72

Баце е хитър

преди 5 години

кат стадо лисици- след месните я хамилата я хамиларя а до тогава ще е ърлил пешкира

71

Стоян

преди 5 години

"след местния вот" Тати обеща да ми купи колело ама друг път

70

татул

преди 5 години

Вече за енти път слушам тази рапсодия.Депересето е винаги против,така чеще е шикалкавене до откат.Е няма либългари наоколо?Всички чакат ред вбанята.

69

Машина ли е ...

преди 5 години

Когато някоя машина се скапе насред избора, как ще се действа нататък? А когато са няколко? А когато баба не може с машина? Или дядо? А ...

68

boby

преди 5 години

Ами честито, с машинното гласуване манипулирането на изборите ще е още по-лесно. Така че съвсем ще се загуби смисъла от гласуване, както няма смисъл и да се пуска тото...

67

Гледна точка

преди 5 години

Зеленият пъпеш къде е в схемата?

66

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ добре знаят, че който печели местният вот речели и всички останали.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67В ЦИК остава само президента на ЦИК а другите ги сменят или съкращават.

64

Анонимен

преди 5 години

До ArsenalМислиш ли,че с машинното гласуване няма да има шашми?

63

Анонимен

преди 5 години

От провинцията също ще могат да гласуват за кмет на София и от София за кметове на селата заради бюджетните пари.

62

Анонимен

преди 5 години

Важното е да не се променя нищо. ЦИК да си остане със стария състав поне още 30г. Никакви такива мандати, ел. гласувания, ел. правителства и тем подобни! Най-добре е да сме като в пещерния век- който държи гегата, негова е победата.

61

Анонимен

преди 5 години

И ЗАЩО СЛЕД ВОТА??? СЛЕД ДЪЖД-КАЧУЛКА!

60

!

преди 5 години

Пак ли' Български влак '- това не са никакви избори,а раздаване на пари срещу снимка!?

59

Arsenal

преди 5 години

Единственото решение е машинното гласуване,в противен случай гърбавите ще фалшифицират изборите и мизерията ще продължи до безответното загиване и унищожение на нацията ни.

58

Знае Нмески

преди 5 години

Това е единственният достоен мъжага който в борбата на следващите президентски избори ще води успешно кампанията си борейки се сам срещу себе си. Зарязан, цепнат и разпран той ням да се преклони и ще се наклони да си види 5-тата точка как уморена в края на изборния ден заспива на клона на некой батко.

57

ке къркам и ке пием!

преди 5 години

Дано машинизацията на хартиизацията на фалшификацията турът ред и справедливост та отнова да дойде Елен Плевелев за углавнокомандващ на сичко и в София и ....ама нека първо да обясни защо ъ ъ ъ кога ка къ ка къ и ка къ та му продълчението на гърбъ из от отвора мирише на персонален ХЪБ от южноарабска мъжка сондажна сонда и после от там тече бела нафъта

56

Анонимен

преди 5 години

Срещу мъртвите души в Швеция са си решили проблема като всеки, имащ право на глас, получава по пощата писмо с избиратния си номер на адреса, по регистрация. С това писмо И лична карта отиваш да гласуваш. Комисията прибира писмото след справка със списъците и по ЛК. Така, за всеки реално гласувал остават подписът му в списъците и писмото с името, ЕГН и избирателния номер. Просто и чисто!

55

Анонимен

преди 5 години

Обрат: Само машинно гласуване във всички секции...Разгеле! Нагласиха я... Сега ще си фалшифицират изборите, както им хареса.Даже посланикът от Козяк няма да се налага да отпуска пари на креативните да увикват по площадите месеци наред, ако желания от него субект няма да бъде избран. (както се наложи последните години да избират посетители на молитвени закуски)Просто с няколко клавиша на компютъра ще има желания резултат.ВСе по-демократично става, но по USA тертип.

54

Пенсионер

преди 5 години

И пак пари,пари..До кога с тази разсипия?

53

До Анонимен 57

преди 5 години

"докато няма електронно, дистанционно гласуване , и пряка демокрация, това електронно обслужване няма голям смисъл."---Как да няма смисъл? Ти знаеш ли какво ходене по мъките е ваденето на документи в България и как го правят по света? От практическа гледна точка - това е най-важнo, то е спирачка за подкупите, понеже всичко става автоматично и няма лична намеса от чиновници. Те са само служители които вкарват данните в системата.