238

Анонимен

преди 5 години

даже с Днес.бг е разкарало Цецо интриганта дето подля вода на Борисов.ще следим дали нама пак да иде някъде на закусканай после на Бойко му дойде кой е предателя и рушителя на ГЕРБРушиш ГЕРБ?Значи рушиш България!

237

Joko

преди 5 години

***, ти питал ли си ме да ли искам да сме в "чакал_нята". Онзи нискостеблен мини СТЕРва със свищовското Убразование ли ти препоръча !

236

Анонимен

преди 5 години

Охооо до юли колко вода ще изтече,че тогава Бубу ще запее друга песен.

235

Присмехулник

преди 5 години

когато ви заговорят, че "утре" ще "влезнем" (ние, нали...) в евро - алабалагейатралалаа, (откъдето англичаните отчайяно се борят да се отскубнат от прегръдката на тусковците), то знайте, че се задават избори... чакай да видим какво очаква браткото по оръжие на борисов - серж....

234

Кръцко

преди 5 години

През август ще влезем и в тоалетната на еврозоната и там ще останем 10 години.

233

Анонимен

преди 5 години

Чакалнята Суджук е на гарата.

232

Анонимен

преди 5 години

Живея в Испания от 20 г. и нямам намерение да се връщам в тази *** България и искам да ви кажа една истина,че когато в Испания беше песетата животът беше от прекрасен по-прекрасен,а когато през месец януари 2002 г. Еврото влезе в обръщение започна обедняването на населението та до днес ! Разберете с Еврото цените растат непрекъснато,заплатите все повече не отговарят на нуждите,а народите обедняват прогресивно,това е самата истина който иска да вярва който не иска да не вярва проблемът е негов

231

Анонимен

преди 5 години

И какво като влезеш в чакалня бе пръ'дльо, знаеш ли, че в този "влак" се возят тези които обедняват прогресивно ? Ти с твоите дри'пави овце какво ще чакаш там, като от това по-бедни не можеш да ги направиш ?

230

Тинев

преди 5 години

Ето един " ЧЕСТЕН " човек, който с пот на челото и изцапани длани е спечелил парите си! ::::::::::::::::::::::::::::::::МОШЕНИЦИТЕ ПРЕВЗЕХА БЪЛГАРИЯ и ни осъдиха на робство! Робство по-страшно и от турско!

229

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука бе за чакалнята, освен на тоя? Като виждаме този ***, в който живеем няма никакво значение дали сме в чакалнята. Животът на обикновения човек няма да стане по- хубав, нито по- лек! Тиквените розови сънища не ни греят!

228

Анонимен

преди 5 години

Като излезна на улицата като видя ордите от аборигени които се движат на талази, се зспитвам за коя чакалня чакаме !

227

Изгони го Време му е

преди 5 години

Мъдростта на Бойко крещи с тих гласец "Цецко е *** дума" Бойко е стиснал здраво всички економически и финасови структури и ги е обвил с весници, телевизии и радия + интернетките. полит работата оставил на цецко.Бойко при всяка издънка, дори като навременен превоз на тигрутерасите от Мътеница за пореден уговорен мач Бойко ще посочи че виновникът е Цецето.А какво остава за издънки като Костинбродската афера, БТК, ЧЕЗ, асвалтирането, убийство на дете от шейняр, бунтовете на ромите, пребити лекар

226

Бедна България

преди 5 години

окончателно загуби националната си независимост !цялата ни финансова система ще мине на директно подчинение на юдо-масонските централни банкиБългария вече няма да управлява финансовата си система НАРОДЕН СЪД И БЕСИЛО ВИ ЧАКА ПРЕДАТЕЛИ МЕРЗКИ !!!!!!

225

1

преди 5 години

До Чочо,тези лъжи тиквата ли ви ги каза ,на конференцията на герб-комунисти.

224

1

преди 5 години

До Браво на Бойко !браво се вика на магарето,заради ластика.

223

Анонимен

преди 5 години

Все сме в чакалнята на някой

222

Леля Гана

преди 5 години

Защо имаме села без лекар, стоматолог, полицай и аптека? В 21 век.

221

Браво на Бойко !

преди 5 години

Браво на Бойко !

220

Падишах

преди 5 години

Това същество с гро.зна мафиотска мут.ра, този еднокнижник с нисък интелект пак започна да жонглира с цифри, за да убеди гласоподавателите колко ще просперираме като приемем еврото. Този самодоволен тюф.лек не зне ли че над 2 милиона българи са под прага на бедността и с приемането на тази валута ние че останем пак на дъното с 300 евро средна заплата!? Гади ми се от наглостта и тъпоумието на тези управляващи! Откъснати са от народа и мислят единствено за банковите си сметки!

219

Барселона

преди 5 години

Гледам коментарите и си казвам...глупав и завистлив народ сме...това че векове са ни тъпкали си оказва влияние..Прогрес...никакъв.На повечето дискутиращи тук им е по добре там....в батака....тъмни балкански субекти...