112

Мен

преди 5 години

До шматка 174 и преди Константин е имало християни по добре прочетете новия завет а не използвайте пропаганда от комунистите. Ами другите религии и те ли са наложени от Константин тях не мога да ги коментирам но библията съм я чел и като гледам в новия завет почти всички християни са преследвани от властите. Ами сега по тая версия религията би трябвало да е прегърната от властите щото им е наи удобно а сме светска държава или вярваш в гражданско общество

111

Мен

преди 5 години

Човек от създателя и свободната воля

110

Мен

преди 5 години

Гледах едно филмче възможност за създател мисля че то потвърждение за създател според фактите които представляват но и тях не мога да ги проверя също не мога да прочета теорията на Дарвин в оригинал но самият факт че я нарича теория значи че също няма 100 процента факти. А от личен план не съм виждал *** станала човек по скоро обратното. Дори нашата държава еволюира с обратен знак а света сравнете 1 световна война с 2 а каква ли ще е 3. Поне религия та има някакво обяснение с отделянето на

109

шматка

преди 5 години

Всички християнски ценности са дело на КонстантинПокорство и примирение.Свеждане на глава пред неправдата.Постите.Затвърдил е божествения произход на монарха.Целта е била покорство и премахване на опасноста от бунтове срещу глада и бедноста.

108

учен

преди 5 години

не съм вярващ, дори съм краен атеист, но 80-те години, когато можехме само чрез ренгенова снимка да "виждаме" броя на хромозомите, стана ясно, че прим атите са с 48 броя, а хората са с 46. Тогава за да Теорията на Дарвин бъде подкрепена се роди идеята за "спояване" на хромозоми. В началото на 21 век, вече можехме да четем ДНК като информационна последователност - оказа се, че "спояване"-то на хромозоми за да от 48 се получам 46-те на човека е невъзможно - 20 години резултата е заметем под килима

107

шматка

преди 5 години

Религията е създадена от древните хора за да вкарат малко ред в хаотичните си общества.Църквата я създаде Константин Велики като затвори най важните водачи на християнски секти в Никея и им каза:Сядайте и пишете.Така са родени каноните на днешната църква.Константин я създава за да се справи с общественото напрежение в разпадащата се Империя

106

Анонимен

преди 5 години

"Всички друго останали хора са произлезли по еволюционен път от едноклетъчно до бозайник."А до едноклетъчното как се е стигнало? Еволюцията, ако я има, е приложима само върху вече живи неща. Преди клетката има само химия. Там еволюцията в този си вид е невъзможна - готварската сол не се възпроизвежда.

105

Анонимен

преди 5 години

Адам и *** са били брат и сестра близнаци, клонинги, техните деца неминуемо са имали генетични дефекти и умствено изоставане, от там са произлезли християнните, ислямите и всякаквите други поклонници на трите аврамистични религии в които Авраам(Ибрахим) е основно действащо лице. Всички друго останали хора са произлезли по еволюционен път от едноклетъчно до бозайник.

104

Анонимен

преди 5 години

Алегория,възможно е ако е създал мъж, и му е махнал Y хромозомата, тоест Адам се е размножавал и е опложда своят клонинг от женски пол,. Доста гадна алегория.

103

Анонимен

преди 5 години

"жената не е създадена от ребро."Алегорията толкова трудна концепция ли е? Или трябва като на любимите ви животни, от които сте произлезли, само банан да е?

102

Анонимен

преди 5 години

жената не е създадена от ребро. Жената е човек на който му липсва Y хромозомата. Y хромозомата, някога е била втората X, но е еволюирала като се е завъртяла на 180 градуса и е добавила спермицидни функции..

101

Анонимен

преди 5 години

"Такова нещо Дарвин никога не е твърдял."Тъй ли? А "липсващото звено" какво точно е? Някакъв извънземен мултифлекс сигурно?

100

Анонимен

преди 5 години

Религията е създадена за да може да се контролират овцете и... Успяли са да им се невиди.. Целия свят търпи последствията от това, включително предстоящата 3-та световна..

99

Анонимен

преди 5 години

До Крайно Време eАре стига ***, че ще се хване някой ...

98

Анонимен

преди 5 години

Фалшива ви е религията, апостол павел е еврей, който е страдал от някакви халюцинации, Кой знае какви гъби е ползвал, но са били много добри.

97

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа, защото отнема десетки хиляди поколения ...

96

Крайно Време е

преди 5 години

фалшивата еврейска наука да бъде изхвърлена от учебниците еволюцията е очевидна глупост, както и гравитацията на юдо-масона Нютон и тоновете глупости които наплоди евреина АинщаинРеалността няма нищо общо с глупостите които ни набиват в главите в училище

95

Анонимен

преди 5 години

"Хората които не мислят свободно са лесна мишена."А ти си останал с впечатлението, че мислиш свободно? Колко наивно.

94

Анонимен

преди 5 години

"Евреите са ви накарали да вярвате в нещо измислено несъществуващо."За това всички масони са потънали в мистика, щот не вярват в нищо, нали.

93

Анонимен

преди 5 години

"Дарвин обяснява как един вид на база естествен подбор може да се видоизмени."В рамките на вида. До сега никой не е успял да получи друг вид от селекция. А и хибридите /кон-магаре например/ са стерилни. А според Дарвин всичко трябва да е хибриди и плавни преходи. Е да, ама не е.