132

Анонимен

преди 5 години

А бе има ли вярващи християни да се изкажат? Тука е пълно с боклу ци, от всякакъв род петолъчки,шестолъчки,полумесеци,сатанисти, анархисти и т.н.!

131

extremist

преди 5 години

ДРУГАРЮ ПОП, ТЪЙ КАТ СЕ ЗАМИСЛЯ ЦАР БОРИС НАЛАГАЙКИ ХРИСТИЯНСТВОТО Е НАПРАВИЛ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ЛОШАТА УСЛУГА НА БЪЛГАРИЯ. МАЙ ТАКА ИЗЛИЗА В ПЕРСПЕКТИВА А

130

Анонимен

преди 5 години

Западът има интерес от бедна и морално разложена България. Бъдещето на България е с Русия в Евразийския съюз. Западът винаги ще ни гледа с презрение и ще третира българите като втора категория хора, за тях сме по нисши същества, slaves, славяни.

129

Анонимен

преди 5 години

""Трябва да има строгост, някакви рамки във възпитанието на децата, защото прекалената свобода доказва, че децата започват да растат своенравни--ами съгласен съм , вярно е това ... трябва да има строгост, ама пусто нали истанбулската конвенцийка, която влезе тихичко, през задният двор , т.е. чрез нпк - дебне "зад ъгъла"! аз предупредих още миналата година, че тия безумни поправки в нпк ще доведат до още по-голям разпад! да не мога да прасна два шаамара, без да ми дойде патрулката ...закривай

128

extremist

преди 5 години

ПОПЕ КОЛКО НАРОД ИЗБИ СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ......

127

extremist

преди 5 години

ПОПЕ РОК МОЖЕ ЛИ ДА СЛУШАМЕ , ИЛИ ОТ НЕГО СЕ СТИГА ДО "МОРАЛНО РАЗЛОЖЕНИЕ"

126

запад-бой-пръчка-вит

преди 5 години

Джоузи, как стана митрополит? Не мога да повярвам. В БПЦ ясно е записано, че хора с генетични дефекти и аномалии не могат да бъдат владици!? Дори в Библията пише, че хора белязани по рождение с някакъв дефект не могат да бъдат духовници. Твоята болест е генетична малоформация - витилиго. Има вероятност твоите деди да са направили голям грях и Бог да те маркира, за да може патриарх Неофит да не направи грешка и да те ръкоположи. Каза ли на Неофит, че имаш комплексни автоимунни-генет заболявания?

125

Анонимен

преди 5 години

Я кажи, колко харчи севернокорейската кола, която караш?..Я кажи, колко харчи българската кола, която караш?

124

Анонимен

преди 5 години

В този форум коментиращите с най-адекватни мнения получават най-много хейт. Нивото е ясно. Браво на extremist-a и на един друг ;)

123

extremist

преди 5 години

Моралното разложение на Запада заличава семейството ....- ТО ТОВА "МОРАЛНО РАЗЛОЖЕНИЕ" ГО ГОНИМ ОТ 30 ГОДИНИ, ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТОЯ ПОП...

122

витилиго

преди 5 години

Кви пръчки бе Джоузи? Защо ползваш Стария Завет? Къде Иисус каза да се бият децата? Ти си много зле да знаеш! Беше слаб семинарист. добре, че беше ***. Всеки месец беше дежурна при Евлогии. Чанти, чанти, телефонни разговори.Кой те допуска да си говорител на БПЦ? Защо патриарха те направи псевдо владика без реална власт, подчинени, енорияши? Само във ФЕЙСБУК си известен.Ти си белязан от своето рождение. Не трябва да си дори клисар в църквата. Защо Неофит позволява човек с генетичен проб

121

extremist

преди 5 години

ТОЯ ДЕГРАДИРАЛ ПОП ЩЕ МЕ УЧИ КОГАТО ЧУЯ СВЕТАТА ЦЪРКВА ДА ПРИЗНАВА С КОЛКО ВЕКА Е ЗАБАВИЛА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, А КОНКРЕКТНО БПЦ ДА РАЗКАЖЕ КОЛКО ПОПА БЯХА СЪТРУДНИЦИ НА ДС

120

extremist

преди 5 години

До Георги: НОРМАЛНО ТВЪРДЕНИЕ ЗА ВСЕКИ С КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНТАЛИТЕТ....ИНТЕРЕСНО ЩО ЛИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ХОРАТА НЕ МЕ ВИЖДАТ ТАКА....ТИ КАК "МИСЛИШ"

119

Анонимен

преди 5 години

116, пак добре, че наред с тия неверни приказки не си постнал и инструкциите си :DЯ кажи, колко харчи севернокорейската кола, която караш?

118

Анонимен

преди 5 години

Каква българска православна църква е тая русофилистична пасмина от дс агенти?

117

До 119

преди 5 години

Ти в кой век живееш? Да се помолим за икономически просперитет на Господ може би?Баси овцете....

116

Анонимен

преди 5 години

Най-после Православнат църква в България се събужда. Както за Истанбулската, така и сега много силна и адекватна позиция. Да не забравяме, че именно християнската вяра и борбата за независима църква през турското робство е опазило народа ни от претопяване. Има надежда за България!

115

Анонимен

преди 5 години

БПЦ са псевдо-порядъчни, плиткоумни, деградирали и агенти на ДС. Вяра може да има и без дискредитиранта БПЦ. Аз не съм ги чул да се изкажат адекватно по актуален проблем, но пък за сметка на това не пропускат да злорадстват (защото именно това правят) и да проповядват как Мадона, гейовете и прочее са виновни за всичко. Супер неандерталци.

114

Анонимен

преди 5 години

Цвъки , защо твоите ,, евроценности " нямат нищо общо с православната църква ????????

113

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКога посети КНДР?---КНДР увеличи населението си от 10 на 26 мил, а България е първа по смъртност в свта и от 9 намаля на 5 милиона. Северна Корея има икономика и въпреки санкциите строи спътници, ядрени централи, балистични ракети, произвежда автомобили и всичко което е необходимо да живее, а България и пирон не може да произведе и всичко се внася.КНДР е световен политически фактор с който дори САЩ се съобразявата а България и българите всеки ги третира като слуги и васали.