22

Анонимен

преди 5 години

Каква държава живеем

21

питам социалните

преди 5 години

На тая госпожа друго дете ще й дадете ли?? Да не намери и на другото дете, други кусури и да върне и него?? А тоя,,чичо Гошо" не стана ясно има или няма жена? Вдовец ли е, разведен ли е?? Как на самотен мъж се дава дете?? Проверихте ли го, с какво се занимава, как е издържал детето?? Знам,че светът не е перфектен, но ми е странно как самотен мъж става приемен родител? С този въпрос, не искам да обидя други приемни родители,които съвестно гледат деца. Странно е, не сте ли го проверили??

20

съсипан живот

преди 5 години

Горкото дете. На 6 години вместо да радва,че си е намерило жена да го осинови, не само е изоставено отново, ами вече е ,,утвърден хомосексуалист" и ,,луд",защото психолог и психиатър са го доказали с експертиза. Тая жена е съсипала един невинен живот.Както се казва на края на статията:,, Шансът да бъде осиновено отново е минимален".Не е сигурна дали е било насилвано,а предполага,че виновникът е Х,а доказателство?Сякаш си търси претекст да й дадат друго дете без да плаща пари за второ осиновяване

19

Рая

преди 5 години

До лично мнениеАбсолютно Ви подкрепям. Осиновителката постъпва много нечовешки към едно малко дете. Трябва да се замисли за собствените си дефекти! Това да не е пералня, че да я захвърляш с лека ръка!? Ако го беше родила "дефектно" пак ли щеше да го остави?! Губи шанса си да бъде обичана от някого, макар и не идеален. Дано си умре сама и изоставена!!!! А институциите да си понесат отговорността за селекцията на приемни родители...Въобще да се размърдат всички отговорни малко!

18

от 18 пояснение

преди 5 години

думата с *** е па**рцал. Не съм обидил детето. Трябваше да напиша като мръсно коте,за да няма цензура.

17

разяснете случая

преди 5 години

Нека случаят да се доизясни. Не оправдавам,каквото и да е насилие над дете, да го разпитат, да каже то какво е преживяло. Може да излезе,че е било насилвано в сиропиталището,където е живяло преди приемния родител например, или че насилникът е роднина или приятел на въпросния чичо,, Гошо" или има повече от един насилник. А тази осиновителката, проверете и нея. Тя сама ли живее, няма ли си мъж?? Да не излезе,че някой неин любовник е направил нещо на детето и сега лъже,за да се отърве от детето?

16

лично мнение

преди 5 години

Мен ме хвана яд и на осиновителката. Детето е само на 6 години вече е ,, дефектно" според нея и го изхвърля като ***. Дори да е преживяло насилие,може да бъде възпитано и да преодолее травмата,ако наистина е било насилвано. Тоя господин,ако наистина е направил нещо на детето е чудовище, няма спор, но и майката осиновителка за мен постъпва жестоко.Детето е само на 6,защо вече е решила,че със сигурност ще стане гей?

15

Публична тайна

преди 5 години

По високите етажи на властта е пълно със "Чичо Гошовци"! Много от тях са членове на тайни обществата където не само че насилват деца ами дори и участват в станистки рутуали и правят жертвоприношения и пият кръв.

14

Мен

преди 5 години

С Гошо ситуацията е ясна- не е първия, а и няма да е пследния. Повече съм притеснен от причината за разосиновяването. Да не би осиновяването на дете да е като закупиване на нов телефон? Избирали са го от каталог с определени характеристики ли? А ако беше тяхното дете? Щтяха да го вънат обратно ли? Не трябва да им се позволява да осиновявст повече. Сега заради това семейство ще подмятат едно дете по 100 институции и ще му съсипят живота. После ще имигрира и тези ще работят до 95 години.

13

Анонимен

преди 5 години

Ами тия по ямбол са все с психо отклонения. Кой ударен с пар.цал кой с метла кой с някое черчеве абе изобщо голема работа са.

12

Анонимен

преди 5 години

Конвенция в действие...

11

opt_news

преди 5 години

Жалка история, няма по-неадекватна институция от Социално подпомагане....

10

Чичо Пешо

преди 5 години

Бе май чичо Гошо не е случаен, за да уволнят директорката... алооо Цацацацаров ?

9

Ямболия

преди 5 години

Най-добрият кмет . Човекът си разбира от работата и има само 3 дела , на които е осъден. Освен това и добре си живее. Няколко жилищни кооперации, хотел в парка на града. Чува се и за къща в Испания. Абе кмет да си на областен град с около 60-70 хиляди души. Евала! :)

8

АНТИ

преди 5 години

Нали скачахте срещу времето на бай Тошо ?!Дойде времето на "чичо Гошо", а ден след ден,става още по-лошо !

7

Хм

преди 5 години

Чичо ви Гошо ...... и в затвора до живот. без право на обжалване ....и следващите чичо Гошовци сериозно ще се замислят преди дори да погледнат някое дете . Упс, забравих да кажа , че за това се иска справедливо и независимо съдилище.... и работеща полиция ..... и честни адвокати.... и неподкупни прокурори ...... ... Абе, зае*би..... Невъзможно е . Не и в нашата държава . Скоро пак ще четем за поредния "чичо Гошо"

6

ШибиРиби

преди 5 години

Ми много капризни тия осиновители бе... отенъци мотенъци... да не очакват да осиновят некое от децата на кейт и Уйлям ? Я да поемат ромчета и афганчета по скоро, ама ха

5

баба мара

преди 5 години

защо не му дадете снимката на този чичо гошо да му се зарадваме и ние

4

Анонимен

преди 5 години

осиновителката да бъде сложена в черен списък и в бъдеще да не и се дават никакви деца

3

Чичо...защо кашляш ?

преди 5 години

Живота в България е наказание.