71

Анонимен

преди 5 години

Да помогнем на Гуайдо и Щатите! Диктатори като Мадуро нямат право на власт. А Раша ще дойде и техния ред.

70

!

преди 5 години

Гайдата е типичен лаком за власт предател. Готов е да "разреши" чужда държава да нападне родината му, само и само да си паркира индианския *** на стола на властта.

69

Анонимен

преди 5 години

"Гореща Венецуела: Гуайдо - готов за външна военна интервенция"Интересни термини използват журналистическите ни лакеи, за да заобиколят истината.Превратаджията го наричат "временен президент", а заканите му за военен пуч "военна интервенция". Толкова грозно са клекнали на вашингтонската хранилка, че чак е отвратително за гледане.

68

Гробокопач

преди 5 години

Вчера Захариева мрънкаше по "Панорама", защо имало разнобой в позицията на България по един такъв външен въпрос като Веенцуела, извън българският интерес? Захариева, става;))) за всичко друго, но не и за външен министър. Вигейнин, дори не го коментирам;))) Венецуела е важна за България, защото засяга нашата вътрешна политика като колония на Метрополията. Та, щото като бутнем Кучият Син на Метрополията, завинаги, ще ни нападнатъ ли с армия американците;)))

67

Mi6osp

преди 5 години

До 71:САЩ беше най-големия производител на петрол в света цял месец и половина и никога повече няма да бъде такъв. Защото шистите се изчерпват,а запасите му на петрол са неголеми. Затова му трябва петрола на Венецуела с най големите запаси м света. Тази, които смятат, че там има само тежък нефт са в грешка.

66

Анонимен

преди 5 години

До Ей драскачи......и като мразят всички щатите що са тези кервани с кандидат емигранти за там?

65

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПосланичката на Венецуела не е казвала такова нещо при Кошлуков защото никога не е била при Кошлуков.

64

Анонимен

преди 5 години

САЩ е най-големият производител на петрол в Света, а същевременно 42 милиона америланци гладуват - повече от цялото население на Венецуела 30 мил. Във Венецуела въпреки санкциите и блокираните от САЩ и ЕС пари на държавата хората поне не гладуват.

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71Вчера посланичката на Венецуела беше при Кошлуков и там каза, че 87% са гласували за Мадуро.

62

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМадypo спечели с 63%, на с 87%. А този Гуайдо и 5% няма да вземе ако се яви на избори колкото и да го помпат САЩ.

61

Анонимен

преди 5 години

Според мен няма как по-честен път 87% от венецуелците да са гласували за Николас Мадуро.

60

Ама

преди 5 години

Нали Мадуро изнася петрола ,най вече в Китай и Русия ,защо не оперира с руска и китайска валута?В САЩ изнасят само 5 процента от износа?Имало блокада ,пък кораб с помощ от Венесуела акостирал в Куба?Тази Капони,да не рода на Ал Капоне?

59

Анонимен

преди 5 години

Западняляците и краварските им господари и опозицията в сирия я признаха преди няколко години, ам гледам Асад е още на власт...

58

Анонимен

преди 5 години

С това тотално нарушаване на международното право САЩ и съюзниците им от Западна Европа провокират голям хаос и войни в целия свят!Може би това е целта................след това идва някой и предлага решение............идва Новия световен ред!! По следната схема:създаване на проблем - хаос - безизходица - решение на проблема(от създалите го)

57

Мен

преди 5 години

Do 33 и ние сме почти 30 години под крилото на САЩ но още не сме станали Южна Корея

56

Ludoto Lenche

преди 5 години

До До Ludoto Lenche...kolega ne si prav !!! Bil priznat ot Narodnoto sabranie na Venetsuela ?!?? Haide be ?!?...Ama ti naistina li si viarvash ?!?? Sashto kato prevrata v Ukraina ...Poroshenko -"ligitimen prezident " ?!?? Abe vie amerikanskite "demokrati " sasvsem skasahte vrazkata s glavnia mozak ...sigurno Viki Niuland veche mesi bezplatnite ponichki za venetsuelskia " Maidan " ....

55

Анонимен

преди 5 години

Не разбрахте ли, че хората в Арабския свят и Латинска Америка си имат свои традиции и не искат западната демокрация???

54

Анонимен

преди 5 години

Айде сега Корнелия Нинова да се самопровъзгласи за премиер на България без избори, да видим какво ще стана!!!Като преди това е получила няколко милиарда рубли от Русия!Да видим каква песен ще запеете защитниците на един узурпатор като Гуайдо!!!

53

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Пиндосите ядоха як пердах в Сирия ! Сега искат да го повторят във Венесуела. Мазохисти !

52

Анонимен

преди 5 години

Режимът на Макарона във Франция кога ще падне???Или в Париж и другите големи френски градове полицията бие "демократично"??