49

iceblast88

преди 5 години

Дали депутатите от която и да е партия са на работа или не, няма абсолютно никакво значение за нормалния данъкоплатец. Те дори и да са на работа и да гласуват каквото и да е, на следващия ден започват да го ремонтират защото са спали още при писането на законите които приемат. Да махаме всички партии, да направим едно технократско правителство от експерти и да се свършва с тази мъка вече. Нямаме полза от партии и депутати. Без тях ще е в пъти по добре.

48

Анонимен

преди 5 години

Всичко работи по добре без БСП

47

Анонимен

преди 5 години

От Москва са им наредили да бойкотират влизането на Македония в НАТО. Изборните промени са само предтекст.

46

Анонимен

преди 5 години

До 49: НЯМА ТАКОВА НЕЩО БЕ; ТУК НАЛИ ОПОЗИЦИЯТА Е ФОРМАЛНА И ПОСЛЕ СИ РАЗМЕНЯТ ПАРТИИТЕ....

45

Анонимен

преди 5 години

Българите нямат нужда от бандитската партия БСП. Депутатите им всички са с присъди или са разследвани от прокуратурата за кражби.

44

Анонимен

преди 5 години

Гледайте, хора, кого сте избрали.До сега не са приели НИТО ЕДНО от предизборните си обещания.Но иначе са там и реват за заплати и облаги, за командировки до далечни дестинации и за мерцедеси и охрана.И следващия път си сложете по една огромна обица на ухото и МИСЛЕТЕ за кого гласувате.

43

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Сега и Парламентът ще си вдигне рейтинга... - саботьорите са извън него...

42

Не е....

преди 5 години

само ГЕРБ, всичките управлявали БГ 30 г. не промениха Из.т Кодекс в полза на България, дали са БСП, ДПС, ВМРО - провалът им е пълен с Македония. Атака, която сега има претенциите да заема политиката на два стола.Ми къде беше Сидеров, да се оттегли от ОП- Македония."*** ние да крепим правителството" - само и само да задържи на власт.А емигрантите, нима Атака не можеше с достойнство да се оттегли.При бъдещи избори щеше да спечели в пъти повече гласове.А Воля-депутатите им не говорят БЪЛГАРСКИ!

41

Анонимен

преди 5 години

Еа ти наглостта. И на смъртния си одър ще се натискат за лапачка.

40

extremist

преди 5 години

ЕДИНИЯ ДЕН ГЛАСУВАШ РЕШЕНИЯ, НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ГЛАСУВАШ ОБРАТНИТЕ,НА ТОВА ШЕФА МИ МУ ВИКА "ДВОЙНА РАБОТА" И ПИТА "КОЙ ПЛАЩА?"

39

Анонимен

преди 5 години

"БСП предава братска Македония", скочи той. - много се съмнявал чак да е скачал! Такива бабешки изрази не подхождат на момата, дето е творила.А по въпросът за братска Македония.... Моля този скачещият да се съобразява с официалното име на ържавата Северна Македония.

38

Анонимен

преди 5 години

Спомням си 2013 година г-жа Нинова е в тесния кръг на другари, които одобряват Делян Пеевски за шеф на ДАНС.Демократично одобрения нов шеф на ДАНС от цвета на партия БСП!Каква демокрация, какъв замах!Къде беше тогава г-жа Нинова?Спотайваше се, мижитуркаше.А може и да не съм прав?!Може би това наистина е бил нейния желан и искан избор, който тя иска да ни пробута отново идвайки на власт.

37

extremist

преди 5 години

"БСП предава братска Македония" - КОМУНИСТИТЕ ИМАХА "БРАТСКИ СССР", "БРАТСКИ КИТАЙ" , И.Т.Н ИЗОБЩО ВСИЧКИ СИ БЯХМЕ БРАТЯ, СЕСТРИ, ДРУГАРЧЕТА.....НИЩО ЧЕ ХОРАТА НЕ СЪМ ГИ ВИЖДАЛТОВА Е В ДУХА НА ДОБРИТЕ СТАРИ ТРАДИЦИИ НА КОМУНИЗМА НАЛИ ДРУГАРЕ И ДРУГАРКИ

36

Анонимен

преди 5 години

Орнела Круши поведе хорото! Интересно кой свири?

35

U-2

преди 5 години

Дано утре не се обърнете на 180 градуса, ако Бойко ви нареди. За какво ни е НС, след като един човек взема решенията и всички гербаджии, патриоти и депесари слушкат. Авторитарният режим действа в пълна сила. Жалко за страната ни, че ни управляват лицемери и лъжци. Ако бяха в опозия Герб и ВМРО със сигурност щяха да се противопоставят на името Северна Македония. "Добре", че управляват Герб иначе щяхме да живеем в непрекъснати протести и окупации, защото в опозиция те не могат да съществуват.

34

АнонимеН

преди 5 години

ЗА ПРИЕМАНЕ НА НЕЩО Е НУЖЕН САМО КВОРУМ ПОСЛЕ И С 61 ГЛАСА ЗА МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ СПРЯМО ДОРИ 60 ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ!)ГЕРБ И ДПС УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ НЕКА СИ ПРАВЯТ КВОРУМА САМИ!

33

Анонимен

преди 5 години

Тези там са есичко друго, но не и народни представители.

32

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се вкарат нови понятия в Наказателния кодекс - наглост и изключителна наглост. И всички гербави да бъдат осъдени според тях!

31

extremist

преди 5 години

ТИКВАТА РЕДОВНО СЕ ОПЛАКВА ЧЕ "ОПОЗИЦИЯТА" МУ ПРЕЧИ ДА РАБОТИЕ СЕГА ТАКАВА НЯМА

30

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че и тия в залата не са нужни. Имаме си Борисов. И без това става само това, което той реши. Да се махат, а Баце си има десетина души дето му се водят министри. То и те не му трябват. ТЪКМА ДА МУ ОЛЕКНЕ НА ЧОВЕКА, ДА ИМА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА МАЧЛЕТА. А патриотите сега умират от страх да не стане някой сакатлък и на им спрат авантата та се натискат за пълен мандат.А Борисов ще управлява с СМС-и, той и до сега така правеше.