69

Анонимен

преди 5 години

Нинова на цяла българия ние драго че няма да влизате в НС.Молим ве завинаги намуснете нс и родината ни,тя нее ваше отивайте в москва.

68

iceblast88

преди 5 години

До extremistЕдинствените в тази държава които могат да протестират в работно време са държавните служители и пенсионерите, останалите нямат възможност за такива луксове. Пенсионерите вече са направили каквото могат и до където са им стигнали силите. А държавните служители дали са на работа или не заплатката си върви и им е все тая, но те протестират само за техните си пари (откраднати от нас останалите) и затова Бай Тиква все им дава, купува си башибозука за да има кои да граби раята.

67

iceblast88

преди 5 години

До extremistАма повечето не сме в София, а дори и да протестираме по родните си места, няма кои да чуе гласът ни.На Бай Тиквонии ушото е глухо за всички викове които не са под прозореца му.А реално ние от останалите градове за да протестираме в София можем само в неделя, а тогава пак няма да има кои да ни чуе защото от другата страна на прозореца ще е празно.Единствените протести които се чуват са тези в София, а там нямат далавера да протестират защото масата са държавни служители и им е добре

66

чарли

преди 5 години

Патриотът Юлиян Ангелов не знае ли че няма такава държава Македония,има Северна Македония.

65

Анонимен

преди 5 години

Uvolnenie nezabavno i bez zaplata tosi mesec.

64

Анонимен

преди 5 години

Който не работи не трябва да яде. Нинова е като ромите , не работи ама преяжда от парите на ген. Решетников и Русия.

63

ДО 39

преди 5 години

Орнела Круши - ха, ха, ха! Расмя ме. Много точно казано!

62

патриот

преди 5 години

БСП--ТО ПРАВИЛНО НЕ ПРИЗНАВА --СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ---ТА ТЯ Е 4АСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ ---КАКВАТО Е СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ

61

1

преди 5 години

а вие 123-мата,продадохте България.Никъде посвета няма такъв цирк,какъвто имаше днес в Народното Събрание,още по лошото е ,че излъгаха народа,гласуването било единодушно,а дупетатите в парламента са 240-голямо еднодушие,СРАМ-СРАМ,за българската демокрация.

60

extremist

преди 5 години

До iceblast88: СЛЕД КАТО СМЕ ПОВЕЧЕ, СЛЕДВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ

59

До 61

преди 5 години

Каквито и други партии да изберем (а те няма да бъдат избрани, заради липса на машинно гласуване и фиш с отпечатък, премахване на мъртви души, и етническият вот на ДРС турски граждани) ДПС винаги ще определят политиката на БГ.Никога, независима партия няма да спечели избори.Ако не се появят "български жилетки" един път се случи Варна,не С-я .Сивата икономика поддържа българинът, никой с хиляда лева чисто няма да се съгласи със статуквото, и да не протестира с/у високи цени ток, парно, води

58

Анонимен

преди 5 години

Докато гласувате за едни и същи, промяна не чакайте. Огледайте се за други партии, не оставяйте тези да ни управляват вече толкова време, в Парламента отдавна няма реална опозиция.

57

Димо

преди 5 години

По значим въпрос за страната бойкотират.Виждаме отношението им към НАТО и ЕС!

56

iceblast88

преди 5 години

До extremistАбе повече сме, ама никои не ни пита. Всичкото БКП се е наредило на масата и си цоца от общата софра, а сметката я пращат на нас. Дали ще са червените, зелените, пенбените и тн. всичките са стари "другари" и си работят електората елементарно -едните идват на власт грабят, грабят и като се издънят подхвърлят народната любов на другарите си и краденето продължава и така докато не стане ред първите да се върнат. В името на корупцията всички са в кюпа и затова няма нито един в затвора!

55

СПЕШНО

преди 5 години

Трябва да се направят 2 Българии-за 30 % герберасти и за останалите.Да видим как ще карат само на данъци от своите чиновници.Иначе се изнасям.По -добра да плащам данъци другаде.

54

iceblast88

преди 5 години

Да говорим с германците да ни пратят хора от тяхната прокуратура. Може пък да започнат да се случват нещата. И да минем на пряка демокрация с референдуми. А депутатите да се събират когато има закони за приемане, да се водят неплатен отпуск от работните си места и да са стимулирани всичко да се свърши бързо и качествено. Заплати да не получават, нали работят за благото на народа. Партиите да се издържат от членски внос - нали БСП и ГЕРБ се хвалят с милиони гласоподаватели. Те да си ги хрантутят!

53

extremist

преди 5 години

"Да махаме всички партии, да направим едно технократско правителство от експерти и да се свършва с тази мъка вече. Нямаме полза от партии и депутати. Без тях ще е в пъти по добре."ТО И АЗ ТАКА ВИКАМ - СТАВАМЕ ДВАМА....

52

До Анонимен 35

преди 5 години

Не само гербавите, другарю.

51

Анонимен

преди 5 години

"До сега не са приели НИТО ЕДНО от предизборните си обещания."Хайде още един който се изтърси и заръси глупости на едро.Без да се ровя казвам две, който изпълняват в ритъм:- да увеличат учителските заплати (по етапно)- да увеличат минималната заплата (по етапно)Да не забравяме, че това стана веднага след като голяма банкафалира и БСП и компания се изсулиха от властта.

50

Бай Миле

преди 5 години

И кькво излиза сега . В парламента останаха само възпитанниците на помощните училища и пациентите на психиатриите.