6

АНТИ

преди 5 години

Българинът, що не види учителите на Борисов ?!Българинът, що не види господарите на Борисов ?И ще стане ясно, поне за мизерията у нас, в *** маФиотска.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Е, как точно видяхте разлика в политиката на САЩ и ЕС ?Аз такава не намирам. Нали точно в това е проблемът на ЕС, че слугува на САЩ !

4

Анонимен

преди 5 години

Кой българин?

3

Анонимен

преди 5 години

В цял свят който и народ да попитате ще ви каже че САЩ са най-голямата заплаха за световния мир и сигурност. Многократно потъпкаха всякакви международни закони, споразумения, резолюции на ООН в името на това да преследват целите си. Освен това са много непостоянни и не може да им се разчита - при демократите външна им политика е една, а при републиканците - съвсем друга. При демократите - сделка с Иран, при републиканците - излизане от сделката, заплахи, извиване на ръцете на европейците и т.н.

2

Анонимен

преди 5 години

Това, че Русия "дестабилизирала" си е чист резултат от манипулативните внушения на нашите сми!!! Защото ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯМАТ НИКАКВИ! А доказателствата за това, че краварията ДЕСТАБИЛИЗИРА ВСИЧКО по света СА НАЛИЦЕ!!! Да не изброявам ВСИЧКИ СТРАНИ, КЪДЕТО говедарите с копитата си са донесли само смърт, бедност и унищожение, защото няма да ми стигнат буквите!!!

1

АПРОЛ

преди 5 години

То и в Германия 56 % виждат заплаха на мира в света от САЩ ,а не от Русия.