126

Анонимен

преди 5 години

До САЩ искат мирИзтеглят се защото Путин си избра Тръмп. Ще си избере и следващите президенти. Путин требе да постигне мир, като прегази украинската хунта и освободи малорускито население там. Също така да присъедини и другата измислена държава - Северна Корея на Балканите -- Макесоросдония на Заев узурпатора и да я върне в чертите на България.

125

Анонимен

преди 5 години

При Тошо 26 икономика в света, днес 66 икономика. Ако бяха БКП на власт естествено щяха да се преориентират към Китай и днес щяхме да правим по техни лицензи скъпа черна техника , включително луксозна за Европа. Нещо като български Хуавей. Въпреки всичко хората ни дадоха да имаме завод за Грейт уол, обаче партията наша не му даде да работи тук и се изнесе в чужбина. Щото въобще няма корупция, само Иванчева взема подкуп, подметнат и зад гърба в колата.

124

Анонимен

преди 5 години

Нормално част от хората са повлияни от антируската пропаганда по целия свят. Но се видя, че евросъюза и САЩ си създадоха Ислямска държава, а Русия я унищоже за броени месеци. Видя се кой стабилизира и кой дестабилизира. Ако България спре да дава подаръци на запада - милиарди за самолети, златни концесии, те веднага ще активират турското малцинство тук за пъклените си дестабилизирания. Западът е една малка периферия, с изчерпани ресурси. Затова са бесни, ПРОПАДАТ И Е НЕИЗБЕЖНО.

123

Анонимен

преди 5 години

Защо в Якутия русначетата които не знаят якутски не ги записват в училища? Руски имигранти в Русия?

122

extremist

преди 5 години

ИЗЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО=ВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ПЪРВОБИТНО-ОБЩИНЕН СТРОЙЩЕ СЛУШАТЕ ГАЛЕНА ВАНАТА И ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРОТО ВИ ПОСТИЖЕНИЕ,ТОВА СЕ ВИЖДА ЧЕ МОЖЕТЕ

121

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИЗМА СЛЕДВА ДА СЕ ОБЯВИ ЗА "ПЕРСОНА НОН ГРАТА" ЩОТО Е СЪЩИЯ КАТО ФАШИЗМА - ДЕЛИ ГИ МАЛКА РАЗЛИКАСТАЛИН И ХИТЛЕР БЯХА СЪЮЗНИЦИ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ

120

Анонимен

преди 5 години

Политиката на ЕС стабилизира света, тази на САЩ не! ПОЛИТИКАТА НА САЩ Е ФОРМИРАНА ОТ ДОГОВОРИ СКЛЮЧЕНИ ПО ВРЕМЕ НА СТУДЕНАТА И ПРЯКО СЛЕД ВСВ. ТЯХ ВИЖДАТЕ СЕГА В ДЕЙСТВИЕ , ОТ СТРАНА НА ЗАПАДАЯСЕН ЛИ СЪМ НЕВЕЖИ

119

extremist

преди 5 години

В АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" НЯМА ЕДИН БЪЛГАРСКИ БОЛТ - И СЛАВА БОГУ!!!!

118

Анонимен

преди 5 години

НАЦИОНАЛИСТИТЕ, СОЦИАЛИСТИТЕ И ПАРАВОЕННИТЕ ФОРМИРОВАНИЯНА ПРОКУРАТУРАТА.РУСКИТЕ "ИНСТРУКТОРИ" В ЗАТВОРА И ЗАПОР НА ВСИЧКИ РУСКИ СМЕТКИ

117

extremist

преди 5 години

СЛЕД 1945 КОМУНИСТИТЕ ОКРАДОХА ИНДУСТРИАЛНА БЪАЛГАРИЯИ ВСЕКИ БЪЛГАРИН ОТДЕЛНО

116

Додо

преди 5 години

И САЩ и ЕС уви, са завладени в лапите на юдеоционисткия Кабал от комунисти- глобалисти, молещи се на Луцифер. И културния марксизъм, и НПО-тата са само инструменти.

115

extremist

преди 5 години

САЩ НЯМА ВОЕННИ БАЗИ ТУКДРУГОТО Е КОМУНИЗЪМ

114

extremist

преди 5 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВЕЛИКО МЕНТЕНЕ И КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА ЗДРАВО

113

Анонимен

преди 5 години

Нито политиката на САЩ, с техните подмолни нпо-та, нито политиката на ЕС, техния културен марксизъм, са стабилизиращи за БГ. В благодарение на тях сме най-бързо изчезващата нация. Ако не излезем срочно от ЕС и НАТО, ще ичезнем в най-скоро време, като птицата додо.

112

Анонимен

преди 5 години

До до 118"Въпрос на вкус, казало кучето и се облизало под опашката"Теб може и да са ти харесвали бонбони Амфора, имаше и Ритон, същата гадост. Но аз си спомням "Марципан Люлин" и като си помисля за нещо почва да ми се драйфа.И безалкохолна напитка Алтай си спомням. А от нея веднъж наистина повърнах на село.Спомням си и бирата с плуващи мишки. Спомням си и хляба, със залепнали *** отстрани, нахвърлян в метални клетки непочиствани никога в живота им.

111

Тодор Живков

преди 5 години

"Социализмът, другарки и другари, се оказа едно недоносче".

110

до 118

преди 5 години

Обиколил съм света служебно, никъде не съм ял десерти като Република, Карамелка, дето се правеха в Своге и Лакта и Амфора. Сега ги имаме същите като име и опаковка - вътре съдържанието няма нищо общо. И до ден днешен се чудя, как правехме толкова вкусни шоколадови изделия!!

109

Анонимен

преди 5 години

Как се запознах с капиталистическия продукт по татово време?Лято, море, шоколадови моряци, продаващи $ по 1.5.Посещение на Кореком. Покупка на водка "Смирнофф" за $3.5 и евтини "Тоблерони". Водката прекрасна - една от най-качествените, които съм пил, но "Тоблерони"-те бяха с отвратителен вкус - много по-гадни от нашия обикновен шоколад с нарисуваната крава.

108

Китаец

преди 5 години

Европейските Роби всеки ден ми пращат парички, къпя се в кеш, всяка година сменям колата, а аз им пращам - ***, китайските им обувки се късат на 3-4 месеца и пращат още палички. Европейци не могат и карфица да произведат. Аз произвеждам всичко с откраднатите технологии от стара Европа и САЩ. Европа взривява заводи и си затри индустрията.

107

АНТИ

преди 5 години

Китайците взеха най-доброто от соца и капитализма.Българите - най-лошото !