29

Оооооо

преди 5 години

А помните ли как беше когато гърбавите бяха опозиция?

28

Анонимен

преди 5 години

Те са там за собствени интереси и затова гласуват, каквото им наредят от ЕС и НАТО.

27

Анонимен

преди 5 години

Я гледай,ти.Когато ГЕРБ напуснаха парламента преди няколко години,беше в реда на нещата,а сега плюят по другите,които им изкопираха мурафетите.Стига с тия двойни стандарти.

26

А да..

преди 5 години

Какво стана с:-машинно гласуване?-изчистване на мъртви души?- 6 месеца ако не си живял в БГ, нямаш право да гласуваш, така изритваме противоконституционна ДПС.Няма смисъл да им плащаме заплатите, в НС е самонастанил се криминален елит, дошъл на власт чрез нарушение на Конституция - ДПС и избиратели от Турция.Купен вот - роми. Корпоративен вот и още, и още...А горкият Българин си мисли, че избира някой!Какво да кажем за битовите престъпления и липсата на държава.На изборите едно КРЪСТЧ

25

Анонимен

преди 5 години

Ами сега?Две години циркове, комедия на абсурда, саботаж след саботаж, мляко и кашкавал обаче така и не довлякоха от мандрите и Спа-курортите; ще прежалим шоуто някак си, затова пък сега увеличават бройката на почетните *** - в Днес-а ставаме трима, а и надницата ще се вдигне с два долара. Е, какво по-хубаво от това?

24

Анонимен

преди 5 години

А дали Македония ни смята за братска страна?Щото реалностите са други.

23

Ставрю

преди 5 години

Тя стана една. както през комунизма рабитеше НС така и сега на гроб не са му нужни други в залата те и сами могат да управляват. Боко вече се носи в небето и си мисли че е бог а незнае че нарида иска да го види него и куо *** на бесилото.

22

Анонимен

преди 5 години

Тези "личности" в парламента представляват само и единствено организираната престъпност!

21

Анонимен

преди 5 години

Най-важният национален интерес бил да гласуваме за макетата в нато?Бих ви нарекъл клоуни, но клоуните са всъщност едни добри хора, а не жалки престъпници като вас!

20

Анонимен

преди 5 години

Така работят, че всеки ден се самоубиват хора и положението е трагично навсякъде заради тяхното управление......

19

Ми Да

преди 5 години

Може и без един депутат, САЩ да назначат един губернатор да управлява БГ.Какъв е смисълът от всички депутати?Кой освен Орешарски се погрижи да намали ток? А парно, вода, да премахне сградна инсталация, според ЕС директива от 2012 - 7 г. не е приложена в БГ енергиен закон за сградна - нищо че Меж. Право има превес над националното.Да не говорим за битова престъпност и прогресивни данъци, както е в цял свят 50% над 6 хиляди.Какво стана със субсидиите? Най-бедната страна - най-много субс.

18

Анонимен

преди 5 години

"Работят " те.... С коалиционните си патерици, т.е. послушните и подчинени партньори, без които няма да са в парламента иначе.

17

ССС

преди 5 години

240 разбойника,вижте Чехия и разрухата в България!!! Смъртостта в България е като след война!!!

16

Анонимен

преди 5 години

БСП сега са нападнали мандрите на хората и се тъпчат с кашкавал.

15

extremist

преди 5 години

НС заработи - ПРЕДЛАГАМ ДА ГО КРЪСТИМ ЦИРК "НС" И ДА СЕ ПРОДАВАТ БИЛЕТИ,ВСЕКИ ДА ПОГЛЕДА, АВТОГРАФ ОТ КЛОУНИТЕ ДА ВЗЕМЕ...

14

Анонимен

преди 5 години

Борисов не е диктатор, а е избран в редовни избори!

13

Анонимен

преди 5 години

да закриват това народно събрание и да ставаме президентска република...да се забранят партиите,както е било през 30-те години на миналия век...само от партийни субсидии ще се спестят милиони...сега положението е такова,че една каста по върховете се обогатява за сметка на обикновените хора,които ги хрантутят...А за да има справедливост,такива като лицето Цветанов трябва да постоят известно време в софийския затвор...това ще вдъхнови народа...и ще се оправим...

12

extremist

преди 5 години

Константин Попов от ГЕРБ също упрекна левицата, че партийното е взело превес над национално отговорното.ТУКА В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СИ ПРАВЯТ ЕТ "ДЕПУТАТ..."ЕДНОЛИЧНИТЕ ФИНАНСОВИ ИНТЕРЕСИ НА ДЕПУТАЦИТЕ КАТ ГЛЕДАМ ОТ 30 ГОДИНИ СА ВЗЕЛИ ПРЕВЕС

11

Анонимен

преди 5 години

Болшевики не могат да гласуват за НАТО, това е основната причина да не присъстват.

10

НРБ

преди 5 години

Гробари НАТО ли е най-важно? В България ежедневно ромеите убиват пенсионери,а младите емигрират!!!Няма работа,мизерни заплати и българите изчезват!!!