131

Анонимен

преди 5 години

A защо Дзукабъъг не пусне снимки във Фейсбук с празните магазини във Венецуела в които няма нищо, да видим в всички, че в магазините няма нищо?

130

ПРАВОЗАЩИТНИК

преди 5 години

...А, ТАРИКАТ-ШМЕНТАК?

129

ПРАВОЗАЩИТНИК

преди 5 години

Не му обръщайте внимание. Един ГНОМ по-долу и от яд, че никога не може да е ***, писал ГНОМСКО-ГУЙНОНСКИ ПРОСТОТИИ! Явно е лапал нещо опикано, но е било от неговите местни гноми - той не знае даже къде е Венецуела, и не е разбрал, че неговите събратя- гноми от Венецуела избягват опиканото ... те са се хванали за ГУЙНОТО. НАЛИ ФАШКИЯ ПРИ ФАШКИЯТА ОТИВА, А, ТАРИКАТ-***?

128

Анонимен

преди 5 години

Е,този хитрец свали картите-иска да дойдат американците...!Американците пък ,искат нефта,дето Чавес им го взе и хич не им пука за вецуелците!За разлика от руснаците и китайците, те не плащат, а крадат!По навик!

127

ПЕНКО

преди 5 години

ПАК ЗАДАВАМ ВЪПРОСИТЕ :" КОЙ Е ГУЕЙДО ; КАКВА КВАЛИФИКАЦИЯ ИМА ;КАКВО Е РАБОТИЛ В ПОЛЗА НА НАРОДА СИ; ЧИЕ ПРОИЗВОДНО Е ; ИМА ЛИ ОБЩО МЕЖДУ ГУЕЙДО-ЗАЕЦ И ЦИПРАС " ???

126

Анонимен

преди 5 години

На венецуелците вече им писна години наред да лапат вместо храна опиканите *** на Мадуро! Обаче троловете на бесепето явно биха ги лапали с удоволствие цял живот, съдейки по коментарите им!

125

Истината

преди 5 години

Не разбирам защо предателя на Венецуела, при това провъзгласил се сам за президент не е арестуван и разтрелян? Американците са ясни. Нагли бандити мразени навсякъде по света.

124

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО!!!ДОЛУ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКТАТОР МАДУРО!

123

Анонимен

преди 5 години

Голяма грешка на Уго Чавес, да посочи тоя полуобразован шофьор за президент..........трябваше да намери някой по-умен и по-образован вместо Мадуро!!Сега ще страдат всички венецуелци............латиноамериканска му работа!!!

122

Джони Деп

преди 5 години

Дневниците на Рома в много хубав филм посветен на грабежа, на който са подложени латиносите и балканите.

121

Анонимен

преди 5 години

Голяма грешка на Мадуро и службите на Венецуела............тоя Гуаидо, американския агент вече трябваше да е в някой затвор за национално предателство, заедно с подкрепящата го продажна клика латино-мафиоти!!

120

Гoшу

преди 5 години

Един по един бастионите на комунизма ще паднат и накрая само една бедна *** ще остане с Вагиналното Жуже отпред

119

Анонимен

преди 5 години

Днес кани чужда армия, утре предава майка си и баща си.............предател веднъж, предател-цял живот!!!

118

за Венецуела

преди 5 години

Да предаваш държавата си да бъде окупирана от чужда армия, както прави Гуайдо ..........има само едно име.........национално предателство!Но Мадуро действа много меко, шофьор е бил човека, не е много умен...........и това ще му изяде главата..............я вижте в Сирия, Башар Асад или в Корея, другаря Ким чен Ун.........все възпитаници на европейски университети!!Те знаят номерата на западняците!!Наивен е тоя Мадуро............ще страда целия му народ!!

117

Емииии

преди 5 години

Що за президент е това, който е готов да даде страната си да бъде окупирана от чужда такава????

116

Демократ

преди 5 години

Обявявам се за премиер на България и чакам Русия да дойде !

115

Гост+

преди 5 години

133: Такива като Асад ли? - Лицемер, само ти ли още не знеш, че Асад е герой за нормалните сирийци и че народът му вярва и е плътно зад него. И това е така, защото Асад не се изплаши и не избяга от чуждата интервенция и тероризъм, а намери начин да защити страната и народа си с риск за своя живот и този на семейството си. Асад ще спечели всякакви нови избори в условията на всякаква нова Конституция и Западът добре разбира това, колкото и да не му харесва.

114

Анонимен

преди 5 години

Във Венецуела правителството раздава помощи на най-бедните. А това ,че в магазините няма нищо е американското ембарго,А правителството откъде има такива запаси?

113

Анонимен

преди 5 години

руснаците и китайците имат доста инвестирани милиарди там , дали ще ги оставят просто така , аз мисля че няма да ги оставят , а и вече тайно се знае че има руски войници там -Тоест, руснаците вече са отишли, но конфликта го разпалват американците?

112

Анонимен

преди 5 години

Такива като този ГеЙидо дето канят чужди войски да избиват собствения му народ в силните нормални и независими държави ги разстрелват за национално предателство-Такива като Асад ли?