92

Анонимен

преди 5 години

До 97.Какъв ЕС щети помогне братле,като червената чума моментално щени изхвърли и от ЕС и от НАТО.Вие незнаете опорните нови точки на Кремъл за България.Щени променят и физиономите и кожите.Те преди откраднаха 4милиярда и неим мигна окото а сега вече имат опит от джобовете щени ги вземат парите.Трагедията е неизбежна ако гн Премиера Бойко Борисов се откаже не дай боже.И много от комонистите ще съжеляват ако гн Борисов напусне,защото тогава децата и внуците им няма да могат да работят и учат на

91

1

преди 5 години

Явно всички сте с "наведени" щом за Вас съществуват само ГЕРБ, БСП, ДПС и разклоненията. Значи ситуацията е следната - или навеждаш глава и работотиш за колкото са социалните помощи в нормалните страни или емигрираш. С това Ви мислене, скъпи сънародници, няма отърване от мафията.

90

Анонимен

преди 5 години

Без Бойко ще стане страшно в България,помислете си преди да гласувате!И аз не харесвам много неща у герберите,но ако падне Бойко,страната ще затъне в още по-голям терор и убийства,дори ЕС няма да може да ни помогне!

89

Анонимен

преди 5 години

Не може само БСП да управлява без ДПС,защото няма да има баланс.И сега измират хора от управата на ДПС,умират българи при странни обстоятелства,не са само турци.И ако спечелят само БСП и ДСБ,ще има кървава разправа и много хора ще загинат тайно и уж случайно или явно,много хора!Ще настане ад!Както каза Доган,сегашното управление няма алтернатива,не че е идеално,но ако падне Бойко,ще стане касапница в България.Наистина е труден избор!

88

правилно са решили!

преди 5 години

Нека сега проведем изборите за европарламент, кметове и общински съветници, пък след това ще дадем на бе-се-***-то да се омотава, като пате в калчища, с машинното им гласуване.Като се вижда, редица години, колко сръчно населението борави с машините за ред в банки и други учреждения, уверено може да се твърди: избори с напълно машинно гласуване ще бъдат един много голям джумбиш и сеир! Хаирлия да е бъдещото машинно гласуване!

87

Анонимен

преди 5 години

В напреднали държави от ЕС,са правили екперименти с е;ектроника и махат електронното гласуване,а в България го въвеждат, луди ли сте??????????И-ди-оти ли сте? Да ви се манипулира цялата дуържава,включително и изборите?Де-б-или!

86

Анонимен

преди 5 години

Може да се гласува с машина,но да е механична с перфокарта,а не електронна,всяка електроника,софтуеар или екран са мошеничество и могат да се манипулират и не им вярвам!

85

Анонимен

преди 5 години

БСП ще спечели ако върнат Станишев и специалистите си ,които изгониха ,защото доста хора не харесват Нинова и казват,че няма визия и идеи за България и населението,много от самите бесепари не я харесват.И без специалисти и компетентни хора , каква партия ще бъде БСП? Защо си гоните специалистите? Имате намерение да ставате новите калинки ли? Ако ще е така,има ли смисъл да сменяте герберите?АБВ и Т.Дончева също трябва да влязат в управлението,те поне имат интелигентни кадри!

84

ще има опашки

преди 5 години

В България всяка година когато нещо е свързано с интернет ,онлайн записване някъде, сърварите се скапват и сайтовете блокират . Не сме за такива напразно изхарчени НАШИ пари. Проблема е същият както с цифровизацията.Бабата на 90 години как ше се оправя с такова нещо.Да не говорим за родителите ни кото също не са в час Ако имаше стратегия години назад в това управление да се изгражда система - сървъри техника , хора които да подържат всичко това ДА ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ Е УСПЕХ .Това ще е провал!

83

Тео

преди 5 години

Ще видим ... на тези не им вярвам за нищо. Само си спомнете какъв цирк беше избора ни на боен самолет, и как мненията в рамките на 2 дена се сменят на 180 градуса. Ще правят, няма да правят ... пилците се броят на есен. Не знам какво намират избирателите в тази партия, но ако моя шеф си мени мнението през няколко минути, ще го сменя, независимо какво ще ми коства. И няма как да му се вържа на приказките, които прекарва през своите медии, че всички други работодатели са по-зле!

82

Анонимен

преди 5 години

До House M.D. - Кой гарантира, че софтуерът на машините няма да бъде манипулиран?Никой не може да гарантира, че каквото и да се избере от избирател в процеса на машинно гласуване, машината няма да докладва само едно - "бсп"!

81

инж. Ганев

преди 5 години

По телевизията показаха технологията на гласуване с някаква машина. Най-напред, след като избирателят се е регистрирал, започва да се пули срещу един екран, подобно машините за запазване ред на опашка в нашите учреждания. Следва избор между показани надписи. После едно-две потвърждавания и... машината пуска БОН! Взема се този бон и се подхожда към урната за да бъде пуснат. Доста нефелно! Бюлетината е много, много по-практичен начин на гласоподаване!

80

Анонимен

преди 5 години

не вярвам на машини,няма да гласувам ако е само машинно

79

не че нещо

преди 5 години

Мадуро спечли изборите с машино гласуане и сега е нелегитимен за "демократичния свят", ние него ли следваме или какво?

78

До Анонимен 81

преди 5 години

На 10.02.2019год. Данаил Кирилов пише - "Който подкрепя машиното гласуване, подкрепяп Мадуро.Кой в Българя подкрепя Мадуро и машиното гласуване!?!?Маже да съобразите сами." Та интересно кои е "чугунн" ????

77

House M.D.

преди 5 години

Колега, машините не са терминали, но работят с определен софтуер. Освен това машините трябва да изпратят данните до ЦИК. А в ЦИК трябва да има сървър, който да обработи получените данни и да обяви резултатите. Този сървър също работи с определен софтуер. Накратко, който пише софтуера, той печели изборите.

76

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Аве чугунн машините са автономни не са терминали!

75

анонимен

преди 5 години

Питам България държава ли е Какви са доказателствата

74

House M.D.

преди 5 години

Значи окончателното лишаване от право на глас ще влезе в сила след местните избори.Кой гарантира защитеността на връзката между машините и Циничната Идиотска Камарила?Кой гарантира, че софтуерът на машините няма да бъде манипулиран?

73

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля Ши./ ши да пусне една извънредна серия билети в (невидимата за нап) LAFKA и там народа клет да търка билети . Ние предварително знаем кой ще "бие " на изБОРИте. Ама поне тръпка да има на кой ще му се падне билета с надпис "ГЕРБ" под изтърканото . Наградите на щастливите билети може да са - запаси от моркови , картофи или зелен хайвер и чифт цъфнали налъми ! 30 години Демокрация ,30 ГОДИНИ ЦИРК !