5

ПЕНКО

преди 5 години

КАКВОТО И ДА "СПИСВАТЕ" РЕСНАЦИТЕ СА В ЛИБИЯ ОТ ТРИ ГОДИНИ И РАБОТАТА ИМ ВЪРВИ БЪРЗО И УСПЕШНО . ВЕЧЕ ФРЕНСКИТЕ РАКЕТИ / ОТ ДАЛЕЧЕ/ НЯМА ДА ПОМОГНАТ НА САЩ-ИСАНИТЕ !!! ЮГОЗАПАДНИТЕ ЛИБИЙЦИ НА КАДАФИ -СИН ЩЕ БЪДАТ ДОВОЛНИ ОТ ТОВА КОЕТО РУСИЯ ЩЕ ИМ ОСИГУРИ , А БЕНГАЗЛИЙЦИТЕ ВЕЧЕ РАБОТЯТ В СЪЗДАВАНЕ НА ТЯХНА СИ -ПРОРУСКА ВЛАСТ !!!!!!!!!! АНАЛИЗАТОРИТЕ НА ЦРУ ИЛИ СА *** ИЛИ БЕЗПОМОЩНИ !!!!!!!!

4

ЕдинОтПровинцията

преди 5 години

Демокрация да го ..а !!!

3

САРКОЗИТО

преди 5 години

се изживяваше като НАПОЛЕОН, а италианците си искаха бившата колония. Това е причината за свалянето на КАДАФИ. Когато даваше пари за преизбирането му и купуваше за оръжие от Франция хубав, когато заплаши, че ще разкрие тайните му сметки САРКОЗИТО изведнъж се загрижи за либийците. Ние българите много добре знаем какъв беше КАДАФИ. Годините затвор за сестрите и 2 МЛРД отписан дълг са за наша сметка. Ама Западът разруши Либия като държава

2

Бате Гойко

преди 5 години

"Рано или късно либийците отново ще заживеят в мир, но този път изглежда дълъг", казва той пред Франс прес с умерен оптимизъм.Какъв оптимизъм, какви 5 лева? Хванаха що-годе нормална държава и я разсипаха(буквално). Това очаква всеки държавен глава, дръзнал да оспори лидерството на негово величество- $.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Какви 42 години ?Преди 10-ина години Либия беше подредена и процъфтяваща държава.Българите ходеха там да работят ...Разрухата започна след като Западът свали и уби Кадафи.Факт !