12

Анонимен

преди 5 години

Когато България се управляваше от БКП (не от сегашните БСП) децата не се друсаха и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

11

Анонимен

преди 5 години

Мдаааа, друго си е да слезеш от Бентлито и да говориш за морал.

10

Анонимен

преди 5 години

Според Библията семейството е съюз между мъж и жена....Е, в това на Исус Христос нещата са малко по-сложни. Моралното разложение на Запада е между другото стар пропоганден израз на БКП, не на Библията.

9

Анонимен

преди 5 години

Прави са от църквата и не е лошо да ги слушаме повече. Извратеняците шведи правят жесток експеримент и май сега просто е техен ред- ние вече си направихме нашия през комунизма- достатъчно противоестествени неща вършихме. Господ ни наказа за простотиите. Сега шведите са кандидати за космонавти!

8

Анонимен

преди 5 години

На запат разполагат с много по перфидни и жестоки методи за прихически тормоз и натиск върху децата в сравнение с които пляскането е като детска игра.

7

Анонимен

преди 5 години

Само така църквата ще спечели симпатизанти като подкрепя физическото и психическо насилие пази боже от бпц

6

Анонимен

преди 5 години

АХам..значи, според БПЦ, децата трябва да се бият?!!!Брех, какво да кажат западните общества, като не бият децата си...сигурно те са станали разглезени...и обществата им пропадат.Ярки примери за западнали общества, по тази логика на БПС са Дания, Германия, Швеция, Нормегия, Франция...Дали нашата православна църква не иска да ни даде един добър пример в лицето на Русия?

5

Анонимен

преди 5 години

А почнаха да се появяват...!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Рече отчето, погледна си ролекса, качи се в джипа и отиде в манастира да си похапне нещо вкусно. Яденето му бе поднесено от млада монахиня и още по-млад монах, изцяло отдадени на духовното му обслужване.

3

Анонимен

преди 5 години

Къде сте джендари че още не сте ревнали против тази статия....!?

2

:)

преди 5 години

Моралното разложение на Църквата заличава Църквата. Тя не би трябвало да чака държавата да ѝ прави път към хората, а да дойде в този век, не само да цеди за дарения и свещи. Защото едно е на думи, но в много от църквите влизаш и се отвращаваш.

1

Анонимен

преди 5 години

Тотално неадекватна позиция, както винаги. Запада им бил виновен. За S класите и Аudi-тата не ви пречат, нали, сребролюбци. Няма кой да ги бръсне за слива, след като 45 години 90% от духивниците бяха доносници от държавна фигура и 45 години отглеждахте атеисти, които не могат да ви гледат пияните физиономии.