42

РОС

преди 5 години

Партиите , подкрепящи "чичо Гошо" да платят лечение на детето, да го подпомогнат материално и морално. Те са отговорни за политическия чадър над чичо Гошо. А осиновителката НЕ заслужава други деца, може и тях да травмира. Детет е малко и може да се оправи. Ако му се помогне , но не Социални и Агенции за закрилана детето. Не действат. Трябва партиите да се самосезират! Като са се о....и да си ооправят кашата.

41

Анонимен

преди 5 години

Това повече звучи като оправдание на осиновяващото семейство, което е решило, че не иска дете вече. Толкова ли е калпава системата за осиновяване, че да не я проучат каква е, що е?

40

само обвинения дотук

преди 5 години

От статията не разбрах, тоя Гошо признал ли си е,или само го подозират,че е насилил детето. Всяка вина трябва да се и докаже.Ако е виновен в затвора,ама ако не е той насилникът? А откъде да съм сигурен,че осиновителката не го е насилила или била и не е платила на докторите да напишат каквото тя иска?? Има всякакви хора. Детето нещо е казало в детската градина или на познат на семейството и новата майка да не се излага с ,,проблемно дете" решава да го върне.

39

съвет

преди 5 години

Госпожата що не си е родила едно нейно дете? Има и инвитро вече. Нейното щеше да е,,перфектно" по всички показатели.

38

греша ли???

преди 5 години

Истината е,че детето няма никакъв шанс за щастлив живот.Ще го унижават цял живот, за да оцелее ще стане престъпник и един ден ще си отмъсти както на биологичната си майка, на,, чичо Гошо", на осиновителката дето не го е искала и на всички дето ще му се присмиват,че е родено ,,гей''. Ако разбира се оцелее.

37

питам

преди 5 години

Детето е жертва, то какво лоошо е направило на осиновителката,че не го иска???

36

Лично мнение

преди 5 години

Мисля си аз , нали щеше да има закон да не може се разсиновява. Ако е биологично дете, кой разсиновява, каквото и да е то. Лелката минала 50 и се сетила че остарява пък няма кой се грижи за нея . Закон трябва да има да са по млади. Миналата година четох да има около 20 разсиновявания. Вземат сякаш мебел не им допада и айде кой откъде е. Детето кучета го яли. Осиновителката е за бесене дето му проваля бъдещето. Адвокатка и е издирвана от Интерпол. Смятай ква мафия е ?

35

Гост

преди 5 години

Тя тая шефка си е за дома. Контрол нямало! Тя за какво заема позиция, нали да контролира. Нещо си противоречи. Трябва двете позиции да се чуят. Хекимян я пита да не би в биологичното семейство да е имало насилие,тя мълчи. Доказано ли е че е в приемното семейство не каза. Тече проверка вероятно от прокуратурата и ако излезе че няма данни е за съд. Те едва ли хората ще се нагърбят да отглеждат деца, но са в правото си да съдят и нея и осиновителката.

34

като тежка присъда е

преди 5 години

,,Утвърдена хомосексуалност" за 6-годишно дете ми звучи като тежка присъда. Не знам кой е този психолог или психиатър,ама как може черно на бяло да го напише в здравен картон??? Можеше да се напише,че детето е претърпяло насилие,психологическа и физическа травма,ама да се стигне до подобно заключение тая жена е платила. Въпросът е,било ли е нужно щом не е искала детето??Защо е трябвало да постъпва по такъв долен начин?Да го разсинови,като не го иска,но нека има шанс друго семейство да го вземе.

33

Мария

преди 5 години

ДА АМА "ЧИЧО ГОШО" Е БАДЖАНАК НА"ГОЛЕМ ЧОВЕК" Е КАЗАЛА ШЕФКАТА ОТ СОЦИАЛНИТЕ.

32

Гост

преди 5 години

Днес госпожата не показва никакви документи и доказателства. Осиновителката да се отърве по- лесно намира платени психиатри и адвокатка която да подсилят доклада. Прокуратурата не е намерила доказателства за престъпление. Семейство са приемните . Всичко е лъжа и клевета на Мария Славова- само голи думи. Даже каза че съда в Добрич завел дело, но не уточни че това е делото за разсиновяване. Един път изоставен от биологичните родители, втори от осиновителката. Ще има гледна точка и на семейството.

31

Гост

преди 5 години

Децата се затварят в стаи без прозорци. Живеят в условия на ***. Взимат се дори по две. Не се вадят от кошарите. Угояват де и не ги учат да ходят. Изостават. Обездвижват се. Мъчат се. Няма кой да ги вземе такива. Защо? Защо държавата си затваря очите? Говоря от първа ръка. Всеки ден трагедии.

30

Гост

преди 5 години

В приемната грижа не се грижат за децата, а ги съсипват. Всички знаят и нищо не могат да направят.

29

Гост

преди 5 години

Тая жена не струва и пет пари да върне детето. Какво като е така, вместо да го обича какмото е. Не сърце, а камък.

28

В затвора чичо гошо

преди 5 години

Социалните не се ли интересуват как се грижи приемното семейство за това дете, или само едни пари разпределят?

27

съвет към

преди 5 години

Тая жена дето връща детето по-добре да си вземе куче или коте, дете не й трябва.

26

честно

преди 5 години

На мен статията ми звучи като :,, Жена с претенции,не харесва дете претърпяло насилие и изнудва социалните да й дадат друго без дефект.'' Надявам се социалните да не й дадат друго, щом е дала куп пари на психолог и психиатър да изкара 6- годишно дете лудо и гей.Като порасне къде ще си намери работа? Работодателите изискват документ за физическо и психическо здраве и тя му е прецакала живота. Да разпитат и другото дете дадено на тоя ,, Гошо". Защо трябва да е тоя медиен шум,има си полиция.

25

Анонимен

преди 5 години

Интересен избор на думи от добричкия съд - "съвместни забавления". Питайте 6 годишното дете колко му е било забавно да бъде системно изнасилвано. Срам.

24

не е постъпила добре

преди 5 години

Като осиновителката не е искала детето, защо е трябвало да търси експерти да го изкара лудо и с обратни наклонности? Не е ли можела без шум да го върне на социалните да каже само на тях,че предполага ,че детето е било насилвано и полицията да провери.Ако е било изнасилено, това е работа на полицията,защото според мен психологът и психиатърът не могат еднозначно да кажат кой е виновен.,Чичо Гошо"сега спокойно може да съди осиновителката за клевета,защото няма доказателства да се отърве и избяга.

23

Анонимен

преди 5 години

Помагате на семействата финансово ,какво туй нещо да се отнема детето ,това е най долното нещо на света