178

хликй

преди 5 години

Гледах част от изказването, леле, умрях от срам, че такива ни управляват

177

noFreeman

преди 5 години

в никаква чакалня няма да влезем... а излизане ще има на твоята мафиотска структура... може и посмъртно!!!

176

Анонимен

преди 5 години

Изпята ти е песента. Цели 10 години лапнишaрaните те даряваха с легитимност, но вече си ясен на народа.Крадецът и рекетьорът-диктатор никого вече не може да прелъсти с мантри от типа чакални и зони

175

Любопитен

преди 5 години

Колко струва Баце е ясно,истинският въпрос е КОЙ сто зад него и го крепи!?Щото сам няма как.Има хора в сянка с огромна власт,които го държат на мястото му.То като погледнем-дори Цветелина Бориславова е по-високо в йерархията!Иначе самата партия ГЕРБ е надута конструкция,която може да изчезне за миг,въпреки че изглежда солидно.Тия хора са поставени с определена цел и им се внушава че се голямата работа,но всъщност са на ръба между славата и позора.Та това е Въпросът-КОЙ е истинският собственик!

174

Tangra

преди 5 години

И нека пак да вдиим колко вече е външния дълг ? Ясно е, че Али Баба има пари да купи държавата два три пъти.*** той я е купил.

173

анонимен

преди 5 години

народа иска при западняците да го грабят и да им работят нископлатена работа. даже подаряват злато, уран, петрол... историята е доказала кой какъв е.

172

Анонимен

преди 5 години

ако това стане ще бъде наи големият геноцид на възрастните хора срам и гняв това чувствам като гледам физиономията на този индивид

171

lelelel

преди 5 години

леле мале! Този чува ли се какви глупости говори?!?! Дано не ги вярва!

170

Анонимен

преди 5 години

Юли-Август, няма значение!Махай се още сега!Цялата хунта и техните курв.....в затвора!!!

169

Анонимен

преди 5 години

и като влезнем в еврозонота какво ще стане с нашите маики и бащи с по 100 евро пенсия

168

говежди надежди

преди 5 години

И от какъв зор-в чакалнята на чакалнята на предверието на еврозоната.Или влизаш или не.

167

Анонимен

преди 5 години

На ГЕРБ им все виновни другите.Кой увеличи цената на винетките от 68лв. На 98 лв. Защо в Австрия винетка за два месеца струва 16 ?.а в България месечната струва 16? същата винетка в Румъния струва 6? пътищата им са в пъти по качественни от нашите.

166

Анонимен

преди 5 години

Този сайт е червен. Вече ми е ясно на 100%. Изтриха няколко коментара в които нямаше нищо обидно и нецензурно, а просто изобличаващи БСП.

165

Анонимен

преди 5 години

тоя па ром кво се радва

164

Анонимен

преди 5 години

Аз лично поздравих четящите , прочели казаните недомислици от ....снимката !Ако снимката беше на Г. Димитров щях да напиша горе-долу същото , защото няма разлика в комунистическите режими !

163

Анонимен

преди 5 години

Що се натискате и натягате за там бре?

162

Героизъм

преди 5 години

Пънем се за там откъдето други те бягат.

161

Анонимен

преди 5 години

Бай Тошовия комунизЬм е надминат !Вчера внуците донесоха декларации от детската градина и се заклеха ,, да доносничат на Бойко Методиев Борисов срещу прането на пари " Резила е пълен !

160

Анонимен

преди 5 години

До183. С корупция над 70% неможе да постигне нищо който и да е. Корупцията обезмисля нормалния градивен успех във всяко пройзводство , услуга.

159

Вече се знае КОЙ!

преди 5 години

Бойко, навярно има вече на масата си най-разумните и вероятни факти за предателсвото което с голяма степен на достоверност витае около кръга Цецко за възможни негативни интервенции в излкючитело позитивната схема на обсъждане, действие и речи с които Бойко ни разяснава, ако се наложи обяснява, даже и потретя нещата които следва да бъдат решени така че да не остане и грам съмнение и в най-изоставените и бедни симпатизанти на БСП