68

Ванката

преди 5 години

Да бе, да - проблемът все не е в тях, а в другите. Защо турци, арменци, евреи нямат проблеми с интеграция, а все *** са "без права". Аман от тази обратна дискриминация, омръзна ни все те да се пишат жертви и онеправдани и вечно да са издържани с нашите пари. Да учат, работят, плащат наеми, заеми, данъци, да спазват правилата... и да научат езика ни най-накрая - за 8 века половин изречение не могат да вържат. То едно куче или коте по-бързо ще се изучи...

67

Анонимен

преди 5 години

Този доцент пък откъде изпъпли, та и раздава щедро акъл, дава оценки на курсови работи...всеки луд с номера си.Напоследък всеки си чеше езика с ромския проблем...резултати йок.

66

Г-н експерте,

преди 5 години

нещо не ми се връзват картинките с характерните камари от *** покрай всяко от гетата. Като се почне от тия в София и се стигне до най-малките села в страната, където ги има. Доста ми е трудно разбирането, че са рожба само и единствено на бедността и мизерията. Не, че нашенецът е света вода ненапита, и той редовно се пробва да си зареже някъде ***, но чак в такива мащаби като край бл.20 в Ямбол, и настоящият "Кармен" в Казанлък, все още няма.Не бих набедил бедността, пък нека съм расист

65

Българските

преди 5 години

пенсионери са доста по-бедни от ромите и не живеят в гета, плащат си тока и водата, а за данъците са първи на опашката - значи не е бедността причината.

64

Анонимен

преди 5 години

От размислите на този преквалифициран ядрен физик разбираме защо закрихме енергоблоковете и изкопахме локвата за патки.

63

Анонимен

преди 5 години

Откога ядрените физици почнаха да разбират от етническа психология? Оправихме Белене, почнахме шведите.

62

ти казваш всичко

преди 5 години

До ОрландовциНяма какво да се добави!

61

Анонимен

преди 5 години

"За да постигнем равенство"...Не, не искаме равенство. Искаме инженерите, учителите и медицинския персонал да получават осезаемо по-високи заплати от чистачките, шофьорите и портиерите. Искаме на безработните да се осигурява заетост, за да не мислят за глупости, но ако откажат или си взимат болнични баш когато трябва да работят - да връщат и взетите помощи. Искаме мнимите инвалиди да върнат неправомерно взетите пари. Искаме ТЕЛК да проверяват самия пациент, а не документите му задочно.

60

Циник

преди 5 години

Прочетох мат'рялчето! Този смешен доцент - видя проблема в "териториите" ! И после - НИЩО! Ако г-н учения "доцент" ми покаже - НЯКЪДЕ В ЕВРОПА - интегриран, чист, ромски квартал - ще си взема думите назад!В този ред на мисли - кои са българските "олигарси и мyтри"??? Не са ли бивши ... и настоящи комунисти? На 99% !От - "Да дойдат танковете" са едни и същи!

59

Анонимен

преди 5 години

Престанете да оправдавате мързела им.

58

Орландовци

преди 5 години

Доста българи са бедни, но не пребиват пенсионери за по 20-30 лева, нито строят гета върху чужди имоти. В продължение на няколко дни, а вече и години - платени и неплатени експерти се опитват да убедят обществеността, че проблемите на ромското население се коренят някъде другаде, а не в отношението на самите роми към интеграцията и позицията им в обществото, а не в самите тях ! Как очаквате ромите да се променят, когато им казват, че не е тяхна вината ? "Исках да работя, ама нямах желание" !!!

57

софиянец

преди 5 години

мингото днес яде колкото теб и мен-дори повече.Но не работи и час.Аз за мойта храна ,ток,вода и всичко работя и се мъча.А на ония-откъде идва манджата?От теб и мен. От нашия залък късат.

56

Анонимен

преди 5 години

Господи! Този е доцент? "Специалист" при това! Майка ми и каракачанка работят една до друга във фабриката. На петия ден след получаване на заплатите каракачанката идва да я да моли за заем, че й свършили парите! Майка ми: аз студент издържам и имам пари! Помощите до излизане от центъра на селото са изпити наполовина! И отива да прави деца на двете по големи щерки,защото съпругата му почина!Златни ланци ще им откъснат вратовете!12масивни златни пръстена!5-15бона за булка!3-7дни сватби!Доцентееее!

55

Анонимен

преди 5 години

Vjarno e che upravljavashtite pochti zalichiha Bulgaria,vjarno e che naroda tane v mizeria,vjar-no e che ne iskat da pusnat,,kokala'',no ne samo ot jajda za pari,no i ot strah kakvo shte gi pos- posledva posle.Spored mene poslednoto e mnogo po silno,to prosto gi paralizira!!

54

Анонимен

преди 5 години

Поредният, нескопосан хрантутник, поканен в ефир. Доц. Иванов, никой не Ви спира да приложите знанията си на практика. С Вашия талант и всепризнат опит, съм сигурен, че ще подобрим въпросната концепия, до поне мн. добър. Ако не Ви е страх, де...

53

Анонимен

преди 5 години

Dotsente Ivanov shtom taka otsenjate kursovata rabota na G-n Karakachanov az pak shte otsenja vashata Dotsentura - chisto chalgarska i sas Sorosoidni koreni.

52

Анонимен

преди 5 години

тоя е доцент, колкото аз съм трамвай. Доцента удобно забравя, че има и хиляди бедни българи, които обаче дават всичко от себе си да изучат децата си и да си платят сметките. И не се размножават като плъхове, именно защото мислят, как да дадат издръжка и образование на детето си. И въобще не са евтини тия гласове. после цял народ им плаща помощите, тока, водата и лечението и какво ли не. Хич не е евтино г. "Доценте" *** хич

51

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Нека каже къде и с какъв труд е защитил доцент урана си.Да не е библиотекарския

50

Анонимен

преди 5 години

Добре,затова че са евтини гласове,коет те го знаят щом им се казва и се редят на опашка за да получат евтиното заради гласовете си,че са гласисти,нещат да се пообразоват и така я карат,че от това,че са евтини и неообразовани към сивата икономика са ангажирано тласкани,експлоатирани от мутри с междинни до олигарси и по върховете от веригата,а олигарсите не избират на публични избори себе си,тях ги има в други как регистри,дори картел и избират политпартии с рецензенти по курсови проекти за нива.

49

Анонимен

преди 5 години

За каква бедност си говорим като наблюдаваме каква борба за власт се вихри.И във Венецуела хората мизерстват ама Мадуро не дава властта и това си е , понеже е много загрижен за народа.И нашите така , България е много бедна викат и вече 30години реформи правим и още не можем да се реформираме , преходи , кризи и пак бедност! - обаче кокала НЕ ДАВАМЕ.