28

анонимен

преди 5 години

Докато ни управлява Бръшлян Бръшлянов така ще бъде Лошото е че и Страхил Страхилов който иска да се качи отгоре е същия Ромите са на власт

27

анонимен

преди 5 години

Левски събуди се да видиш какво правят с държавата ти - това ли искаше ти Защото втори като теб няма да позволят да се роди

26

анонимен

преди 5 години

Хора изтриха ми коментар че ромите раждат по 10 а не могат да гледат и едно Какво страшно има в думите ми Това лъжа ли е какво

25

Анонимен

преди 5 години

Подали са иск в съда да бъдат компенсирани за бутнатите НЕЗАКОННИ къщи във Войводиново.Първо как са подали иск като не могат да пишат и второ искаш да бъдеш компенсиран за нещо което е незаконно.Абсурда на абсурдите се случва в нашата родина !

24

анонимен

преди 5 години

О майко мила защо съм се родил в държава дръглива

23

Анонимен

преди 5 години

Да сме били постигнели равенство... Никой не търси това, няма как да сме равни.

22

Анонимен

преди 5 години

Когато излезем от НАТО и ЕС-дано да е по-скоро,лесно и бързо ще се реши този проблем.

21

Анонимен

преди 5 години

тоя експерт знае ли че тия дето защитава (дискриминираните), не правят нищо полезно за държавата ни? тия са кърлежи - само смучат!!! не искам некакви да ми пропагандират как ние сме виновни за така наречената беднотия при ромите!

20

Леля

преди 5 години

Мога да кажа на този доцент. Да си скъса дипломата. Аз като не живея в напреднала страна. Кой ми пречи да живея и развивам правилно. Ако не искам никой не ми е виновен.

19

Анонимен

преди 5 години

Старата песен на нов глас -"Дайте им пари за да си купят нови мерцедеси защото сега карат стари опели,освен това ще си купят нови гаджета ще ги тунинговат със силикон и ще ги облекат в злато."След тва ще им направят по 3-4 деца на всяка от лачените булки а децата естествено имат нужда от лукс за да не живеят бедно.И така.Без да се подигравам искам да питам сума от 5-6 милиона лева за скромен ром да си направи хубавото и вече да е баровец ще стигнат ли?1 млн рома по 6 млн лева=дооста мангес

18

Анонимен

преди 5 години

Орбан е обявил, че освобождава от данъци всяка унгарка с 4 или повече деца. Така ще насърчава раждаемостта на унгарците.

17

До 25

преди 5 години

Като не можеш да правиш деца ще гледаш техните по косвен път --така и ти си дал принос към тази държава --всеки колкото може .

16

Анонимен

преди 5 години

Абе в Сърбия,Гърция,Румъния и навсякъде защо няма подобни лиготии с ромувете?Гонка до дупка и това е!

15

след 10--20 години..

преди 5 години

Аз като експерт ви казвам ,че предния експерт нищо не ви каза ; ето моето мнение---Нещата в тази държава ще се оправят когато ромите станат мнозинство и мешерето поеме нещата в свой ръце--българите който сега са измислили всички порочни практики ще избягат в чужбина с парите при децата си който сега учат там и им трябва начален капитал и тука няма да има ,,усвойтели,, ромската полиция ще е като индииската с дебели тояги и кражбите по села и кърища ще спрат--останалите българи ще се интегрират .

14

Анонимен

преди 5 години

Млад ром (от видеото разбираме, че е на 24 години) е основният "говорител" на бившия премиер. В рамките на видеото той коментира колко пари получава от помощи, как вече има четири деца и ще ги утрои в следващите няколко години, за да взема още повече финикийски знаци от държавата.Впоследствие се появява по-възрастен мъж, с видимо наднормено тегло, който буквално пошляпва разголения си корем и твърди, че криза в държавата, предвид завидния му търбух нямало.

13

Анонимен

преди 5 години

Не се е чуло ром да се е самоубил от бедност, докато много българи го направиха! Болен здрав носи е положението на територията. После кой ще ги храни, не знам...

12

Анонимен

преди 5 години

Решението е-товарят ги на картонени кораби и на безплатен слънчев круиз в средата на Черно море!

11

Анонимен

преди 5 години

Проблемът бил в бедността? Ама как става така, че седиш и не щеш да работиш, а в същото време се оплакваш, че работиш? Проблемът всъщност е в това, че този етнос всъщност не иска да се образова и да работи.Освен това сами ги чухте преди дни - било тяхна работа да правят деца, докато са малолетни, защото им било традиция и законите не ги интересували. Така че тоя доц. Иванов е за тройка (не е и за асистент).

10

extremist

преди 5 години

КАКВА ВСЪЩНОСТ Е КОНЦЕПЦИЯТА НА КАРАКАЧАНОВ.....ШЕГИЧКА: НЯМА ТАКАВА!ИМА САМО МАНТРА ЗА ЛИПСА НА ИНТЕГРАЦИЯ, И ОПИТ ДА СЕ ДЪРЖИ СМЕТКА ЗА ПАРИ КОИТО ДЪРЖАВАТА НЕ ДАВА!

9

анонимен

преди 5 години

Да,бедни са.Три деца ''валиди'' с 90% по 900 лева=2700 лева за месец от пенсии.И детски и още други,май бедността се изчисли на около 3500.