.Какви ли комисионни също са му обещали от Брюксел?

202

Анонимен

преди 5 години

За да стане по добре в България има едно условие, а то е никога да не гласувате за БСП.

201

дам...

преди 5 години

Защо бе Борисов е това бързане? Нито Чехия, нито Полша, нито Унгария си смениха валутите. Словакия прие еврото и хората не са много щастливи. Да, за някой хора ще е добре, но определено за държавата като цяло не! Лично мен (а мисля че и доста от останалите българи) ме интересува какво ще се случи с цените на стоките и услугите, и още в какво съотношение ще се извърши смяната на парите? Всичко останало са празни приказки и демагогия!

200

Ангел

преди 5 години

С годинките става все по нагъл в изказванията си!Преди да говори колко "голям" ни е Брутния вътрешен продукт можеше да отвори гугъл и да провери че НАЙ-НИСКИЯ БВП на глава от населението в ЕС е Българският!!!

199

шоп

преди 5 години

"ръстът на контрабандата е под 5%"Верно ли имаме ръст на контрабандата? Браво баце!!!